rüzgar ek gıdaya geçecem diyodun dün ne verecen zannedersem senin bebişte emmiyo benimkide emmiyo
buda iyi enfeksiyon kapmışsa zaten ateş düşmez inşalah yarına kadar geçerrüzgar ve yarem sağolun kızlar
ateşi 37.5 çıkıyo koltuk altı ölçümü
cnm neden emmıyo sütün mü yok yoksa bebegın mı emmıyo
sunways canım oğlun emmi,yo mu
dün yazmışsın emmiyo diye
nıye gı dubam
günaydın kızlar oğlumun geceden beri ara ara ateşi oluyor
bugün çocuk doktoru da bulamam
bakalım yarına düzelmezse götürecem, ya da zorda kalırsam acile götürecem
benden yalnız olamazsın amaahep yanlızım hep yanlızım :çok üzgünüm:
kızlar bu gün kimse takılmıyo buraya canım sıkılıyo ya
hainleerrrrrrrÇok üzgünüm çoookslm hatunlar canım sıkkın oturuyorum biraz önce kociş ben ve abim dolaşıp geldik beni annemlere bıraktılar ve biz biraz daha dolaşacağız dediler kesin sinemaya gittiler nasıl sinir oldum anlatamam yaaaamafoldumben
ıtekkkk ben hıc cıkamıyom tekım sen halıne şükret..
ya kızlar benım oglumun kafası cok terlıyo özellılle emerken alnı sacları..gece de oyle ya
evet canım antibiyotik verdi
klomaks diye toz surup size ne verdi canım furkan nasıl suan bizimkinin atesi normal suanda Allahıma sukur eger ii olursa yarında bikez vericem bi daha vermicem
hayret bisi ben geldim.. wannada krispide yok.. ama gecmis sayfalarin herbirinde varlar :)) kokumu alip gitmisler anlasilan:roflol:
pazar günlerinden nefret ediyorum
slm hatunlar canım sıkkın oturuyorum biraz önce kociş ben ve abim dolaşıp geldik beni annemlere bıraktılar ve biz biraz daha dolaşacağız dediler kesin sinemaya gittiler nasıl sinir oldum anlatamam yaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?