2009 Kasm Anneleri

kacarakmi evlendin? nasil tanistiniz?

iyi ya iste nisanin sesi dinlicem bende zilli zarife gelince isircamkaydirigubbakcemile3

hee kactimzemuszemus:roflol:
yazlikta tanistik 1 yil sevgili fasli isteme falan oldu bizimkiler önce evet dedi sonra alamanya diye vazgectiler bende kactim cok komik benim hikayem geldinmi anlatirima.s

bi resim cekmissin cok güzel gülüyo masallah yorum yapaciim kiz izin vermiyo face gicgi i var galiba

uyku vakti yikiyorum ben o zaman uyuyoo masallah bide tok karnina yikiyom biraz daha uzun uyuyoo..acikinca uyaniyooo..
bende aynisini yapiom emzirip yarim saat sonra falan yikiyom hatta aglarsa giydirirken pestende koklatiom mememi azcik emdiriom ama yinede uyumuyo..uyku düsmanikaydirigubbakcemile

tamam anlat gelince bende anlatirim benimkide ilginc...

resim cekmeyi beceremiyom gelimde ayarla su makinayi.. yazarsin canim sonra..

kiz bide gelince anlasamazmisiz senle.. esim iki saat ytermi diyoo diyomki duruma bagli anlasirsak uzarkaydirigubbakcemile3

bende aynisini yapiom emzirip yarim saat sonra falan yikiyom hatta aglarsa giydirirken pestende koklatiom mememi azcik emdiriom ama yinede uyumuyo..uyku düsmanikaydirigubbakcemile

banyodan hemen sonra emzirme diyoodu annem cocugun agzi kokarmiss.. o yüzden ben hemen emzirip yikiyom.. sonra giydirip kundak yapiyorum hemen uyuyoo masallah.. ama sadce banyoo sonra böyle kundakla uyuyoo... schmusetuch buldunmu buarada?

:roflol::roflol::roflol:
anlasiriz kizim burdan bile anlsioz esinde gelsin benimki evde artik isten cikardilar 1 hafta önce onlarda arkadas olurlar

resimlerin güzel cikiyo niyeki piril piril auto best shot yapmion mu

:roflol::roflol::roflol:
anlasiriz kizim burdan bile anlsioz esinde gelsin benimki evde artik isten cikardilar 1 hafta önce onlarda arkadas olurlar

resimlerin güzel cikiyo niyeki piril piril auto best shot yapmion mu

benim yigenlerle gelicez o biz carsiyi gezeriz diyodu.. seymayida yanima veriyoo.. basta sicak bakmiyodu ama simdilik bulusmamiza izin veriyoo.. ikna ederim insallah kocislerde bulusur...
gecmis olsun bu arada neden cikardilar isten... üff bu issizlik ne zor is yaaa.. benimkide hep evde bazen cok üzülüyorum geldi buraya isini gücünü birakip.. evde oturmak bayiyoo bazen.. ee arkadas ortamida yok..

banyodan hemen sonra emzirme diyoodu annem cocugun agzi kokarmiss.. o yüzden ben hemen emzirip yikiyom.. sonra giydirip kundak yapiyorum hemen uyuyoo masallah.. ama sadce banyoo sonra böyle kundakla uyuyoo... schmusetuch buldunmu buarada?

agzi süt kokuyo kiz ne kokcak el kadar bebede mundgeruch olcak degil
schmusetuch buldum sayilmaz lidl e gelmis gördün mü? kocaman tuch bölümü vardi ama sadece mavi almadim bende..
bk family diye bi yer var bide oraya bakicam insallah vardir alicam nilay a da nisa´ya da birörnek cicilerde alicam resim cekerikzemuszemus

ben hep banyodan sonra emziriyorum. niye koksunki el kadar bebenin agzi?

eksimsi kokarmis banyodan sonra emzirirsen bilmyom ben hic emzirmedim o yüzden..

