slm kızlar wannw bu gün nerdeydin yoktun benim kız uyuyor ya bu aralar çok uyuyor uyumasada niye uyumuyo diyom acaba dok sorsam mı ya bir buçuk saat zor uyanık tutabiliyomuyudumuda uyanmıyo 4 saat falan sizce normalmidir
slm kızlar wannw bu gün nerdeydin yoktun benim kız uyuyor ya bu aralar çok uyuyor uyumasada niye uyumuyo diyom acaba dok sorsam mı ya bir buçuk saat zor uyanık tutabiliyomuyudumuda uyanmıyo 4 saat falan sizce normalmidir
selam yarem bırak uyusun yaww keşke benimkide uyusa valla 1 saat zor bayıltıom
selam millet nasilsiniz
geberiom yorgunluktan
kacgündür giremedim herkes ii mi
hosgeldin naptin kiz nerelerdeydin kac gündür.. biz iyiyiz sükür..
napam kiz görümcem sevgilisini ailesiyle tanistirdi tasasi bana düstükaydirigubbakcemile3
onlara yardim ettim evin islerini yaptim hazirliklarini falan yaptim aileler tanisti falan bakalim hayirlisi..
3 gündür geberiom yorgunluktan
nilay napiyy
yaptım oldumu
evin geliniyim ya yardim etmem sart:bbo:görümcem calisiyo vakti yok kaynanamda yalniz yapmasin diye yaptim ben..daha isteme fasli var söz nisan abooowwwdelikafadulden iyiki kacarak evlenmisim:roflol:ayy kiyamam.. tasasi sana ne düsüoyoo kiz görümcen yapsaydi yaa.. hayirlisi bakalim sonuda güzel olsun insallah..
nilos napsin banyoo yaptirdim uyuyoo simdii.. nisaa napiyoo video eklemissin izledim ama sesi acamadim kiz hemen aliyoo sesii.. tuslara bile yasv yavs basiyom.. uyansin izleyip yorum yapicam..
evin geliniyim ya yardim etmem sart:bbo:görümcem calisiyo vakti yok kaynanamda yalniz yapmasin diye yaptim ben..daha isteme fasli var söz nisan abooowwwdelikafadulden iyiki kacarak evlenmisim:roflol:
ohh nilay yikaninca uyuyo mu benim kiz banyodan sonrada uyumuyoakannehir
videoda sadece nisa nin sesi var oyuncaklarla kavga yapiodu bende cekiverdimbayanssulusmile
olmus, begendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?