fitil vereyim mi acaba yine 38.3 oldu sabah 8 de vermiştim
haklısın canım babam kosar gelir bi yarım saat daha beklicem 6 aydan küçük bebeklerin havale gecirme ihtimali düşükmüş
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
al sana bi sapık daha ne bu böle yaaaa facede bi sapık msj göndermiş hey yarebbim yaaaa bi resim koyam dedim pişman ettiler yaaaaaaaaaaaaaaaa
aman Allah korusun. oyle kotu dusunme.
ne demis ki?:uhm:
geldimi oğlum boshayallersmile
diki sapık
fatma hanım çok güzelsiniz arkadaşlık etmek istermisiniz
şimdi anlayamadığım bişe var bu adam benim evli olduğumu göri orda yaziii neyn daha böle şey gönderi annamdım illa sövüp silmek lazım gaabaa
şikayet ettim onu faceye
canım o adet olamıyosun yaaa ondan ağrıyo canımselam bacilar napiyosunuz?
bu kiz iyce hircinlasti yaa evden cikarsak ondan iyisi yok.. evde durmayi hic sevmiyoo.. bi gidiyos carsiya bi gidiyos alisverise..dünde durmadi abimlere gittik.. geldik uyuyodu o gelis sabah 6da kalktii.. hergün disari cikarsam hasta olcak.. cikarmasam gece uyumuyoo.. napicam ben yaa..
bu arada sezaryanli hatunlar.. sizinde göbeginizin alt tarafi agriyomu.. benim haala ameliyattan sonraki agrim gecmedi.. dün cok agridii gecede yine pembe lekelenmelerim oldu.. dikis yeri degilde karnimin alt taraflari agriyor..
yaw ne güzeli bacım yaaa ben o kaa sulanacak kaa gözel değelim yawkrispi manyagi o kadar güzel gacisin..sana kim diyoo kendi resmini profile koy diye.. koy iste bebelerin birini.. ben erkek olsam bende sulanirim bacim sana:)
diki sapık
fatma hanım çok güzelsiniz arkadaşlık etmek istermisiniz
şimdi anlayamadığım bişe var bu adam benim evli olduğumu göri orda yaziii neyn daha böle şey gönderi annamdım illa sövüp silmek lazım gaabaa
şikayet ettim onu faceye
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
canım o adet olamıyosun yaaa ondan ağrıyo canım
yaw ne güzeli bacım yaaa ben o kaa sulanacak kaa gözel değelim yaw
ne güzxeller var facede getsin onnara sulansın
kaldıram resmimi ordan bare:1no2:
ben ama oldumki bi kere adet hemde 10 gün sürdü.. seninde agriyomu peki yoksa tek benimmi agriyo merak ettim..
canim albüm olustur kendi resimlerini albüme koy.. profile koyunca herkes görüyoo maalesef profile bebelerin resmini koy..bide resim ekleyince herkes görsün yaztan yeri degilde sadece arkdaslarim görsün olan yeeri isaretle
daha komayacam resim neyn profile busenin resmini kodum bakalım bi süre böle kalsınben ama oldumki bi kere adet hemde 10 gün sürdü.. seninde agriyomu peki yoksa tek benimmi agriyo merak ettim..
canim albüm olustur kendi resimlerini albüme koy.. profile koyunca herkes görüyoo maalesef profile bebelerin resmini koy..bide resim ekleyince herkes görsün yaztan yeri degilde sadece arkdaslarim görsün olan yeeri isaretle
valla cok guldum.:roflol::roflol:
Allah iyiligini versin.kaydirigubbakcemile3
ahan buda güliiiiii:mymeka::mymeka::mymeka:
sezeryan ara ara sizlar.
hava soguk olunca sizlar.
kolay degil, kat kat kesik atiyolar.:sinifsinif:
daha komayacam resim neyn profile busenin resmini kodum bakalım bi süre böle kalsın
benimde çok ağrıyo canım hemde ne zamandıra.sa.s
ne var nan gülünecek o kaaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?