- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
kacarakmi evlendin? nasil tanistiniz?
iyi ya iste nisanin sesi dinlicem bende zilli zarife gelince isircamkaydirigubbakcemile3
bende aynisini yapiom emzirip yarim saat sonra falan yikiyom hatta aglarsa giydirirken pestende koklatiom mememi azcik emdiriom ama yinede uyumuyo..uyku düsmanikaydirigubbakcemileuyku vakti yikiyorum ben o zaman uyuyoo masallah bide tok karnina yikiyom biraz daha uzun uyuyoo..acikinca uyaniyooo..
bende aynisini yapiom emzirip yarim saat sonra falan yikiyom hatta aglarsa giydirirken pestende koklatiom mememi azcik emdiriom ama yinede uyumuyo..uyku düsmanikaydirigubbakcemile
tamam anlat gelince bende anlatirim benimkide ilginc...
resim cekmeyi beceremiyom gelimde ayarla su makinayi.. yazarsin canim sonra..
kiz bide gelince anlasamazmisiz senle.. esim iki saat ytermi diyoo diyomki duruma bagli anlasirsak uzarkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
anlasiriz kizim burdan bile anlsioz esinde gelsin benimki evde artik isten cikardilar 1 hafta önce onlarda arkadas olurlar
resimlerin güzel cikiyo niyeki piril piril auto best shot yapmion mu
banyodan hemen sonra emzirme diyoodu annem cocugun agzi kokarmiss.. o yüzden ben hemen emzirip yikiyom.. sonra giydirip kundak yapiyorum hemen uyuyoo masallah.. ama sadce banyoo sonra böyle kundakla uyuyoo... schmusetuch buldunmu buarada?
wanna sen niye sustun?
banyodan hemen sonra emzirme diyoodu annem cocugun agzi kokarmiss.. o yüzden ben hemen emzirip yikiyom.. sonra giydirip kundak yapiyorum hemen uyuyoo masallah.. ama sadce banyoo sonra böyle kundakla uyuyoo... schmusetuch buldunmu buarada?
agzi süt kokuyo kiz ne kokcak el kadar bebede mundgeruch olcak degil
schmusetuch buldum sayilmaz lidl e gelmis gördün mü? kocaman tuch bölümü vardi ama sadece mavi almadim bende..
bk family diye bi yer var bide oraya bakicam insallah vardir alicam nilay a da nisa´ya da birörnek cicilerde alicam resim cekerikzemuszemus
ben hep banyodan sonra emziriyorum. niye koksunki el kadar bebenin agzi?
o ki buraya kadar gelicekler carsiyi mi gezcekler canim gelirsiniz iste bizde otururuk sohbet muhabbeta.sbenim yigenlerle gelicez o biz carsiyi gezeriz diyodu.. seymayida yanima veriyoo.. basta sicak bakmiyodu ama simdilik bulusmamiza izin veriyoo.. ikna ederim insallah kocislerde bulusur...
gecmis olsun bu arada neden cikardilar isten... üff bu issizlik ne zor is yaaa.. benimkide hep evde bazen cok üzülüyorum geldi buraya isini gücünü birakip.. evde oturmak bayiyoo bazen.. ee arkadas ortamida yok..
68 ler kücük gelio kiz biraz daha giydircem öyle kücük mücük 74 e gecicem kollarini katlarim..ben 74 alicam nilay a zaten dedigin gibi baharliklar cikmis cabukta büyüyolareksimsi kokarmis banyodan sonra emzirirsen bilmyom ben hic emzirmedim o yüzden..
he gördümde mavi vardi almadim.. badiler filanda kalmamisi zaten almadim bisey..
schmusetuch olayi canimi sIkti ben daha aramiyom.. sen bulabilirsen al madem.. bende alicam nisayla nilaya bisey hm de güzel seyler vardi ama gezdirmedi beni zilli girince oraya yaygarayi basti.. 68 giyiyoo dimi nisa.. nilayadami 68 alsam 4 aydan sonra 68 oluyoo ya giysin bi süre.. carsida kislik bisey kalmamis zaten artik..
o ki buraya kadar gelicekler carsiyi mi gezcekler canim gelirsiniz iste bizde otururuk sohbet muhabbeta.s
tam hamileligin sonunda da aynisini yapmisti bu isyeri ya eli agriyo diye cikis verdiydiler sendika itiraz etmisti geri almistilar 4 ay uzatmislardi eli gecti ama bu kista hastalandi 7 gün doktor domuzgribinden süphe etti 7 gün krank yazdi 2 günde durchfall olmustu ondan gidemedi..krank günleri fzalaymis gerizekaliklar ne pis kis kiyamet oldu bu sene soguk havalarda hep calisti hasta olunca isi bitii..ama ben hic üzülmedim nasilsa bulur is öne bi gidelim izin yapalim yazin tadini cikaralim allah büyük..
seninki kac senedir issiz?bir süre sonra insana zor gelir gercekten helede erkek eve ekmek getirme sorumlulugu faln var..insallah bulur en kisa sürede
68 ler kücük gelio kiz biraz daha giydircem öyle kücük mücük 74 e gecicem kollarini katlarim..ben 74 alicam nilay a zaten dedigin gibi baharliklar cikmis cabukta büyüyolar
benim dk hapina baslaman sartmis doktor yazmisti ama erteleyip duruyodum ama adet olucam gibi oluyo kan geliyo kanama kesilmiyo hic..hap düzene sokarmis,,offf hic istemiyom ama mecbur
annemin saçını boyadık voilanın 6.32 siyle çok güzel oldu...ben de mi boyasam diyorum evde hiç boyamadım ben tutar mı acaba ?? sen kendin mi boyuyosun ?? ne renk yapıyosun ?? bi değişiklik yapmam lazım yaa kötü hissediyorum bu ara kendimi ...
??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?