kizlar disari cikiyosunuz güya ama avm lerde daha cok mikrop oluyor..acik havada gezdirmemiz gerekiyor.. avmler daha cok zarar veriyoo bebelere..
hasta olan yavrulara gecmis olsun.. insallah kisa sürede atlatirlar bu gibi durumlara alismamiz gerek galiba.. yengemden biliyom her ay doktora götürüyoo cocuklari.. ben böyle bi durumla karsilassam naparim diye düsünüp duruyorum..ama hastalanmadanda büyümicekler dimi.. Allahim büyük belalardan korusun hepsini.. dermansiz dert vermesin.. (AMIN)
canım bayağı kustu ama ne var ne yok çıkardıhosbulduk canim gecmis olsun..
acaba sütünümü üsüttün? soguk biseymi ictin?? ates olmadigi sürece korkma kusmasindan.. bisey olmaz Allahin izniyle.. ama senin ikinci bebis daha sogukkanli olman gerekmezmi?
evet öyle olduserum fizyo genzine kacmistir midesi bulanmistir.. Allaha emanet hepsi insallah
hoşgeldin canımii geceler kıslar
İyi geceler kızlar,ben ikiz annesiyim.Sürekli ikizler topiğindeyim ama burada da olmak isterim.Açıkçası yeni farkettim bu topiği..Benimde 2 tane minik akreplerim var...
ne güsel benimde ikiz olsun isterdim kısmet işte Allah bağışlasın canım
Allah yardımcın olsun canımselam kızlar..mısafırım geldı yenı gıttıler ..3 kadın ıkı cocuk ay oglum dleı oldu 4 denberı uyuyamadı kuzum
guya bıraz oynatıp yatırcaktım
onlar gelınce cocugun newrı dondu ew kalabalık herkes aldı kucagına. 3 aylık bebe bu kadar gulermı boyuna bak kılosuna bak dıye dıyeeeeeeee delırttıler bızı..
yenı uyuttum onlar gıdınce okuycam sımdıde ewde darmadagın yanı
teşekkürler krispicim, öyle tabii, önemli olan onun sağlığı :)çok geçmiş olsun canım yaa
sütünün kesilmesşne üzüldüm
ama sıkma canını bebişin sağlı yerinde olsun yeter üzme kendini canım:1hug::teselli:
çok geçmiş olsun özlemcim, korkma, genzine kaçtığından kusmuştur yavrumselam kızlar
oğlumun burnu tıkalıydı serum fizyolojik damlattık
sonra bi kusmaya başladı
ne var ne yok çıkarttı korktum yaa tekrar emzirdim
şimdi uyuyor
ayyy geçmiş olsun yagünaydın kızlar oğlumun geceden beri ara ara ateşi oluyor
bugün çocuk doktoru da bulamam
bakalım yarına düzelmezse götürecem, ya da zorda kalırsam acile götürecem
günaydın kızlar oğlumun geceden beri ara ara ateşi oluyor
bugün çocuk doktoru da bulamam
bakalım yarına düzelmezse götürecem, ya da zorda kalırsam acile götürecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?