senin bidiklar uyuyomu hala masallah.
enes uyandı yedirdim birazcık oynadık ensarda şimcik uyandı abisinin şaklabanlıklarının izliyor:roflol:
yaaa ensarda dünden beri öksürük var yaaa eğer yarında olursa dr.a götürem diyorum
bu arada gözü içinde ankaraya gitmeye kar verdik
Naz'da oksuruyo ara ara ama devamli degil.bilmiyorumkismile
gotur bakalim canim ne diycekler.
bizimkide öle balgam falan yok arada kuru bi öksürük ama birşey mi var acep diye telaşlanıyorum
inşallah kötü bişey çıkmaz
bu arada gözü içinde ankaraya gitmeye kar verdik
hayırdır canım ne var gözünde
yaa sol ggözünde hafif şiş var geçmiyo burdaki dr biri göz zarı enfeksiyonu dedi diğeri göz kapağı enfeksiyonu dedi damla verdiler aama geçmedi
bursanin neresindesin canim sen?
geçmiş olsun canım inş.önemli birşeyi yoktur
setbaşında oturuyordum ama yalova ya taşındık
biraz daha ii canım sabah bikac kez oksurdu yaa esim idrarını tahlile goturdu temiz cıkmıs sükür ama ilaclara devam edicez oksuruk devam ederse diye bi şlac yazmıs ateside 3 gunden fazla surerse getirin tekrar demiş inş. gecer yavrum yaa valla nazar degdi kusuma resimlerde de cok kilolu gorunuyo halbuki 6.5 kilo normal yani herkes ay cok sisko falan dedi bi daha resim yk face kesinlikle koymayı düşünmüyorumkenya, asyam nasil oldu?bilmiyorumkismile
biraz daha ii canım sabah bikac kez oksurdu yaa esim idrarını tahlile goturdu temiz cıkmıs sükür ama ilaclara devam edicez oksuruk devam ederse diye bi şlac yazmıs ateside 3 gunden fazla surerse getirin tekrar demiş inş. gecer yavrum yaa valla nazar degdi kusuma resimlerde de cok kilolu gorunuyo halbuki 6.5 kilo normal yani herkes ay cok sisko falan dedi bi daha resim yk face kesinlikle koymayı düşünmüyorum
biraz daha ii canım sabah bikac kez oksurdu yaa esim idrarını tahlile goturdu temiz cıkmıs sükür ama ilaclara devam edicez oksuruk devam ederse diye bi şlac yazmıs ateside 3 gunden fazla surerse getirin tekrar demiş inş. gecer yavrum yaa valla nazar degdi kusuma resimlerde de cok kilolu gorunuyo halbuki 6.5 kilo normal yani herkes ay cok sisko falan dedi bi daha resim yk face kesinlikle koymayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?