2009 Kasm Anneleri

hımmmmm
bizede ilk kanına baktı kanda mikrop çıkınca idrara gerk yok dedi
3 günden sonra geçmezse ateşi gel dedi idrara bakıcaz
ama şimdi iyi çok şükür
antibiyotik verdimi sana ne adıCADIARZU
evet canım antibiyotik verdi
klomaks diye toz surup size ne verdi canım furkan nasıl suan bizimkinin atesi normal suanda Allahıma sukur eger ii olursa yarında bikez vericem bi daha vermicem
inş. canım yaa sizede cok gecmiş olsun inş. onemli bişi deildir
atesi düştü canım biraz suan ii duruyo annemin kucagından bana bakıyo
face koydugum o video mahvetti bizi o gece bebegim cıldırdı resmen bu nazar değilde ne bilmiyorum yada öyle mi denk geliyo ne
değmez olurmu gı
buda yeni nesil nazar değme olayı nazar bile teknolojiye ayak uyduriiiii:roflol::roflol::roflol:
bencede degiyo
hem her bebege cabuk nazar degmezmiş
cok cikin olsa bile bazı bebeklere cabucak nazar degermiş

ya idrarı temiz çıktıysa neden antibiyotik verdiki yada idrar temiz çıktıysa neden klanına bakmadı antibiyotik vermesi i,çin iltahap olması lazım demi
banada suprax verdi canım
ama ben 7 gün kullanıcam zira antibiyotik tedavisi 2 günden önce etkisini göstermez
doktorda zaten 2 gün sonra ateşi çıkmıyo diye vermemezlik eder yarım bırakırsan tedavide yarım kalmış olur nükseder diiiii o yüzden 7 gğün vericem zaten günde 1 kere a.sa.s
furkanımda iyi çok şükür 3 gün verdim toparladı 4 gün daha vericem

walla bilmiyorumki canım bakmadı kanına bogazı biraz kızarmaya baslamıs dedi o yuzden vermiş olabilir surubu bende 12 saat arayla yarın olcek veriyorum ama simdi masallah canlı bakıyo etrafa sükürler olsun be hiçbir ilacı simdiye kadar bitirmedim fazlası zarar iyi olunca hissetmezmiyiz acaba korkuyorum bende fazla vermeye

canım tedavi yarım kalırsa nüksederse ateş daha beter olmazmı sonra al baştan bş daha
hastane felan tahliller
bebeye zarar yane sanada zarar git gel tekrar ilaç
ben kızımda çok yaşadımda böle durumları o bakımdan diim bacıma.sa.s

bizde 40 günlükken antibiyotik içmiştik.
hastalanınca huylarıda değişiyo.

saçlarımız çok dökülüyo.
devamlı parmak aralarında saç var.
yumruğunu emiyo şapşap...

saçlarını yoluyo tüm kuvvetiyle
sonra kulağını çekiyo uzadı kulağı çeke çeke.
bi elinle öbür elinin işaret parmağını çekiyo kızarana kadar.
yada elinin üstüne izi çıkana kadar tırnaklarını batırıyo.

yahu psikopat mı olucak bu çocuk ne????sempatiksalakcinni

hayret bisi ben geldim.. wannada krispide yok.. ama gecmis sayfalarin herbirinde varlar :)) kokumu alip gitmisler anlasilan:roflol:

merhaba kızlar, geçmişi iki gündür okumaya çalışıyorum ama hızınıza yetişmek mümkün değil... nasılsınız? bebişler nasıl? sanırım aranızda hasta bebişi olanlar var anladığım kadarıyla, Allah acil şifalar versin ve hiçbiri hasta olmasın inşallah... dün oğluşumun kontrolü vardı, çok şükür gelişimini iyi buldu doktorumuz ama 3 hafta önce eşimle ben tavuktan zehirlendik maalesef ve o günden sonra sütüm iflah olmadı ve üzüntüyle kesildi 15 gündür sadece mama veriyorum, dr ek gıdaya geçebileceğimizi söyledi sütüm kesildiği için... bugün elma suyuyla başladık, 3-4 çay kaşığı elma suyu verdim, sevdi :) haftaya ctesi yoğurda başlayacağız, sonraki hafta sebze çorbası (başlangıç için havuç-patates), sonrada muhallebi... ayrıca kan yapıcı damla verdi... emzirilse de emzirilmese de 3. ayda veriliyormuş kan ilacı, bunun yanı sıra doğduğundan beri D vitamini de veriyordum, ona da devam dedi... aranızda kan ilacına başlayan var mı?

biz şu an kullanmıyoz bebişin kaç aylık oldu ki kan ilacı 6 aylıkta başlanmıyor mu devit3 kulanıyoz birde çorbalara erken değilmi oda 4 ay bittikten sonra verilmyor mu

biz şu an kullanmıyoz bebişin kaç aylık oldu ki kan ilacı 6 aylıkta başlanmıyor mu devit3 kulanıyoz birde çorbalara erken değilmi oda 4 ay bittikten sonra verilmyor mu

bugün tam 3 aylık oldu, kan ilacı 3. ayda başlanıyor dedi, bilemiyorum ki... sütüm kesildiği için alması gereken vitaminleri en azından ek gıdalarla alsın dedi... çorbaya başladığımızda 3,5 aylık falan olacak... her doktor farklı işte, bilemiyorum :) bu arada bizde devit 3 kullanıyoruz

canım öncelikle geçmiş olsun umarım sonradan yeniden sütünü verebilirsin. demir ilacını biz 4. ayda başlayacağız dr öle dedi.

haklısın canım opuyorumnanaktan

canım öncelikle geçmiş olsun umarım sonradan yeniden sütünü verebilirsin. demir ilacını biz 4. ayda başlayacağız dr öle dedi.

teşekkürler canım, çok uğraştım sütüm artsın diye ama olmadı o kadar üzüldüm ve ağladım ki sütüm kesilince, oğlum da ememediği için çok huysuzlaştı, meme arayıp durdu, meme verdiğim zaman süt gelmeyincede memeyle kavga etmeye başladı, çok zor bir süreçten geçtik alışmaya başladı ama ben alışamadım işte mafoldumben

anlıyorum canım bende ilk ay çok zor emzirmiştim. hep ağlardım. eşimde bana hep hiç ememiyen çocuklar var, yurtta kalan bebekleri düşün derdi öle öle kendimi toparladım sonrada sütüm arttı çok şükür. bak sende 3 ay emzirmişsin bu bile çok yararlıdır üzme artık kendini bebişin yanında ve sağlıklı sadece buna odaklanopuyorumnanaktan

teşekkürler canım :) eşin çok haklı aslında, ben de çok düşündüm böyle , dilerim buradaki tüm anneler istedikleri kadar emzirebilirler yavrularını :) :1hug:

selam kızlar..mısafırım geldı yenı gıttıler ..3 kadın ıkı cocuk ay oglum dleı oldu 4 denberı uyuyamadı kuzum
guya bıraz oynatıp yatırcaktım
onlar gelınce cocugun newrı dondu ew kalabalık herkes aldı kucagına. 3 aylık bebe bu kadar gulermı boyuna bak kılosuna bak dıye dıyeeeeeeee delırttıler bızı..
yenı uyuttum onlar gıdınce okuycam sımdıde ewde darmadagın yanı

çok geçmiş olsun canım yaa
sütünün kesilmesşne üzüldüm
ama sıkma canını bebişin sağlı yerinde olsun yeter üzme kendini canım:1hug::teselli:

abaaaaooowww zıçtın kızım sen :1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…