2009 Kasm Anneleri

fitil vereyim mi acaba yine 38.3 oldu sabah 8 de vermiştim

kenyacım geçmiş olsun canım neden doktora getirmiyosun mutlaka bi yerinde bi iltahap vardır beklemekle geçmezki ertelemekten başka bişeye yaramaz ve daha çok ilerlkemedikçe bence kap getir tahlil yapsın mutlaka bi iltahap çıkacaktır daha çok kötüye gitmesin yazık kuzuya ve sanaa.sa.s

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
al sana bi sapık daha ne bu böle yaaaa facede bi sapık msj göndermiş hey yarebbim yaaaa bi resim koyam dedim pişman ettiler yaaaaaaaaaaaaaaaa

selam bacilar napiyosunuz?

bu kiz iyce hircinlasti yaa evden cikarsak ondan iyisi yok.. evde durmayi hic sevmiyoo.. bi gidiyos carsiya bi gidiyos alisverise..dünde durmadi abimlere gittik.. geldik uyuyodu o gelis sabah 6da kalktii.. hergün disari cikarsam hasta olcak.. cikarmasam gece uyumuyoo.. napicam ben yaa..

bu arada sezaryanli hatunlar.. sizinde göbeginizin alt tarafi agriyomu.. benim haala ameliyattan sonraki agrim gecmedi.. dün cok agridii gecede yine pembe lekelenmelerim oldu.. dikis yeri degilde karnimin alt taraflari agriyor..

krispi manyagi o kadar güzel gacisin..sana kim diyoo kendi resmini profile koy diye.. koy iste bebelerin birini.. ben erkek olsam bende sulanirim bacim sana:)

:roflol::roflol::roflol:

canım o adet olamıyosun yaaa ondan ağrıyo canım
krispi manyagi o kadar güzel gacisin..sana kim diyoo kendi resmini profile koy diye.. koy iste bebelerin birini.. ben erkek olsam bende sulanirim bacim sana:)
yaw ne güzeli bacım yaaa ben o kaa sulanacak kaa gözel değelim yaw
ne güzxeller var facede getsin onnara sulansın
kaldıram resmimi ordan bare:1no2:

:roflol::roflol::roflol:

canım o adet olamıyosun yaaa ondan ağrıyo canım

yaw ne güzeli bacım yaaa ben o kaa sulanacak kaa gözel değelim yaw
ne güzxeller var facede getsin onnara sulansın
kaldıram resmimi ordan bare:1no2:

ben ama oldumki bi kere adet hemde 10 gün sürdü.. seninde agriyomu peki yoksa tek benimmi agriyo merak ettim..

canim albüm olustur kendi resimlerini albüme koy.. profile koyunca herkes görüyoo maalesef profile bebelerin resmini koy..bide resim ekleyince herkes görsün yaztan yeri degilde sadece arkdaslarim görsün olan yeeri isaretle

sezeryan ara ara sizlar.
hava soguk olunca sizlar.
kolay degil, kat kat kesik atiyolar.:sinifsinif:

daha komayacam resim neyn profile busenin resmini kodum bakalım bi süre böle kalsın
benimde çok ağrıyo canım hemde ne zamandıra.sa.s
valla cok guldum.:roflol::roflol:

Allah iyiligini versin.kaydirigubbakcemile3

ne var nan gülünecek o kaaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

sezeryan ara ara sizlar.
hava soguk olunca sizlar.
kolay degil, kat kat kesik atiyolar.:sinifsinif:

daha komayacam resim neyn profile busenin resmini kodum bakalım bi süre böle kalsın
benimde çok ağrıyo canım hemde ne zamandıra.sa.s

ne var nan gülünecek o kaaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

iyi madem dert etmeyim o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…