kaza kursunu mu? akannehir
onlem al anacim, istedigin zaman atarsin kursunu.kaydirigubbakcemile3
walla oyle haaa
ama agzı acık uyuyo sonra agzı kuruyo sap sap yapıyo oglum
yazık onaaaa
hap kullanmicam..spiral cok pahali zaten korkuyom.. esim koruncak bilmem artik.. ama zaten baci kardes yatiyoss bisey olmaz insallah..
kizima hamile kalmadan once erken menapoza girebilirsin demislerdi. bende cok korkmustum.
artik girsemde fark etmez. en azindan korunma derdi kalmaz.kaydirigubbakcemile3
ayy bilmiyorumki bende defalarca boyadım sacımı bişi olmaz herhalde sonucta cam esansı yalnız heryeri kokutuyo ya cocuga agır gelebilir kokusu uzak durursun cocuktan bi yarım saat babası falan bakarken yap
he dogru izlemisim o zaman.. bence hani behlül bi kacamak yaptiydi ya o kadinin kokusu o..
ben karimdan nasil olurda süphelenirim diyee verdi o tepkiyi..
düsünsene faceye koydugunu bizde yazarmisiz aaaa bu asyanin ablasimi diyeeee:roflol::roflol:
ohoooo, esine kaldiysa yakinda haber aliriz senden.kaydirigubbakcemile3
annemin saçını boyadık voilanın 6.32 siyle çok güzel oldu...ben de mi boyasam diyorum evde hiç boyamadım ben tutar mı acaba ?? sen kendin mi boyuyosun ?? ne renk yapıyosun ?? bi değişiklik yapmam lazım yaa kötü hissediyorum bu ara kendimi ...
ayy bence de kesin öyle olur ...:roflol::roflol::roflol:
hah işte ben de düşer bayılırım o zaman :lepi::lepi::lepi:
akşamları geliyo ... ne kalkıp çayını alıyo ne bi tabak götürüyo mutfağa...ayağına hizmet bekliyo hanfendi... neyse dün kocacı kızmış niye hiç yardım etmiyosun geceleri uyumuyomuş git de bi bak bişeye ihtiyaçları var mı falan demiş..açmış bana tlf diyoki baban böle böle dedi ama ben de dedimki uni şimdiye kadar benden hiçbişey istemedi napim huyu böyle benden istemez hiçbişey...dedim merak etme anne bişey lazım diil olsa söylerim...diyoki gece geliyim bakim istersen sen de uyu...gündüz torbaya giridi sanki...dicektim sen gelince kalk suyunu kendin al bana yeter....kafamçokkarıştı neyse bakim bu pc de resmi var mı ??
ayy anam beni 40indan sonra dogurmus.. almanyaya babamin yanina gelmis.. hep midesi bulanirmiss kilo almis ama menopoza girdim sanmis adetten kesilince.. onca mide ilaci kullanmis.. hava degisimindende kilo aldim sanmis.. sonra kadin doktoru üc aylik hamilesin demis..
gelininden sonra cocuk dogurdu diye amma gülen olmus.. ama gülenlerinde basina gelmis.. yani ben made in germany olmusum :roflol::roflol::roflol:
sus kiz ikinci itek vakasi hee?? aman Allah korusun simdilik is yaptigimizda yok zaten.. Allahim önce isteyen kullarina versin.. görümceme versin..
yazik ya, itekin adi cikti dokuca inmiyo sekize.
tugba facede yeni resim eklemis itekin hali diye, cok guldum.
Amin, Rabbim isteyen herkese versin.
bakın da kaldırıcam hemen...kociş de biliyo benim nicki girer bakar falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?