mevzey sabah yazmışım cemre misafirliğe gittiğinizde ağlıyo benim kızda aynı hiç bir yere gidemiyom ağlıyo uyumuyo mamada memede emmiyo ne edecez böyle ya
cnım çok geçmiş olsun. ne oldu prensesine??
sağol tatlım yuksek atesi var 2 gundur gecen annemdeydim umreye gidecekler ya misafirleri geliyor sürekli hasta bi cocuk vardı sanırım ondan mikrop kaptı ertesi gunde ben yıkadım evin içi hamam gibi olmasına ragmen bide üşüttüm herhalde atesi cok yukseldi kusumun doktora goturduk idrar tahlili istedi antibiyotik bi surup ve fitil verdi ilacları 2 kez kullanmamıza ragmen farketti ama uyuyor sanırım ilaçlar agır biraz rabbim agır hastalık yasatmasın bu bile cok üzüyor beni
biraz daha ii canım sabah bikac kez oksurdu yaa esim idrarını tahlile goturdu temiz cıkmıs sükür ama ilaclara devam edicez oksuruk devam ederse diye bi şlac yazmıs ateside 3 gunden fazla surerse getirin tekrar demiş inş. gecer yavrum yaa valla nazar degdi kusuma resimlerde de cok kilolu gorunuyo halbuki 6.5 kilo normal yani herkes ay cok sisko falan dedi bi daha resim yk face kesinlikle koymayı düşünmüyorum
sonuclarin temiz cikmasina cok sevindim canim.
Insallah bundan sonrasinida cabucak atlatir kuzucum.opuyorumnanaktan
bende cok sevindim canım inş. yaa cok zor hastalık :Saruboceq:
in. canım yaailaclar uyutuyordur merak etme.
hem uyudukca daha cabuk iyilesir canim.
kenyacım sadece idraramı baktılar kan almadılarmı :uhm:
kiz krispi kokumumu aliyon ne?kaydirigubbakcemile3
aminnn canımdaha yolun cok basindayiz canim.
Rabbim dermansiz dert vermesin, bunlar gecici.
in. canım yaa
evet herseyine baktı ama kan tahlili istemedi bilmiyorumkismile
sağol tatlım yuksek atesi var 2 gundur gecen annemdeydim umreye gidecekler ya misafirleri geliyor sürekli hasta bi cocuk vardı sanırım ondan mikrop kaptı ertesi gunde ben yıkadım evin içi hamam gibi olmasına ragmen bide üşüttüm herhalde atesi cok yukseldi kusumun doktora goturduk idrar tahlili istedi antibiyotik bi surup ve fitil verdi ilacları 2 kez kullanmamıza ragmen farketti ama uyuyor sanırım ilaçlar agır biraz rabbim agır hastalık yasatmasın bu bile cok üzüyor beni
kenyam geçmiş olsun canımmmm
şimdi nasıllll asya??? inşallah çabucak atlatırrrr uzun sürmez
ateşi felan yoktur inşallah hala.
yaa nazarada geliyorrr aslında yavrularımızz
facee e resimlerini koyuyoruz aslında koymamak lazıım
ben bayadır koymuyorum tek bi resim var onuda kaldırıcam zaten
tamamen huyu değişti yavrumun..
yarem sana yeni ticker yollamistim, koymamissin?
napiyonuz kızlaaar
ya fotodan nazar değermiii ben inanamıyom ama bilmiyom da yani nazar gözden gelen ışınlarla ilgili bişe değilmi netten nasıl gelcekki düşünce gücüyle olan bişey mi yosam bilmiyorumkismile
değmez olurmu gı
buda yeni nesil nazar değme olayı nazar bile teknolojiye ayak uyduriiiii:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?