sorma canım yaaa geen gün enes peteğin vanasını kapatmış hiç farkında değildim o günde ensarı banyo yaptırmıştım daha dün farkettim kapalı olduğunu ben menopoz havasında olduğum için içerinin soğuk olduğunu farketmedim ondan hastalandı heralde diyorum:gitme:
selam ben geldim:) abimlerdeydik nilay elden ele gezdi bende dinlenmis oldum birraz..
napiyosunuz? itekcim gecmis olsun önemli bisey yoktur insallah..
sağol canım ben koltuk altından ölçüyodum burda arkadaş makattan ölçmemi söyledimerhaba özlemcim öncelikle geçmiş olsun canım makattan bildiğimiz civalı termometre ile mi ölçüyorsun nasıl ölçüyosunuz.
geçmiş olsun canım hasta olan olana Allah herkese şifa versinslm millet yarın bana hastane yolu göründü ensarın öksürüğü çoğaldı ve bende de başladı bilmiyorumkismile
yarın ikimizde kontrolden geçeceğiz bakalım
bende şimcik damaldım vallaha bugün ilk kez geldim haaaaaaaa.s
nerdeydin sen kiz ben öglen baya bi burdaydim.. gezmeyemi gittin?
oyyy masallah benimdde o isleri bi ara yapmam lazim.. sacini ne kadar kestirdin.. benimde kat atttirmam lazim ama hic gidesim yok.. boyada istiyom ama karar veremedim ne yapcagimaa...
slm kızlar nasılsınız bakalım
özlemcim nasıl oldu oglun canım
krispim furkan nasıl daha iyi inş.
sunways ayagınd salla poposuna pat pat yapmayı dene canım
ayse nasılsın canım ne zamandır konusamadık nilay nasıl ii inş.
valla bu gündüz uykusu bayağı bir problem, uyumadığı için bir müddet sonra huysuzlanmaya başlıyor ve hiçbir şey onu memnun edemiyor ve mızmızlık başlıyorbenımkınınde sadece kafası terlıyo sorunda o.genel terlese sıcak derım
gunduz buda uyumuyo cok nadıren uyuyo
hemen haber ver lütfen özlemcimsağol rüzgarcım
akşama doğru makattan ölçtüm 38.3 çıktı
fitil verdim şimdi daha iyi
yarın götürecem doktora
geçmiş olsun yaslm millet yarın bana hastane yolu göründü ensarın öksürüğü çoğaldı ve bende de başladı bilmiyorumkismile
yarın ikimizde kontrolden geçeceğiz bakalım
slm kızlar nasılsınız bakalım
yaparsın yaparsın canım acelesi yok nasılsa 2 gün sonra aynı olcekler
saçımı baya kısa kestirdim canım arkadan ensemi kapatıyo sadece ama katlı kestirdim bende benim saçım dökülüyoda doğumdan sebep o yüzden kestirim dedim bide uğraşamim uzun saçı taramaynan zaten vakit yok
boya asla yaptırmam daha kendi doğal haliyle kalsın daha güzel
sonra dibinden çıkınca çok sırıtıyo:1no2::1no2:
canım oğluma akşama doğru fitil verdimslm kızlar nasılsınız bakalım
haber veririm rüzgarcım
şimdi iyi ama inşallah gece ateşlenmez
evet insan değişiklik ari yaaaevet yaa bayadir denk gelemedik senlee.. nilay uyuyoo aman heran uyanabilir.. benimde karnim agriyoo abiimlerdeydik üsüttüm herhaldee.. patikte giymistim ama neden oldu bilmiyom..
iyi bakalm güle güle kullan sacini.. bende bi vakit bulsamda gitsem degisiklik istiyom yaa..disari cikarken bile toplayip cikip pacoz gibi.. aynaya bile bakasim gelmiyoo..
özlem yaa ben sağa geçmiş olsun dedimmi bacım hepten kafayı yedim haa hatırlamim vallahahaber veririm rüzgarcım
şimdi iyi ama inşallah gece ateşlenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?