benim kızın kafasıda terliyo heleki emerken falan gazı varsa acayip terliyoo
ama sadece kafası vücudu terlemiyoo şükürki :Saruboceq:
canim, sende bilirsin. antibiyotik yarim kesilmez. tedavinin tamamlanmasi icin hepsinin bitmesi lazim. bence bitirin, ha 3 kasik ha 5 kasik fark etmez.
:
ben kendim ii olunca devam etmem ilaca zaten ilac içmekten hoslanmam canıma tak diyene kadar içmem ayy koca sise surup valla daha 4 yarım kasık içti hepsini nasıl bitiricez ama içiricem zaten surubun omrü 1 hafta içim acıyo o ilaç içtikce biyerden tedavi ediyo bi yerden bobreklere möbreklere zara hep yada doktoru arayıp sorayım bakim belki içirme der
selam bıkkın insanlar topluluğu :)))))) bend e geldim dertlenmeye :roflol::roflol::roflol:
kahvaltıya misafir vardı ... insan görmeyeli epey olmuş gürültü hengame hoşuma giitti valla... işin kötü tarafı kociş de onlarla beraber çıktı gitti (çalışıyo gene ...) . kaldım bi başıma ...yapıcak bi sürü iş var canım hiç bişey yapmak istemiyo... valla insana hasret kalmışım 2 laf etmeyi özlemişimbugün hava da çok güzel...çıkıp gezmek istiyorum... evde otura otura hepten ağırlaştım ...puufff..........
yaa benim saçlar acaip dökülüyo((((( artık başımın dibi acımaya başladı...napıcaz siz bi önlem alıyo musunuz ?? yılan yağı falan sürsek bişey olur mu ki...bi de solgarın biotin diye bi vitamini vardı saçlara tırnaklara falan iyi geliyomuş ondan içsek ???
bak canim bu saat oldu daha yeni geldim.
esim evdeydi, o evdeyken habire is yapiyorum. deli gibi cocuk bakiyorum. hic oturmuyorum ki, adam beni hep boyle sansin. hafta ici isler kalinca bunlari dusunsun diye.kaydirigubbakcemile3
az once cikti hemen damladim.
:
canim, sac dokulmesi cok normal. oglumdayken kel kalicam sanmistim. ama bir sure sonra kesiliyo. benimde acayip dokuluyo ama bu sefer daha rahatim.
selam bıkkın insanlar topluluğu :)))))) bend e geldim dertlenmeye :roflol::roflol::roflol:
kahvaltıya misafir vardı ... insan görmeyeli epey olmuş gürültü hengame hoşuma giitti valla... işin kötü tarafı kociş de onlarla beraber çıktı gitti (çalışıyo gene ...) . kaldım bi başıma ...yapıcak bi sürü iş var canım hiç bişey yapmak istemiyo... valla insana hasret kalmışım 2 laf etmeyi özlemişimbugün hava da çok güzel...çıkıp gezmek istiyorum... evde otura otura hepten ağırlaştım ...puufff..........
yaa benim saçlar acaip dökülüyo((((( artık başımın dibi acımaya başladı...napıcaz siz bi önlem alıyo musunuz ?? yılan yağı falan sürsek bişey olur mu ki...bi de solgarın biotin diye bi vitamini vardı saçlara tırnaklara falan iyi geliyomuş ondan içsek ???
:roflol::roflol::roflol: koptummmm :lepi:
benim kız da 2-3 gecedir uyumuyo... süt mü yetmiyo acaba kafamçokkarıştı neyse ben de ne hikmetse gündüz asla yatıp uyuyamıyorum... resmen zombiye döndüm ...gözlerimin altı falan mosmor oldu...bu sabah da biraz makyaj yaptım insanlar gelicek diye...benimki hemen diyoki ohh be yüzüne renk gelmiş ben işten gelmeden hep makyaj yap...içimden oooolllllduuuu dedim... sen de beni öyle gör herşey güllük gülistanlık diye hepten yan gel yat alsanaalsanasmile
ne kadar sürücek ki böyle... ben hiç bu kadar saç dökülmesi görmedim yaa(((((( bırak taramayı kafama dokunmaya korkuyorum !!! sonra yerine gelse bari...zaten çok saçım yok ...aha gene dert edicek bişey buldum :sm_cool:
yav selocanla edoş nerlerde hiç görünmüyolar ??? CADIARZU
ne guzel ii gelmiştir insana bi süre yetyor valla değişik insan gormek
sacların dokulmesine terebentin cam esansı ii geliyor canım pamukla sac diplerine yedireceksin bide sampuanın içine 200 ml sampuan ise 20 damla dokeceksin her banyada onu kullanacaksın kesin cozum olmustu bana
hainleerrrrrrrÇok üzgünüm çoook
benim kızın kafasıda terliyo heleki emerken falan gazı varsa acayip terliyoo
ama sadece kafası vücudu terlemiyoo şükürki :Saruboceq:
canim, sende bilirsin. antibiyotik yarim kesilmez. tedavinin tamamlanmasi icin hepsinin bitmesi lazim. bence bitirin, ha 3 kasik ha 5 kasik fark etmez.
bak canim bu saat oldu daha yeni geldim.
esim evdeydi, o evdeyken habire is yapiyorum. deli gibi cocuk bakiyorum. hic oturmuyorum ki, adam beni hep boyle sansin. hafta ici isler kalinca bunlari dusunsun diye.kaydirigubbakcemile3
az once cikti hemen damladim.
bende. oldum olasi sevmem nedense.:bbo:
:roflol::roflol::roflol: koptummmm :lepi:
benim kız da 2-3 gecedir uyumuyo... süt mü yetmiyo acaba kafamçokkarıştı neyse ben de ne hikmetse gündüz asla yatıp uyuyamıyorum... resmen zombiye döndüm ...gözlerimin altı falan mosmor oldu...bu sabah da biraz makyaj yaptım insanlar gelicek diye...benimki hemen diyoki ohh be yüzüne renk gelmiş ben işten gelmeden hep makyaj yap...içimden oooolllllduuuu dedim... sen de beni öyle gör herşey güllük gülistanlık diye hepten yan gel yat alsanaalsanasmile
gezmeye gittin sandim bende.. avm gidicem yazmissinda.. ohh valla koca hizmet.. o yavruyla ilgilen az birazalsanaalsanasmile ohh keske bizde bi on sene önce bi tane doguraymisiz..:roflol::roflol:
dun aksam gittik avm ye. hani gunduzleri cok yoruluyom ya, aksama yemek yetistiremedim. yemege gittik, gezdik geldik.zemuszemus
sende 10 sene sonra dogur bi tane daha.:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatta onlar gelmeden goz altimiza mor far falan surelim.kaydirigubbakcemile3
aski memnu bu sezon biticek mi acaba?:uhm:
ohooo kizim 35 oluyom cok gec dogurursam üc dört sene sonra dogurmam gerek.. ama tirsiyomdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sağol canım yaa fitil sabaha karşı koymuştumbizimkninde sükür düştü atesi fitil koy canım cok yukselirse bide önemli olan iç atesiymiş o yuzden makattan ölç dedi bana doktorum sende makattan ölç eger makattan 38 üzeri cıkarsa hemen önlemini al fitil falan koy 3 gunden uzun sürerse hiç bekletme hemen gotur canım kusuyo demiştin herhalde üşüttü bebeğin Allah acil sifalar versin
hersey tek bi konu üzerine gidiyoo biter bence.. bitsin zaten.. ailecek oturup izlencek diziler yapilsin artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?