2009 Kasm Anneleri

canim, sende bilirsin. antibiyotik yarim kesilmez. tedavinin tamamlanmasi icin hepsinin bitmesi lazim. bence bitirin, ha 3 kasik ha 5 kasik fark etmez.
:

ben kendim ii olunca devam etmem ilaca zaten ilac içmekten hoslanmam canıma tak diyene kadar içmem ayy koca sise surup valla daha 4 yarım kasık içti hepsini nasıl bitiricez ama içiricem zaten surubun omrü 1 hafta içim acıyo o ilaç içtikce biyerden tedavi ediyo bi yerden bobreklere möbreklere zara hep yada doktoru arayıp sorayım bakim belki içirme der

selam bıkkın insanlar topluluğu :)))))) bend e geldim dertlenmeye :roflol::roflol::roflol:
kahvaltıya misafir vardı ... insan görmeyeli epey olmuş gürültü hengame hoşuma giitti valla... işin kötü tarafı kociş de onlarla beraber çıktı gitti (çalışıyo gene ...) . kaldım bi başıma ...yapıcak bi sürü iş var canım hiç bişey yapmak istemiyo... valla insana hasret kalmışım 2 laf etmeyi özlemişim bugün hava da çok güzel...çıkıp gezmek istiyorum... evde otura otura hepten ağırlaştım ...puufff..........

yaa benim saçlar acaip dökülüyo ((((( artık başımın dibi acımaya başladı...napıcaz siz bi önlem alıyo musunuz ?? yılan yağı falan sürsek bişey olur mu ki...bi de solgarın biotin diye bi vitamini vardı saçlara tırnaklara falan iyi geliyomuş ondan içsek ???

bende ilac icmeyi pek sevmem ama ilac verildimi iyilessemde sonuna kadar bitiririm. ilaclara acayip sadik bi yapim var.kaydirigubbakcemile3

sen sor tabi doktorunuza, ona gore verme derse vermezsin.

canim, sac dokulmesi cok normal. oglumdayken kel kalicam sanmistim. ama bir sure sonra kesiliyo. benimde acayip dokuluyo ama bu sefer daha rahatim.

:roflol::roflol::roflol: koptummmm :lepi:

benim kız da 2-3 gecedir uyumuyo... süt mü yetmiyo acaba kafamçokkarıştı neyse ben de ne hikmetse gündüz asla yatıp uyuyamıyorum... resmen zombiye döndüm ...gözlerimin altı falan mosmor oldu...bu sabah da biraz makyaj yaptım insanlar gelicek diye...benimki hemen diyoki ohh be yüzüne renk gelmiş ben işten gelmeden hep makyaj yap...içimden oooolllllduuuu dedim... sen de beni öyle gör herşey güllük gülistanlık diye hepten yan gel yat alsanaalsanasmile

canim, sac dokulmesi cok normal. oglumdayken kel kalicam sanmistim. ama bir sure sonra kesiliyo. benimde acayip dokuluyo ama bu sefer daha rahatim.

ne kadar sürücek ki böyle... ben hiç bu kadar saç dökülmesi görmedim yaa (((((( bırak taramayı kafama dokunmaya korkuyorum !!! sonra yerine gelse bari...zaten çok saçım yok ...aha gene dert edicek bişey buldum :sm_cool:

yav selocanla edoş nerlerde hiç görünmüyolar ??? CADIARZU

ne guzel ii gelmiştir insana bi süre yetyor valla değişik insan gormek
sacların dokulmesine terebentin cam esansı ii geliyor canım pamukla sac diplerine yedireceksin bide sampuanın içine 200 ml sampuan ise 20 damla dokeceksin her banyada onu kullanacaksın kesin cozum olmustu bana

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hatta onlar gelmeden goz altimiza mor far falan surelim.kaydirigubbakcemile3

bir sure devam ediyo ama daha uzun olursa o zaman onlem almak gerekir.

seloyla eda ara sira geliyo ama artik cok degil.
edos izmire annesine gidicekti.

ben de kullanmıştım onu evde de var...koyim bari şampuana ...süte müte geçmez heralde ... saçını boyatmış biri olarak saçma bi laf ettim galiba ama ne biliyim insan herşeyden korkuyo :)

hainleerrrrrrrÇok üzgünüm çoook

benim kızın kafasıda terliyo heleki emerken falan gazı varsa acayip terliyoo
ama sadece kafası vücudu terlemiyoo şükürki :Saruboceq:

ter bezleri calisiyoo ondan terliyolar.. sükretki kizinin saci yok.. z.nilay öyle cok terliyoki.. saclar bile hemencecik yaglaniyoo.. az önce banyo yaptirdim arka tarafi baya bi dökülmüs kizim kel kalicak sizin yüzünüzden nazar ettiniz?naniknanik

gezmeye gittin sandim bende.. avm gidicem yazmissinda.. ohh valla koca hizmet.. o yavruyla ilgilen az birazalsanaalsanasmile ohh keske bizde bi on sene önce bi tane doguraymisiz..:roflol::roflol:

benimde dökülüyoo hatta zeynep nilayinda dökülüyoo normalmis..ama sorcam doktora cuma günü neden öyle diye..
kiz senem kaynanani cok merak ediyom resmini koysanaaaa nütfeeeeeeenkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: süslenme bosver benim göz altlarimda hep mor ne yapsam gecerki? bildiginiz güzel bi makyaj ürünü varmi?

gezmeye gittin sandim bende.. avm gidicem yazmissinda.. ohh valla koca hizmet.. o yavruyla ilgilen az birazalsanaalsanasmile ohh keske bizde bi on sene önce bi tane doguraymisiz..:roflol::roflol:

dun aksam gittik avm ye. hani gunduzleri cok yoruluyom ya, aksama yemek yetistiremedim. yemege gittik, gezdik geldik.zemuszemus

sende 10 sene sonra dogur bi tane daha.:roflol:

dun aksam gittik avm ye. hani gunduzleri cok yoruluyom ya, aksama yemek yetistiremedim. yemege gittik, gezdik geldik.zemuszemus

sende 10 sene sonra dogur bi tane daha.:roflol:

ohooo kizim 35 oluyom cok gec dogurursam üc dört sene sonra dogurmam gerek.. ama tirsiyomdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hatta onlar gelmeden goz altimiza mor far falan surelim.kaydirigubbakcemile3

:lepi::enbuyukkk:

şimdi okudum forumda sera diye bi krem varmış..çatlaklara iyi geliyomuş... 4 tl ymiş...
hava ısındı ya beni bi geüzelleşme telaşı aldı hihoyyyt
ilk etapta saçlar için bişey yapmam lazım...bi de selülitler için

sağol canım yaa fitil sabaha karşı koymuştum
günde 1-2 diyo kağıdında şu an iyi gibi ama hali yok yaa
yarın düzelmezse götürecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…