2009 Kasm Anneleri

gotur canım gecmezse ilerlemesin daha
evet canım ilerlemeden götürecem doktora

geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin

KIZLAR ogluma şşşşşşşşş yaptım korktu
sımdıde zorla yatırdım uyutup kolları sankı osluga duser gıbı hep sıcrıyo ya
herkes uyumus bı ben uyanıgım

bu saatte kimsecikler ayakta değil ama ben yinede yazayım.kızlar bebek arabası alanlar hangi model ve markayı aldınız.Ben bi türlü karar veremedim.alırken neye dikkat ettiniz?bilmiyorumkismile

günaydın kızlar sabahın köründe damladım buraya
yarın işe başlıyorum ya onun stresi ve heyecanı sardı beni galiba uyuyamıyorum

günaydın elifcim. sende mi başlıyon işe:sinifsinif:
pazartesileri çok zor oluyo ya. oğluşumu çok özledimm:gitme:

ay canım bakalım ben ne yapıcam yarın nasıl bırakabilicem oğlumu :çok üzgünüm:
bu hafta yine bi şekilde geçicek annem bakıcak ama haftaya sıra kayınvalidemlerde işte asıl o zaman çok zor olucak kendi çocuğum üstümde söz hakkım bile yok ya karar bana sorulmadan alınmış şimdide değiştiremiyorum sadece benim annemin bakmasını kabul etmiyolar artık işim dualara kaldı inşallah bakamazlarda alın derler :Saruboceq: hiç zannetmiyorum ama

günaydın .. canım bak bende işe başladım hemde 3 hafta gecti bile hiç üzülme hiç kafaya takma eğer biz çalışan anneler isek ve çalışmak istiyorsak bizim bebeklerimiz boyle büyüyecek bak ben aynı senin gibi ilk bebeğimde salya sümük geldiştim işe ama ne oldu işe adapde olmadım çok üzüldüm sütüm azaldı vs vs ama ikinci ebbeğimde oyle yapmadık çok rajat geldim ve inan herşiey daha iyi gidiyor daha sakin devam ediyor hayatım... evet ben çalışmayı seviyourm ve herşeyide idare edebiliyorum..... sende boyle düşün olumunekankayizsmile

ne kadar yobaz insanlar ya. ne kadar geri kafalılar. ne demek sadece annenin bakmasına izin vermiyolar.
ya canım bu nasıl bir mantık anlamadım.
bir hafta kayanana bir hafta annen bakacağına tut bi bakıcı hem sen rahat et hem bebeğin rahat etsin. istediği yapar bakıcı. sen nasıl yetiştirmek istiyosan. ama bir hafta anneanne bi hafta babaanne inan zayi olur çocuk

seni korkutmak istemem ama böyle dönüşümlü büyükannelerin baktığı çocuklar çok yaramaz ve şımarık olabiliyolar :bbo:
tabi bence yine iş sen ve eşinde biter. bi şekilde ikna et eşini. bebeğin bakımında bukadar çok yüzün değişmesi bebeğinide çok huzursuz eder. ikisinin yatırma şekli farklı olur. yedirmesi farklı. oynaması sevmesi bile...

ya eşim hiç bi şekilde kabul etmiyor parasını biz vermemize rağmen bakıcı tutulmasınada izin vermiyolar.bende bu kadar farklı yüzler görmesini istemiyorum çocuğumun ama dinletemiyorum. 1 haftadır her gün ağlıyorum evliliğim bile yıpranmaya başladı düşünün artık. çalışmak istiyorum evde oturmak bana göre değil ama işe başlayıncada gözüm arkada kalıcak sütümün kesilmesinden de korkuyorum işin içinden çıkamıyorum

selam ben geldim:) abimlerdeydik nilay elden ele gezdi bende dinlenmis oldum birraz..

napiyosunuz? itekcim gecmis olsun önemli bisey yoktur insallah..

iteek geçmiş olsun bacım allah acil şifalar versin

geçmiş olsun canım hasta olan olana Allah herkese şifa versin

teşekkürler teyzeleri inş.önemli birşey yoktur birazdan gideceğiz hastaneye
tanıştırayım kıazlar, oğluşum Rüzgar... oturttum sanmayın sadece resim için bir kaç saniyeliğine oturdu :)

oyyy maş.yaaa mama sandalyesinede oturmuş mamamı yiyeceksin seeennkaydirigubbakcemile3

allah bütün çalışan annelere kolaylık versin gerçekten bebişinizi bırakıp gidiyorsunuz ben 2 saatliğine bırakıp gidemiyorum:a015:

aslında anlıyorum seni canım. yine bir kayınvalide olayı. oğlunun yuvasının huzursuz olacağını bile bile yapıyor bunu. bu nasıl bir kıskançlık böyle ya.
bu durumda hep alttan almak sana düşüyor. tabiki eşinle bozuşma ve bu işi eşin halletsin.
böyle olursa istifa ederim istifa edincede mutsuz olurum mutsuz olursam sena ve oğlumada hiç bi faydam dokunmaz de.
offf. çok zor. seni gerçekten anlıyorum arkadaşım ama kayınvalideni hiiiç anlamıyorumm.
alsanaalsanasmile

ay ben size oğluşumun resmini göstermi uyuttummmmmmmmm bilmiyorumkismile...

maşallah demeyi unutmayınnnnnnkaydirigubbakcemile5

allah bütün çalışan annelere kolaylık versin gerçekten bebişinizi bırakıp gidiyorsunuz ben 2 saatliğine bırakıp gidemiyorum:a015:

geçmiş olsun itekcim..
aslında bebeğimi bukadar küçükken bırakmasaydım daha kolay olurdu...
ama çalışmaya başlayınca daha mutlu oluyo insan. biraz ev ortamı ve işlerinden uzaklaşıyosun. bişeyler ürettiğin için daha mutlu oluyosun ve böylece eve gidince eşine ve çocuğuna daha pozitif yaklaşıyosun. işe başlamadan önce baya bi bunalmıştım evde. şimdi bakıcımada güveniyorum. tabiki oğlumu ben doyurmak altını ben değişmek isterim ama eve gidince bunları yapmayı çok özlediğimden daha bi zevkle yapıyom :lepi:

maşşşşş. çok tatlı canım. saçıda uzunmuşş. benimkinin kısacık. bide sanki kestirmişiz gibi düzgün gözüküyo

teşekkürler teyzesi ... evet şuandada saçları dökülüyor ya çok komik arkada saçları döküldü arkası kel şuan önleride boye bir uzun bir kısa uzamaya başladı ... ama 1 yaşına kadar kestimeye pek gerek kalmıyoır

benimkininde kafasının sağ tarfı döküldü bi çizgi halinde. hep otarafa yattığından mıdır ki

kaç aylık canım senin oğluş

bu ayın 27 de 4 ayını dolduracak kuzum 27 ekimde dünyaya geldi 11 kasım görünüyordu ama gelişimi iyi olduğu için dr 6 kasımda alırız demişti benim minikim 27 gelmek istedi .dr kontrole gittiğimde sancım cıktı ve acil sezeryana alındım akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…