evet canım ilerlemeden götürecem doktoragotur canım gecmezse ilerlemesin daha
geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsinslm kızlar misafirim vardı şimdi geçirdim bi bakayım dedim çınarı uyuttum birazdan bende yatarım artık üşüttüm nezle oluyorum galiba boğazlarım gıdıklanmaya başladı umarım çabuk atlatırımda oğluma bulaştırmam
günaydın kızlar sabahın köründe damladım buraya
yarın işe başlıyorum ya onun stresi ve heyecanı sardı beni galiba uyuyamıyorum
günaydın elifcim. sende mi başlıyon işe:sinifsinif:
pazartesileri çok zor oluyo ya. oğluşumu çok özledimm:gitme:
ay canım bakalım ben ne yapıcam yarın nasıl bırakabilicem oğlumu :çok üzgünüm:
bu hafta yine bi şekilde geçicek annem bakıcak ama haftaya sıra kayınvalidemlerde işte asıl o zaman çok zor olucak kendi çocuğum üstümde söz hakkım bile yok ya karar bana sorulmadan alınmış şimdide değiştiremiyorum sadece benim annemin bakmasını kabul etmiyolar artık işim dualara kaldı inşallah bakamazlarda alın derler :Saruboceq: hiç zannetmiyorum ama
ay canım bakalım ben ne yapıcam yarın nasıl bırakabilicem oğlumu :çok üzgünüm:
bu hafta yine bi şekilde geçicek annem bakıcak ama haftaya sıra kayınvalidemlerde işte asıl o zaman çok zor olucak kendi çocuğum üstümde söz hakkım bile yok ya karar bana sorulmadan alınmış şimdide değiştiremiyorum sadece benim annemin bakmasını kabul etmiyolar artık işim dualara kaldı inşallah bakamazlarda alın derler :Saruboceq: hiç zannetmiyorum ama
selam ben geldim:) abimlerdeydik nilay elden ele gezdi bende dinlenmis oldum birraz..
napiyosunuz? itekcim gecmis olsun önemli bisey yoktur insallah..
iteek geçmiş olsun bacım allah acil şifalar versin
geçmiş olsun canım hasta olan olana Allah herkese şifa versin
teşekkürler teyzeleri inş.önemli birşey yoktur birazdan gideceğiz hastaneyevalla bu gündüz uykusu bayağı bir problem, uyumadığı için bir müddet sonra huysuzlanmaya başlıyor ve hiçbir şey onu memnun edemiyor ve mızmızlık başlıyoro yüzden umarım en kısa sürede bu değişir
hemen haber ver lütfen özlemcim
geçmiş olsun ya
ne oldu böyle topiğe? Allah beterinden saklasın
oyyy maş.yaaa mama sandalyesinede oturmuş mamamı yiyeceksin seeennkaydirigubbakcemile3
seni korkutmak istemem ama böyle dönüşümlü büyükannelerin baktığı çocuklar çok yaramaz ve şımarık olabiliyolar :bbo:
tabi bence yine iş sen ve eşinde biter. bi şekilde ikna et eşini. bebeğin bakımında bukadar çok yüzün değişmesi bebeğinide çok huzursuz eder. ikisinin yatırma şekli farklı olur. yedirmesi farklı. oynaması sevmesi bile...
ya eşim hiç bi şekilde kabul etmiyor parasını biz vermemize rağmen bakıcı tutulmasınada izin vermiyolar.bende bu kadar farklı yüzler görmesini istemiyorum çocuğumun ama dinletemiyorum. 1 haftadır her gün ağlıyorum evliliğim bile yıpranmaya başladı düşünün artık. çalışmak istiyorum evde oturmak bana göre değil ama işe başlayıncada gözüm arkada kalıcak sütümün kesilmesinden de korkuyorum işin içinden çıkamıyorum
allah bütün çalışan annelere kolaylık versin gerçekten bebişinizi bırakıp gidiyorsunuz ben 2 saatliğine bırakıp gidemiyorum:a015:
maşşşşş.çok tatlı canım. saçıda uzunmuşş. benimkinin kısacık. bide sanki kestirmişiz gibi düzgün gözüküyo
teşekkürler teyzesi ... evet şuandada saçları dökülüyor ya çok komik arkada saçları döküldü arkası kel şuan önleride boye bir uzun bir kısa uzamaya başladı ... ama 1 yaşına kadar kestimeye pek gerek kalmıyoır
teşekkürler teyzesi ... evet şuandada saçları dökülüyor ya çok komik arkada saçları döküldü arkası kel şuan önleride boye bir uzun bir kısa uzamaya başladı ... ama 1 yaşına kadar kestimeye pek gerek kalmıyoır
benimkininde kafasının sağ tarfı döküldü bi çizgi halinde. hep otarafa yattığından mıdır ki
kaç aylık canım senin oğluş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?