- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
benimki gibi tez canlıymış desene. benim kuzuda erken geldi hemde 25 gün önce.
uyy baya erken . benim ilk oğlumda 8 aylık dünyaya geldi böbreklerimde sorun oludğu için bebeği hemen aldılar 8 ayıma yeni girmiştim ama genede 3.900 doğrdu ...aynı doldursa demkki 5 kilo olurdu kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
burcumurat eğer aklın evde kalmıorsa çalışmak çok güzel, sosyalleşiyorsun insan yüzü görüp rahatlıyorsun. ama anlaşılan senin aklın hep evde kalacak Allah kolaylık versin sana
bu saatte kimsecikler ayakta değil ama ben yinede yazayım.kızlar bebek arabası alanlar hangi model ve markayı aldınız.Ben bi türlü karar veremedim.alırken neye dikkat ettiniz?bilmiyorumkismile
çalışmazsam yapamam herhalde okul bittiğinden beri sürekli çalışıyorum evde oturmak bana göre değil insan çalışınca bi işe yaradığını hissediyor benim sorunum anneme bıraktığım zamanda yok zaten gözüm hiç arkada kalmıyor ama kayınvalidemlere bırakınca sorun başlıyor hasta zaten o bakamıycak dedesi bakıcak ona diyo bende bir erkek bir bebeğe ne kadar bakabilir ki diye düşünüyorum anlıycağın dede ve babanneyi toplasan bi kişi etmiyor
günaydın. canlizle bebekleri kertmişsiniz hayırlı olsun:ecrin_bebek:herkese günaydınna.s.
ah canım ya işin çok zor:sinifsinif:çalışmazsam yapamam herhalde okul bittiğinden beri sürekli çalışıyorum evde oturmak bana göre değil insan çalışınca bi işe yaradığını hissediyor benim sorunum anneme bıraktığım zamanda yok zaten gözüm hiç arkada kalmıyor ama kayınvalidemlere bırakınca sorun başlıyor hasta zaten o bakamıycak dedesi bakıcak ona diyo bende bir erkek bir bebeğe ne kadar bakabilir ki diye düşünüyorum anlıycağın dede ve babanneyi toplasan bi kişi etmiyor
herkese günaydııınna.s.
nilkan, Balıkesir'in neresinde oturuyorsun canım? ben Ayvalık'ta oturuyorum :)
bu saatte kimsecikler ayakta değil ama ben yinede yazayım.kızlar bebek arabası alanlar hangi model ve markayı aldınız.Ben bi türlü karar veremedim.alırken neye dikkat ettiniz?bilmiyorumkismile
günaydın kızlar sabahın köründe damladım buraya
yarın işe başlıyorum ya onun stresi ve heyecanı sardı beni galiba uyuyamıyorum
günaydın kızlar
burcumurat eğer aklın evde kalmıorsa çalışmak çok güzel, sosyalleşiyorsun insan yüzü görüp rahatlıyorsun. ama anlaşılan senin aklın hep evde kalacak Allah kolaylık versin sana
gunaydinlar...a.s.
ben goremiyorum.bilmiyorumkismile
bende geri geldim gittim sütü sağdım 120 cc çıktı 14 tane 180 cc lik kap doldurup dondurucuya attım umarım bunlar idare eder birazda olsa beni iş yerinde sağabilecekmiyim nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ufffff
neyle sağıyorsun .... birde cıkan sütün bebeğine yeteceğini nerden biliyorsun .. ben sağmıyorumda bazen işim çok olduğunda gidemiyorum yani bırakamıyorum o an işi sağsam diyorum onuda bir türlü yapmak istyemedim . cünkü efe sağdım manuel saüt sağıcılarla ama cok zoır olmuştu memem çok acırdı birde yetmez mama veririlerdi bir türlü olmadı oyle ... bende iş yerinde wc ye girer sağardım iğrenç bir ses cıkarıdı cak cak cak diye bütün millet bilirdi sütümü sağdığımı ..... ay kadın olmak ne kadar zor bak adam 5 dakika yaptı cocuğu bizyıllarca uğraşırız vallahi kadın olmak zor :sinifsinif:alsanaalsanasmile
günaydin herkesea.s.
gunaydınlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?