2009 Kasm Anneleri

neyse ben kaçam kıslar ayyyy uzun bi aradan sonra ilk defa bu kaaa nete takıldım bu bir gelişmeee:hulya:

maşallah oglumun sacları uzadı gözüne giriyor ne yapsam ki,kendim keseyim mi biraz.berbere gitmezki.minicik çocuk.bu arada eldiven takıyormusunuz bizim ki yüzünü çok çiziyor mecburen takıyorum.törpü bile yaptım ama yıne de çizdi yüzünü.

kenya, asyam nasil oldu?bilmiyorumkismile
biraz daha ii canım sabah bikac kez oksurdu yaa esim idrarını tahlile goturdu temiz cıkmıs sükür ama ilaclara devam edicez oksuruk devam ederse diye bi şlac yazmıs ateside 3 gunden fazla surerse getirin tekrar demiş inş. gecer yavrum yaa valla nazar degdi kusuma resimlerde de cok kilolu gorunuyo halbuki 6.5 kilo normal yani herkes ay cok sisko falan dedi bi daha resim yk face kesinlikle koymayı düşünmüyorum

mevzey sabah yazmışım cemre misafirliğe gittiğinizde ağlıyo benim kızda aynı hiç bir yere gidemiyom ağlıyo uyumuyo mamada memede emmiyo ne edecez böyle ya

cnım çok geçmiş olsun. ne oldu prensesine??

sonuclarin temiz cikmasina cok sevindim canim.
Insallah bundan sonrasinida cabucak atlatir kuzucum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…