2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar

burcumurat eğer aklın evde kalmıorsa çalışmak çok güzel, sosyalleşiyorsun insan yüzü görüp rahatlıyorsun. ama anlaşılan senin aklın hep evde kalacak Allah kolaylık versin sana

benimki gibi tez canlıymış desene. benim kuzuda erken geldi hemde 25 gün önce.

uyy baya erken . benim ilk oğlumda 8 aylık dünyaya geldi böbreklerimde sorun oludğu için bebeği hemen aldılar 8 ayıma yeni girmiştim ama genede 3.900 doğrdu ...aynı doldursa demkki 5 kilo olurdu kaydirigubbakcemile3

heytt bee. maşallah kızz. benimki minicik doğduu:sinifsinif:
ama şimdi yetişti akranlarınaa. maş. hem kilo boyu hemde hareketleri filan çok iyi.
doktor akranlarını bir ay geriden takip edr dedi ama benim bıdık üzmedi annesini. dokttor moktor dinlemedi sositososito

çalışmazsam yapamam herhalde okul bittiğinden beri sürekli çalışıyorum evde oturmak bana göre değil insan çalışınca bi işe yaradığını hissediyor benim sorunum anneme bıraktığım zamanda yok zaten gözüm hiç arkada kalmıyor ama kayınvalidemlere bırakınca sorun başlıyor hasta zaten o bakamıycak dedesi bakıcak ona diyo bende bir erkek bir bebeğe ne kadar bakabilir ki diye düşünüyorum anlıycağın dede ve babanneyi toplasan bi kişi etmiyor

bu saatte kimsecikler ayakta değil ama ben yinede yazayım.kızlar bebek arabası alanlar hangi model ve markayı aldınız.Ben bi türlü karar veremedim.alırken neye dikkat ettiniz?bilmiyorumkismile

biz henüz almadık... aslında şubaston dedikleriçok pratik oluyomuş ama ben çift yönlü kullanılanlardan istiyom.. martta bakmaya başlarız artık

canım gerçekten çok zor bi durum.. maddi yönden bi sorununuz yoksa ve özel sektörde çalışıyorsan.. bebeğin kreş yaşına gelene kadar yada konuşup derdini anlatacak duruma gelene kadar bebeğine sen bak... sonrasında hem bakılması kolay olur hem de orada kendine nasıl bakıldığını size anlatabilir

herkese günaydınna.s.
günaydın. canlizle bebekleri kertmişsiniz hayırlı olsun:ecrin_bebek:
ah canım ya işin çok zor:sinifsinif:
herkese günaydııınna.s.

günaydınzemuszemus

gunaydinlar...a.s.

nilkan, Balıkesir'in neresinde oturuyorsun canım? ben Ayvalık'ta oturuyorum :)

canim senin nickin hep bumuydu yoksa sonradan mi degistirdin? sekercikmisin yoksa sen?

ah ah, bizim yazlik ayvalikta. bu zamanlarda burnum sizlamaya baslar, ozlerim ayvaligi.opuyorumnanaktan

bu saatte kimsecikler ayakta değil ama ben yinede yazayım.kızlar bebek arabası alanlar hangi model ve markayı aldınız.Ben bi türlü karar veremedim.alırken neye dikkat ettiniz?bilmiyorumkismile

biz chicconun 3 tekerlekli bir modelini aldik. manevra ve surus super ama baya buyuk. arabanin icine falan zor sigiyo.kafamçokkarıştı

günaydın kızlar sabahın köründe damladım buraya
yarın işe başlıyorum ya onun stresi ve heyecanı sardı beni galiba uyuyamıyorum

Allah kolaylik versin canim. mumkun oldugu kadar gonlunu ferah tutmaya calis. stresin bebegine yansidikca ikinizin iliskisi zedelenicek.

ay ben size oğluşumun resmini göstermi uyuttummmmmmmmm bilmiyorumkismile...

maşallah demeyi unutmayınnnnnnkaydirigubbakcemile5

ben goremiyorum.bilmiyorumkismile

katiliyorum, calismak insana iyi geliyo. oglumda ise dondunkten sonra psikolojim duzelmisti. simdi de ise donunce kendimi kesin daha iyi hissedicem.:lepi:

bende geri geldim gittim sütü sağdım 120 cc çıktı 14 tane 180 cc lik kap doldurup dondurucuya attım umarım bunlar idare eder birazda olsa beni iş yerinde sağabilecekmiyim nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ufffff

bende geri geldim gittim sütü sağdım 120 cc çıktı 14 tane 180 cc lik kap doldurup dondurucuya attım umarım bunlar idare eder birazda olsa beni iş yerinde sağabilecekmiyim nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ufffff

neyle sağıyorsun .... birde cıkan sütün bebeğine yeteceğini nerden biliyorsun .. ben sağmıyorumda bazen işim çok olduğunda gidemiyorum yani bırakamıyorum o an işi sağsam diyorum onuda bir türlü yapmak istyemedim . cünkü efe sağdım manuel saüt sağıcılarla ama cok zoır olmuştu memem çok acırdı birde yetmez mama veririlerdi bir türlü olmadı oyle ... bende iş yerinde wc ye girer sağardım iğrenç bir ses cıkarıdı cak cak cak diye bütün millet bilirdi sütümü sağdığımı ..... ay kadın olmak ne kadar zor bak adam 5 dakika yaptı cocuğu bizyıllarca uğraşırız vallahi kadın olmak zor :sinifsinif:alsanaalsanasmile

canım bende nuk un sağma makinası var çok memnunum. kendi odam olduğu için sorun olmuyor kapıyı kilitleyip sağıyorum. bugün sağdığımı yarın bebeşe veriyoz ben işteyken 2 defa besleniyo birinide mama veriyoz. sonra ben gidiyom. benim makinedende inek mö lemesi gibi ses çıkıyokaydirigubbakcemile3

herrrkeşlere günaydınlarrrrrr boshayallersmile
beratefeee oğluşun ne kaa yakışıklı maşalahh ona yaaa yakıyo valla ortalığıı sositososito ee abisine çekmiş maşallah kuzularına allah sizlere bağışlasın canımm

dünn bizde gezindik biras şu bebek arabasını iyiki de almışıszz ayyhh o olmasa hala evde hapis hayatı devam etcekti hiç diilse haftada bir farklı insan yüzü bi ikide tükan görüom yauww sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…