2009 Kasm Anneleri

ayy chucky uyandı onu oyaladım hatta benle kavga bile etti bi ara tekrar uyuttum bi rezene içem iki lak lak edip yemek yapam dedim ama izin vermedi iki gündür uykudan bi uyanışı var ağlayarak alamadım gitti yaa bi de bu saatlerde oluyo karanlık oldu diyei korkuyoki bilmiyorumkismile ama gece yapmıyo neyse şimdi gene uyudu ama ben de yemek yapcam gene konuşamadık boshayallersmile

şaka yapim nan gül gül allah ömrün boyunca güldürsün inşallaha.s:Saruboceq:

biliyom kiz. bende sana takiliyorum.Şeniz

bakalim yarin guzel olursa bizde cikariz belkim azcik.
yazada Allah kerim. ama bi geldigimde mutlaka gorusmek isterim canim. nasil olsa yakiniz.

ahh canıııımmm ben bugün saat 2,3 gibi gelebildim bacım
şu anda kral tv de müzik çali buse oyni furkanda onu izli:roflol::roflol::roflol::roflol:

busemi oyaliyoo furkani kalk bi iki göbekte sen atta göbegin erisinlülülülülülülülülülülülü

nan onların ikiside eşşek kadar olmuşlarkaydirigubbakcemile3
hatta yardım bile ediylerdir-tatlicadiarzu-
öyleymis baksana.. ne zaman girsem wanna ve krispi burdalar..bide durmuyolar diyolar.. melek gibi cocuklari var oysaki:ecrin_bebek:

haaaa illa bişe çıkaracan demi yane beceriklidirler demisinde el kaaa çocuklar bebelere baki bizde burda lak lak yapik ölemi:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

aynen öyle yapiyosunuz:roflol::roflol:

ahanda bunu diydim bak buseme oyalıy furkanımı da anneciğide burda geyik yapıykaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

monaroza ben lilypie sitesinden yapmışım hacı ordaki şeyleri takip et linki de profiline yapıştır hade ben kaçtımm
haaa fatom gııı saa da diyemedim benim chucky yüzünden furkancııma geçmiş olsuun

nan el kaaa bebeye chucky demeye utanmisinmi chucky' nin anası:mymeka:

hiç sorma ya aynı şeyi ipeşim bana yaptıydı
hedaye çekim vardı onla bi üst bi şey bakem dedim girmemle çıkmam bir oldu vallaakannehir kucama alam bakam dedim ölede mızmız bizde döndük
ondan sebep sokaklarda antreman yapıyoz ağlarsa eve kaçarum diyekaydirigubbakcemile3bi ara cesaretlenip medıa maarkete gidecem senin makinadan alcamkaydirigubbakcemile2

göbeğimmi erisin hangi göek olmayan göbek nasıl erisin yavrum yaaaaaaaaaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kiz noldu bu beraya..sende hep burda olanlardandin simdi adin var sen yoksun.. ALlahim yaa su bebeler eski hallerine dönsünler artik..uslu hallerine yani.. huysuzlar düzeldi uslular bozdu.. bu ne yaa...
karanlik basinca babasinin geliceginimi saniyoo acaba?
cadi annemden kurtuluyom diye sevniyoo zaaar:roflol::roflol: ama bekliyo bekliyoo baba gelmiyoodelikafaduldendelikafadulden

aman bi sekilde uyusunda nasil uyursa uyusun.

wanna krispihayranim kizlar size iki bebeyle nasil gün boyu burda olabiliyosunuz sasiyorum valla.. ben iki yazsam ücüncüye cikmak zorunda kaliyom.. bende sizle daha cok konusmak istiyommmboshayallersmile

becerikliyiz kizim biz.kaydirigubbakcemile3

şşş patta yanıt veriymi nazım artıkınbilmiyorumkismile

bazen cok agliyo ama genelde pes ediyo. simdilik, bakalim nereye kadar?kaydirigubbakcemile3

nan onların ikiside eşşek kadar olmuşlarkaydirigubbakcemile3
hatta yardım bile ediylerdir-tatlicadiarzu-

valla benimki ediyo.

ne diyem darısı senin başına hemide benim kızçem kaaaa yaramaz olsun kızçen bide yaramaz bi oğlan olsun inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sözünü geri al tövbe de bakem çabuuuuuuuuuuuuukalsanaalsanasmile
ben da bu zabah rüyamda gördüm 2. bebeğe hamileyim oda kız oleceymişkaydirigubbakcemile3
merak etme ipeşim zattın çok cadı bi kız bu hali bile yorucu nanakannehir
ne derleniyon cnm ya berayım öle böle uyuyo benim kız dizimde uursa uyur yoksa uyumaz iş güç de yapamıyom zattınakannehir
biliyom kiz. bende sana takiliyorum.Şeniz
bakalim yarin guzel olursa bizde cikariz belkim azcik.
yazada Allah kerim. ama bi geldigimde mutlaka gorusmek isterim canim. nasil olsa yakiniz.

ivettttt yakınız:lepi: mutlaka görüşürüz canımŞeniz

selam kızlar...oglumla 4 de yattık sımdı uyandık emişiyos
ama yanına yatıp emzırıyom ben kalkınca uyani yatarsam yanına uyuyo sıpa acıyo gozunu warsam uyuma dewamyoksam uyanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…