2009 Kasm Anneleri

mantıklı canım aman daha cıkarmasınar diş falan zaten küçükler cok

canım çok geçmiş olsunnn
sana bi ssite adı verebilirimmm ordaki doktoraa sorabilirsin bana çok mantıklı geldiiii
bildiğim kadarıylaaa gözle ilgili bi problem olduğundaaa
göze değildeee burunaa damla damlatılması geerekiyorrr
bak zaten iyi gelmedi diyorsunnnn
ordaki doktorun mantıklı yazıları varrr
sendeee bi araştırr istersennn bbirde başka doktora felanda bi gidin bence...

selam kızlar.cok fena gergınım.nedenmi..

eşim gıttıgı ıcın gorumcem kalıyo aksamları yanımda,bugunde gec gelıcem dedı ,ben bebegımı 11 de uyku moduna sokuyorum bılıyo..omzumda uyuttum 11 bucuk gıbı memeye tuttum tak tak tak kapı calıyo hemde aralıksız e memede kapı actık cocuk uyandı.uyumak bılmedı kuzum şimdi zorla uyuttum yenıden emzırıp pışpışlayıp. ne dusuncesızlık bu ya,esıme solıcem yarın kalmasın daha bızde kayınwaldem kalsın daha ıyı hıc degılse yardımı dokunuyo.sabahları kahwaltıyı hazırlar.aksamlarıda sesı cıkmaz kadının.höfff ya bebegımın uykusunu dagıttı

kenyacım gecmısolsun cnaım
dıkkat et yaaa
ben cok korkuyom bu banyo olayından resmen korku fılımıne dondu

tek basına yıkama bıdaaaalsanaalsanasmile
mınnosumuhasta etme ogluma alacam onubayanssulusmile

nan krıspı karusu san ıkıdır msn den yazıyom pırt cıkıyon yazmadan ahanda küstüm:umursamaz:

tek basına yıkama bıdaaaalsanaalsanasmile
mınnosumuhasta etme ogluma alacam onubayanssulusmile
yıkımayayım bari
:) nagiş duymasın seni :)))
38 i geçmezseee endişelenme canım
bi yandan ateş çıkması da iyiymiş aslındaaa
birdenbiree yükselirsee o kötüüü gece sürekli takip edersin artık...
38.3 ten düştü bi ara 37.9 oldu 1 saate yakındırda 37.5 ta bu gece uyku yok bana
aman o ii olsunda ama hareketli masallah ates düşürücünün faydası oldu sanırım
canım kendini suçlu hissetme olacağı varmış çok dikkatdiyoruz ya gelip bizi rahat olmak lazım aslında.

ay dısarı bile cıkmıyorum hep evdeyim biyere gidecek olsam babam gelip alıyo evede o bırakıyo ama olacak oldumu oluyo işte simdi ii sükür

çok moralim bozuk kızlar..şimdi acilden geldik..:çok üzgünüm:
ilk hastalığımızı geçiriyoruz bizde..
dün akşamdan beri ateşi var yavrumun..bu akşam 38.5 oldu benim ölçmeme göre..hastanede 37.7 ölçtüler şurup verdiler kaka tahlili oldu yine bişey çıkmadı..
pzts dr götürmüştük zaten kakası uzun süredir düzelmedi enfeksiyon mu var diye ama ondan değil gibi..ogün hastane çok kalabalıktı(bi emzirme odası vardı evlere şenlik 1m2yerde 10 kişi vardı) ya ondan oldu yada geldikten sonra banyo yaptırmıştım (kenyacım aynı şekilde)kendi başıma üşüttüm mü neden anlayamadım,kendimi suçlayıp duruyorum..
kenya aynı dertteyiz yani,sizede geçmiş olsun canım..
ben bugece uyuyamam bebeğimi kontrol edicem..
kısa kollu ile yattı üşütücek biyandan iyce diyede korkuyorummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…