2009 Kasm Anneleri

tamam iste. bende tam 35de dogurdum ikinciyi.
insan bilincli oluyo, sabirli oluyo, daha rahat oluyo.zemuszemus

sonuna bakamadim tam olarak ögrendimi? bence bihterle behlül bi sekilde bu isin icindende cikarlar.. sezon sonuna kadar ögrenmez diye düsünüyorum..

sonunda rivadaki eve gidip yastiklari kokladi.
yastikta bihterin kokusunu almis gibi gosterdiler ama belli olmaz.

gecmis olsun canim.
senin kuzuda mi ataeslendi? noluyo bunlara ya?:sinifsinif:

tr de iki gün havalar düzeldi herkes kendini sokaga atti galiba.. Allah sifa versin bebelere.. insan ne giydircegini sasiriyoo kalin giydirsen terliyoo ince giydirincede üsütüyolar.. bide ben cok soguk su icincede nilayin karni agriyoo..

ben cok açımmmm
oglumu yıakdım
ama kesık kesık uyudu.
masaj yaptım ona cok seker ya sıpa
optum optuuuumm bıtırdım sımdıde yemek yemem lazım
bu arada dun komsum oglumu ayagında sallayıp uyuttu ama benbasaramıyom deneyeym dıdımde

.
kiz senem kaynanani cok merak ediyom resmini koysanaaaa nütfeeeeeeenkaydirigubbakcemile3

?

bu konuda yoğun istek var... buraya koyim da bakın kaldırim hemen face e koymam :umursamaz: havalara girer alsanaalsanasmile

adamda ogrendi. daha fazla uzatamazlar diye dusunuyorum ama belli olmaz.

uzatırlar canım merak etme... bizim burda çekiliyo sarıyerde... çekim yapılırken bi görsen millet nasıl toplanıyo...hatta evin güvenliğine para teklif ediyolarmış bihterle behlülün seviştiği yeri göstersin diye !!! bu kadar ilgi varken napar eder uzatırlar...zaten kitaptan saptı gidiyo...

ben de kullanmıştım onu evde de var...koyim bari şampuana ...süte müte geçmez heralde ... saçını boyatmış biri olarak saçma bi laf ettim galiba ama ne biliyim insan herşeyden korkuyo :)

ayy bilmiyorumki bende defalarca boyadım sacımı bişi olmaz herhalde sonucta cam esansı yalnız heryeri kokutuyo ya cocuga agır gelebilir kokusu uzak durursun cocuktan bi yarım saat babası falan bakarken yap

tamam iste. bende tam 35de dogurdum ikinciyi.
insan bilincli oluyo, sabirli oluyo, daha rahat oluyo.zemuszemus

sonunda rivadaki eve gidip yastiklari kokladi.
yastikta bihterin kokusunu almis gibi gosterdiler ama belli olmaz.

yok ya 35de gözüm hic kesmez rahati bulmusken herseyi sil bastan yasamayi.. Allah hayirlisini nasip etsinde o kadar beklemek istemiyom..bi bu büyüsünde bakariz artik:)

he dogru izlemisim o zaman.. bence hani behlül bi kacamak yaptiydi ya o kadinin kokusu o..
ben karimdan nasil olurda süphelenirim diyee verdi o tepkiyi..

bende yikadim masaj yaptim uyuyoo simdi ama uyanir birazdan emmek icin..
ayakta sallamayi bende benceremiyom.. sabrim tükeniyoo.. sen dorugu yemissin daha ne ymegi yicen..:ecrin_bebek:

düsünsene faceye koydugunu bizde yazarmisiz aaaa bu asyanin ablasimi diyeeee:roflol::roflol:

valla havalari ilik ama deli gibi lodos var. cikilacak gibi degil yani.

evet wanna yaa
geceden beri ara ara ateşleniyo

gecmis olsun canim. atlatir hemen insallah.

bu konuda yoğun istek var... buraya koyim da bakın kaldırim hemen face e koymam :umursamaz: havalara girer alsanaalsanasmile

hemen koy.kaydirigubbakcemile3

kiz 35 de vucudun yenilenir. benimki bi yenilendi gorme.kaydirigubbakcemile3

bende ayni seyi dusundum. karimdan nasil suphelendim diye verdi sanki o tepkiyi.alsanaalsanasmile

abowww ılk kez ayagımda sallayarak uyuttum nan bu sıpayı cok arsıydım bu ıse aha bende absladım
anaaammm esım gorse topa tutar benı

bakalim hayirlisi on seneye kac tane kaza kursunu olur biliyonmu sen:roflol::roflol: ben kendimi 3-4seneye hazirlayimdaa 10seneye kadar yolu var nasil olsaa:roflol:

bende yikadim masaj yaptim uyuyoo simdi ama uyanir birazdan emmek icin..
ayakta sallamayi bende benceremiyom.. sabrim tükeniyoo.. sen dorugu yemissin daha ne ymegi yicen..:ecrin_bebek:

walla oyle haaa
ama agzı acık uyuyo sonra agzı kuruyo sap sap yapıyo oglum
yazık onaaaa

kizima hamile kalmadan once erken menapoza girebilirsin demislerdi. bende cok korkmustum.
artik girsemde fark etmez. en azindan korunma derdi kalmaz.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…