sağol canım inşallahinşallah gece ateşi olmazda rahatlıkla uyur yavrum :)
sağol fato yaa anlamadım valla yaza kadar hasta olmadan kışı çıkarabilsem diye düşünüyodum ama olmadıevet insan değişiklik ari yaaa
sen türbanlı değilmisin ben yanlışmı hatırlıyom yaa-tatlicadiarzu-
özlem yaa ben sağa geçmiş olsun dedimmi bacım hepten kafayı yedim haa hatırlamim vallaha
ama ben yine geçmiş olsun diyem gripmi oli yavrucak ööfffffffffffffffffff hastalık patlaması var bu ara
herkese ıyı geceler.öncelıkle tum hasta bebişlere gecmıs olsun dıyorum.havalarmı yaptı böle yaa,bvende cok korkuyorum.benım oğluşlarında sadece bası terlıyor.d vıtamını eksıklığınden olurmus bıde ırsi olduğu yazıyor.aılede varsa cok terleyen ondanda olurmus.rüzgardeniz rumuzlu arkadasa seslenıyorum:))benim oğullarımın adı buuuuuuuuu şaka bıyana benım bıdıkların ısmı RÜZGAR&DENİZ....sevgıler
rüzgarcım maşallah çok tatlı oğluşun
Allah nazardan korusun
hoşgeldin canımherkese ıyı geceler.öncelıkle tum hasta bebişlere gecmıs olsun dıyorum.havalarmı yaptı böle yaa,bvende cok korkuyorum.benım oğluşlarında sadece bası terlıyor.d vıtamını eksıklığınden olurmus bıde ırsi olduğu yazıyor.aılede varsa cok terleyen ondanda olurmus.rüzgardeniz rumuzlu arkadasa seslenıyorum:))benim oğullarımın adı buuuuuuuuu şaka bıyana benım bıdıkların ısmı RÜZGAR&DENİZ....sevgıler
maşallah canım oğluşuna
benimkide ilk defa hasta oldu gı bende öle dedim emme olmadı işte napak alışsın mikrobadaa.ssağol canım inşallah
sağol fato yaa anlamadım valla yaza kadar hasta olmadan kışı çıkarabilsem diye düşünüyodum ama olmadı
Çamlık evime çok yakın :) ben oldum olası Rüzgar ismini çok sevmişimdir ve oğlum olursa Rüzgar koyacağım demiştim, Allah gönlüme göre verdi :) benim eşimin mesleğiyle de doğru orantılı oldu bu arada :)ben suan balıkesır merkezdeyim.ailem akcayda bir kısmıda ayvalık çamlık:)))balıkesır ve ılcelerı anlıycan.eşimin mesleğinden dolayı sectık denız ve rüzgarı bizde. cok begendı herkes.
maşallah canım oğluşuna
memnun olduk
bende mama sandalyesinde oturtim ama daha eğik biçimde a.s
benimkide ilk defa hasta oldu gı bende öle dedim emme olmadı işte napak alışsın mikrobadaa.s
iyi bari aman cabuk iyilessinler içim acıyo bizimkide baya düzeldi masallahiyi iyi çok şükür canım yaa sadece şu antibiyotik nedeniyle ishal oldu o yüzden sık sık değiştirim
antibiyotik ishal yapar ve o ishalde acayip pişik yapar
haberin varmı bilmim ama yinede sölim dedim ishal olabilir pişik olabilira.sa.s
emzirdince uyumaya devam etmiyormu bu arada saat farkı ne kadar burasıylaevet yaa bayadir denk gelemedik senlee.. nilay uyuyoo aman heran uyanabilir.. benimde karnim agriyoo abiimlerdeydik üsüttüm herhaldee.. patikte giymistim ama neden oldu bilmiyom..
..
fitil cok rahatlatıyor gercektencanım oğluma akşama doğru fitil verdim
makattan 38.3 çıktı ateşi
burnu tıkalı hırıltısı var
şimdi daha iyi ama bakalım gece nolcak eyvahedigeldismile
masallah
iyi geceler canım, görüşmek üzereben yatıyorum kızlar, hazır oğluş uyumuşken ben de uyuyayım, herkese iyi geceler :)
iyi gecelr herkese bol uykular:)))bende yatar mucksssss
evet kenyaacım fitil iyi geliyo
bu geceyi de atlatayım yarın düzelmezse götürecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?