2009 Kasm Anneleri

cnım çok geçmiş olsun. ne oldu prensesine??

sağol tatlım yuksek atesi var 2 gundur gecen annemdeydim umreye gidecekler ya misafirleri geliyor sürekli hasta bi cocuk vardı sanırım ondan mikrop kaptı ertesi gunde ben yıkadım evin içi hamam gibi olmasına ragmen bide üşüttüm herhalde atesi cok yukseldi kusumun doktora goturduk idrar tahlili istedi antibiyotik bi surup ve fitil verdi ilacları 2 kez kullanmamıza ragmen farketti ama uyuyor sanırım ilaçlar agır biraz rabbim agır hastalık yasatmasın bu bile cok üzüyor beni

ilaclar uyutuyordur merak etme.
hem uyudukca daha cabuk iyilesir canim.

kenyacım sadece idraramı baktılar kan almadılarmı :uhm:

in. canım yaa

evet herseyine baktı ama kan tahlili istemedi bilmiyorumkismile

hımmmmm
bizede ilk kanına baktı kanda mikrop çıkınca idrara gerk yok dedi
3 günden sonra geçmezse ateşi gel dedi idrara bakıcaz
ama şimdi iyi çok şükür
antibiyotik verdimi sana ne adıCADIARZU

canım çok geçmiş olsun. insan ister istemez çok üzülüyo çok yıpranıyo anlayabiliyorum umarım yavruşun hemencecik iyileşir. benim kızında bugün ağzında kızarıklık gördüm yara gibi bişi. aft mı anlamadım. içim içimi yiyo sabahtır 2 gecedir uyku uyutmuyo bize. ateşi falan yok ama. p.tesi doktora götürcem geçmezse.

kenyam geçmiş olsun canımmmm
şimdi nasıllll asya??? inşallah çabucak atlatırrrr uzun sürmez
ateşi felan yoktur inşallah hala.
yaa nazarada geliyorrr aslında yavrularımızz
facee e resimlerini koyuyoruz aslında koymamak lazıım
ben bayadır koymuyorum tek bi resim var onuda kaldırıcam zaten
tamamen huyu değişti yavrumun..

kızlar bebelerinizin burcu ne oli
furkan akrep
gerçi çoğu akrep emme bi kaç gün farkyla başka burçlarada girebilir
akrep
ısrarcı
merhametsiz
güvenilir
zenginlik
kararlılık

anlıycanız zıçtım benmafoldumben

bende koymayaam koyduğum günün ertesi doktordaydık yok artık resim mesim:1no2::1no2::1no2::1no2:

napiyonuz kızlaaar
ya fotodan nazar değermiii ben inanamıyom ama bilmiyom da yani nazar gözden gelen ışınlarla ilgili bişe değilmi netten nasıl gelcekki düşünce gücüyle olan bişey mi yosam bilmiyorumkismile

değmez olurmu gı
buda yeni nesil nazar değme olayı nazar bile teknolojiye ayak uyduriiiii:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…