2009 Kasm Anneleri

slm kızlar wannw bu gün nerdeydin yoktun benim kız uyuyor ya bu aralar çok uyuyor uyumasada niye uyumuyo diyom acaba dok sorsam mı ya bir buçuk saat zor uyanık tutabiliyomuyudumuda uyanmıyo 4 saat falan sizce normalmidir

slm kızlar wannw bu gün nerdeydin yoktun benim kız uyuyor ya bu aralar çok uyuyor uyumasada niye uyumuyo diyom acaba dok sorsam mı ya bir buçuk saat zor uyanık tutabiliyomuyudumuda uyanmıyo 4 saat falan sizce normalmidir

burlardayim canim.
bende kizi uyandirip geldim.
uyandirmasam tuhaf bir saatte kalkar, yatana kadar dayanamaz. gece yatisi gec saate kalir.

senin kiz niye bu kadar cok uyuyo ya? mama aliyo ya, karni guzelce doyuyo ondanmi acaba?

bu arada 1,5 saat sonra uykusunun gelmesi normal. bizimde oyle geliyo. ama 4 saat uyumuyo.

uni benimde saçlarım çok dökülüyo hamileyken hiç dökülmüyodu böyle dökülmeye devam ederse kel kalacam

tütüü tüüü masallah kizz dilini isir negüzel iste uyku bebege yarar
sende dertleniyonkaydirigubbakcemile3
keske benimkide gündüz uyusa 5 dakka uyusa uyudum saniyo delü kizimakannehir

hosgeldin naptin kiz nerelerdeydin kac gündür.. biz iyiyiz sükür..

napam kiz görümcem sevgilisini ailesiyle tanistirdi tasasi bana düstükaydirigubbakcemile3
onlara yardim ettim evin islerini yaptim hazirliklarini falan yaptim aileler tanisti falan bakalim hayirlisi..
3 gündür geberiom yorgunluktan

nilay napiyy

ayy kiyamam.. tasasi sana ne düsüoyoo kiz görümcen yapsaydi yaa.. hayirlisi bakalim sonuda güzel olsun insallah..

nilos napsin banyoo yaptirdim uyuyoo simdii.. nisaa napiyoo video eklemissin izledim ama sesi acamadim kiz hemen aliyoo sesii.. tuslara bile yasv yavs basiyom.. uyansin izleyip yorum yapicam..

kiz elif bana hippten ve bebivitadan numune geldi 4aydan sonra vermek icin havuc ezmesi ve meyve püresi.. buldugum heryere üye olmustum..

evin geliniyim ya yardim etmem sart:bbo:görümcem calisiyo vakti yok kaynanamda yalniz yapmasin diye yaptim ben..daha isteme fasli var söz nisan abooowwwdelikafadulden iyiki kacarak evlenmisim:roflol:

ohh nilay yikaninca uyuyo mu benim kiz banyodan sonrada uyumuyoakannehir
videoda sadece nisa nin sesi var oyuncaklarla kavga yapiodu bende cekiverdimbayanssulusmile

kacarakmi evlendin? nasil tanistiniz?

iyi ya iste nisanin sesi dinlicem bende zilli zarife gelince isircamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…