he gördümde mavi vardi almadim.. badiler filanda kalmamisi zaten almadim bisey..
schmusetuch olayi canimi sIkti ben daha aramiyom.. sen bulabilirsen al madem.. bende alicam nisayla nilaya bisey hm de güzel seyler vardi ama gezdirmedi beni zilli girince oraya yaygarayi basti.. 68 giyiyoo dimi nisa.. nilayadami 68 alsam 4 aydan sonra 68 oluyoo ya giysin bi süre.. carsida kislik bisey kalmamis zaten artik..

ben hep banyodan sonra emziriyorum. niye koksunki el kadar bebenin agzi?

valla bilmiyom bacim bi kac kisi öyle dedi bana.. yarim saat bekle ondan sonra emzir dedi.. zaten nilayda hemen uyudugu icin hic hemencecik emzirmedim..

bi ara burdaki kizlarlada konsuuyoduk.. böyle bi söylenti var ama ne kadar dogru bilmiyom..

o ki buraya kadar gelicekler carsiyi mi gezcekler canim gelirsiniz iste bizde otururuk sohbet muhabbeta.s
tam hamileligin sonunda da aynisini yapmisti bu isyeri ya eli agriyo diye cikis verdiydiler sendika itiraz etmisti geri almistilar 4 ay uzatmislardi eli gecti ama bu kista hastalandi 7 gün doktor domuzgribinden süphe etti 7 gün krank yazdi 2 günde durchfall olmustu ondan gidemedi..krank günleri fzalaymis gerizekaliklar ne pis kis kiyamet oldu bu sene soguk havalarda hep calisti hasta olunca isi bitii..ama ben hic üzülmedim nasilsa bulur is öne bi gidelim izin yapalim yazin tadini cikaralim allah büyük..
seninki kac senedir issiz?bir süre sonra insana zor gelir gercekten helede erkek eve ekmek getirme sorumlulugu faln var..insallah bulur en kisa sürede

68 ler kücük gelio kiz biraz daha giydircem öyle kücük mücük 74 e gecicem kollarini katlarim..ben 74 alicam nilay a zaten dedigin gibi baharliklar cikmis cabukta büyüyolar

hayirlisi olsun canim.. bulurlar insallah en kisa zamanda..
2007 eylülde gelmisti iki bucuk sene olcak ama is yokki bulsun.. bu seneyide gecirelimde ondan sonra leihfirma filan bisey bulucaz mecburen gercekten erkek icin zor calismamak..

kiz uyandi yemek yapmadim daha oturdum kaldim bugün.. mac varya erkekler bize gelicek bugün bende abimlere gidicem.. evi toparlayim az kiz izin verirse.. sonra konusuruz insallah tekrar.. öp nisayi benim icin..

eslerimizde kizlariyla vakit gecirmis oluyolar issizligin en büyük avantaji bu olsa gerek.. Rabbim büyük..

hadi wanna nazida öptüm görüsürüz

benim dk hapina baslaman sartmis doktor yazmisti ama erteleyip duruyodum ama adet olucam gibi oluyo kan geliyo kanama kesilmiyo hic..hap düzene sokarmis,,offf hic istemiyom ama mecbur

68 ler kücük gelio kiz biraz daha giydircem öyle kücük mücük 74 e gecicem kollarini katlarim..ben 74 alicam nilay a zaten dedigin gibi baharliklar cikmis cabukta büyüyolar

tamam 74alayim bende o zaman nisam uzun zaten masallah..nilay hem zayif hem kisa galiba.. cuma asimiz var hemde u4 bakalim nolmus kilosu boyu..

benim dk hapina baslaman sartmis doktor yazmisti ama erteleyip duruyodum ama adet olucam gibi oluyo kan geliyo kanama kesilmiyo hic..hap düzene sokarmis,,offf hic istemiyom ama mecbur

bana öyle bi sart koymadi doktor.. esim oruncak dedim tmm dedi. benimde arada leke geliyoo ama uzun sürmesi norml demisti..

ciktim ben grsrz

güzel ama koyu renk istiyosan yap bana bayaa koyu geldi
ben sacımı kumral boyadım bikac kez istediğim gibi olmadı
sonra sıcak cikolata yapayım dedim oda cok asırı koyu oldu artık dokunmıcam sıkıldım cünkü kuaforumde yapamadı sac kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…