2009 Kasm Anneleri

ay kıyamam inş. en kısa zamanda atlatırsınız canım cok zor gercekten iki cocukla bide enes tam yaramazlık yapacagı yasta Allah kolaylık versin canım

selam ben geldim:) abimlerdeydik nilay elden ele gezdi bende dinlenmis oldum birraz..

napiyosunuz? itekcim gecmis olsun önemli bisey yoktur insallah..

selam kızlar
oglum sapıttı bu aksam uykum war dıye aglıyo ısıgı sonduruyom emısıyoz uyusund ıye
sesler cıkarıyo guluyo ay benım uykum geldı bu nıye bole edıyo ya

merhaba özlemcim öncelikle geçmiş olsun canım makattan bildiğimiz civalı termometre ile mi ölçüyorsun nasıl ölçüyosunuz.
sağol canım ben koltuk altından ölçüyodum burda arkadaş makattan ölçmemi söyledi
dijital termometre ile ölçtüm sanırım daha hassas bi ölçüm oluyormuş

nerdeydin sen kiz ben öglen baya bi burdaydim.. gezmeyemi gittin?

yok nan ne gezmesi
bittim bugün yaw

kociş camları sildi

ben evi toladım
süpürdüm
toz aldım
yerleri sildim
saçımı ketirmeye gittim
bu arada iki bebeyede baktım tabe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyyy masallah benimdde o isleri bi ara yapmam lazim.. sacini ne kadar kestirdin.. benimde kat atttirmam lazim ama hic gidesim yok.. boyada istiyom ama karar veremedim ne yapcagimaa...

slm kızlar nasılsınız bakalım
özlemcim nasıl oldu oglun canım

krispim furkan nasıl daha iyi inş.

sunways ayagınd salla poposuna pat pat yapmayı dene canım

ayse nasılsın canım ne zamandır konusamadık nilay nasıl ii inş.

oyyy masallah benimdde o isleri bi ara yapmam lazim.. sacini ne kadar kestirdin.. benimde kat atttirmam lazim ama hic gidesim yok.. boyada istiyom ama karar veremedim ne yapcagimaa...

yaparsın yaparsın canım acelesi yok nasılsa 2 gün sonra aynı olcekler
saçımı baya kısa kestirdim canım arkadan ensemi kapatıyo sadece ama katlı kestirdim bende benim saçım dökülüyoda doğumdan sebep o yüzden kestirim dedim bide uğraşamim uzun saçı taramaynan zaten vakit yok
boya asla yaptırmam daha kendi doğal haliyle kalsın daha güzel
sonra dibinden çıkınca çok sırıtıyo:1no2::1no2:

iyi iyi çok şükür canım yaa sadece şu antibiyotik nedeniyle ishal oldu o yüzden sık sık değiştirim
antibiyotik ishal yapar ve o ishalde acayip pişik yapar
haberin varmı bilmim ama yinede sölim dedim ishal olabilir pişik olabilira.sa.s

benımkınınde sadece kafası terlıyo sorunda o.genel terlese sıcak derım
gunduz buda uyumuyo cok nadıren uyuyo
valla bu gündüz uykusu bayağı bir problem, uyumadığı için bir müddet sonra huysuzlanmaya başlıyor ve hiçbir şey onu memnun edemiyor ve mızmızlık başlıyor o yüzden umarım en kısa sürede bu değişir
sağol rüzgarcım
akşama doğru makattan ölçtüm 38.3 çıktı
fitil verdim şimdi daha iyi
yarın götürecem doktora
hemen haber ver lütfen özlemcim
slm millet yarın bana hastane yolu göründü ensarın öksürüğü çoğaldı ve bende de başladı bilmiyorumkismile
yarın ikimizde kontrolden geçeceğiz bakalım
geçmiş olsun ya
ne oldu böyle topiğe? Allah beterinden saklasın

evet yaa bayadir denk gelemedik senlee.. nilay uyuyoo aman heran uyanabilir.. benimde karnim agriyoo abiimlerdeydik üsüttüm herhaldee.. patikte giymistim ama neden oldu bilmiyom..

iyi bakalm güle güle kullan sacini.. bende bi vakit bulsamda gitsem degisiklik istiyom yaa..disari cikarken bile toplayip cikip pacoz gibi.. aynaya bile bakasim gelmiyoo..

canım oğluma akşama doğru fitil verdim
makattan 38.3 çıktı ateşi
burnu tıkalı hırıltısı var
şimdi daha iyi ama bakalım gece nolcak eyvahedigeldismile

evet insan değişiklik ari yaaa
sen türbanlı değilmisin ben yanlışmı hatırlıyom yaa-tatlicadiarzu-
haber veririm rüzgarcım
şimdi iyi ama inşallah gece ateşlenmez
özlem yaa ben sağa geçmiş olsun dedimmi bacım hepten kafayı yedim haa hatırlamim vallaha
ama ben yine geçmiş olsun diyem gripmi oli yavrucak ööfffffffffffffffffff hastalık patlaması var bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…