2009 Kasm Anneleri

bende küçükken çok asırı sıçrıyormuşum eskilerden bi teyze demişki anneme bi devenin altından kucağınıza alıp 3 kez geçin geçer demiş.annemlerde bi yerde rastlamışlar deveye kaydirigubbakcemile3 babam beni kucaklamış devenin sahibi uzatmış babam tutmuş bi yandan 3 kere böle altından geçirmişler bi daha hiç sıçramamışım delikafaduldendelikafadulden

ayyy böle anlatınca ilginç oluyo koca karı işi ama geçmiş iştee :1shok:

deveyi nerde bulcaz nannn.
yarin hayvanat bahcesine gidelim bari.kaydirigubbakcemile3

benim bay X te dizilere bakamıyom diye dıgıturk plus aldı bütün bakamadıklarımı kaydettim ama ne zaman bakcamkii sanki bebe okula gidiyoda gidince bakcamm :roflol:

:mymeka: dalga geçme nan ilginç bişey demiştim baştan :mymeka:

dalga gecmiyom anacim.
deveyi simdi bulsam gecerim altindan.kaydirigubbakcemile3

gız herkes alıyo kucagına emzırıyo yada demekkı oyalıyo
sen ertesı gun nası ızlıyon aynı ole ıste:1ninca:

kiz uyudukca gelip gidip izliyorum.
az once yaprak dokumunu bitirdim.

Bİkere aglamadan uyan yaa
sabah uyjusu harİÇ butun uykulardan aglayarak uyanıyo

benimkide oyle ya.
sanki etini kopariyolar.

benim bay X te dizilere bakamıyom diye dıgıturk plus aldı bütün bakamadıklarımı kaydettim ama ne zaman bakcamkii sanki bebe okula gidiyoda gidince bakcamm :roflol:

benim gibi nette izle.
benim bay x yok bu gece. is icin sehir disinda. sinirlencek bi durum yok bu gece.kaydirigubbakcemile3

gecer cnm gecer bizimde öleydi ama şimdi uyandığını bilem anlamıyom bazı auuuuuuu auuvvv eeeeggg gaaaaaa geeeee tipi sesler geliyoo :roflol:

sabah oyle ama gun içinde hep aglıyo
en kısa zamanda gecsin neseli uyanmazsa uyank oldugu zaman suresince suratı asık oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…