2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar oğlumun geceden beri ara ara ateşi oluyor
bugün çocuk doktoru da bulamam
bakalım yarına düzelmezse götürecem, ya da zorda kalırsam acile götürecem

bizimkninde sükür düştü atesi fitil koy canım cok yukselirse bide önemli olan iç atesiymiş o yuzden makattan ölç dedi bana doktorum sende makattan ölç eger makattan 38 üzeri cıkarsa hemen önlemini al fitil falan koy 3 gunden uzun sürerse hiç bekletme hemen gotur canım kusuyo demiştin herhalde üşüttü bebeğin Allah acil sifalar versin

pazar gunu tv dede bişi yok ne kadar sacma insanların evde oldukları tv seyredecekleri zaman neden bişi koymazlar yaaa

slm hatunlar canım sıkkın oturuyorum biraz önce kociş ben ve abim dolaşıp geldik beni annemlere bıraktılar ve biz biraz daha dolaşacağız dediler kesin sinemaya gittiler nasıl sinir oldum anlatamam yaaaamafoldumben

ıtekkkk ben hıc cıkamıyom tekım sen halıne şükret..
ya kızlar benım oglumun kafası cok terlıyo özellılle emerken alnı sacları..gece de oyle ya

hainleerrrrrrrÇok üzgünüm çoook
ıtekkkk ben hıc cıkamıyom tekım sen halıne şükret..
ya kızlar benım oglumun kafası cok terlıyo özellılle emerken alnı sacları..gece de oyle ya

benim kızın kafasıda terliyo heleki emerken falan gazı varsa acayip terliyoo
ama sadece kafası vücudu terlemiyoo şükürki :Saruboceq:

evet canım antibiyotik verdi
klomaks diye toz surup size ne verdi canım furkan nasıl suan bizimkinin atesi normal suanda Allahıma sukur eger ii olursa yarında bikez vericem bi daha vermicem

canim, sende bilirsin. antibiyotik yarim kesilmez. tedavinin tamamlanmasi icin hepsinin bitmesi lazim. bence bitirin, ha 3 kasik ha 5 kasik fark etmez.

hayret bisi ben geldim.. wannada krispide yok.. ama gecmis sayfalarin herbirinde varlar :)) kokumu alip gitmisler anlasilan:roflol:

bak canim bu saat oldu daha yeni geldim.
esim evdeydi, o evdeyken habire is yapiyorum. deli gibi cocuk bakiyorum. hic oturmuyorum ki, adam beni hep boyle sansin. hafta ici isler kalinca bunlari dusunsun diye.kaydirigubbakcemile3
az once cikti hemen damladim.

pazar günlerinden nefret ediyorum

bende. oldum olasi sevmem nedense.:bbo:

benim kocisle oglusda gecen hafta beni birakip gittiler sinemaya. hemde recepe 3'e.
basbasa sevgililer gunu kutladilar.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…