herrrkeşlere günaydınlarrrrrr boshayallersmile
beratefeee oğluşun ne kaa yakışıklı maşalahh ona yaaa yakıyo valla ortalığıı sositososito ee abisine çekmiş maşallah kuzularına allah sizlere bağışlasın canımm
dünn bizde gezindik biras şu bebek arabasını iyiki de almışıszz ayyhh o olmasa hala evde hapis hayatı devam etcekti hiç diilse haftada bir farklı insan yüzü bi ikide tükan görüom yauww sempatiksalakcinni
neyle sağıyorsun .... birde cıkan sütün bebeğine yeteceğini nerden biliyorsun .. ben sağmıyorumda bazen işim çok olduğunda gidemiyorum yani bırakamıyorum o an işi sağsam diyorum onuda bir türlü yapmak istyemedim . cünkü efe sağdım manuel saüt sağıcılarla ama cok zoır olmuştu memem çok acırdı birde yetmez mama veririlerdi bir türlü olmadı oyle ... bende iş yerinde wc ye girer sağardım iğrenç bir ses cıkarıdı cak cak cak diye bütün millet bilirdi sütümü sağdığımı ..... ay kadın olmak ne kadar zor bak adam 5 dakika yaptı cocuğu bizyıllarca uğraşırız vallahi kadın olmak zor :sinifsinif:alsanaalsanasmile
gunaydın gurbetcım hosbulduk
ya gunduz lerı bu weledı uyutma seklımı sasırdım yanına yatıpo emzırmessem uyumuyo
dun geceyı hıc saymıyorum bıle 4 e kadar uyumadı nedense
bu bebekler hep böyle herhal değişik değişik huylar ediniyorlar, benimkide uykusu geliyo ama direniyo uyumamak için. geceleri düzene girmişti 1 haftadır o düzenide bozdu kafasına göre takılıyo şimdi bende zorlamıyorum artık kaçta isterse o zaman uyuyo. sen ne kadar uğraşırsan uğraş o kendi istediğini yapacaktır. bizede kafaya huniyi takıp gezmek kalıyo bi teksempatiksalakcinni
ben hunıyı gecırdım bıle
ya aglamadan dursa neyse
ama bıde aglıyo uykun warsa uyutuyoz uyu ıste beeeeeeeee
wannaaa bana işyerinden alabilirsin dediler hastaneye gittim artık 20 olmuyo zaten 10 gün yazıyoz 11. gün kontrole geliyon 10 gün daha uzatılıyo dedi ben de bu cuma gitcem 10 günüm doluyo
cerenimooooo sen hangi aşamadasın yaw 2. raporunumu aldın sen 5 haftayı da aktarmadıydınn
valla elifcim bunnar dönem dönem oluyo benim kız da beni çıldırttı bi ara poposu yere geldimi basıyodu çığlığı uyutmak işkence olmuştu yaa iice stres olduydum bi müddet gidebilir böle yani aklında bulunsun akannehir
wannaaa bana işyerinden alabilirsin dediler hastaneye gittim artık 20 olmuyo zaten 10 gün yazıyoz 11. gün kontrole geliyon 10 gün daha uzatılıyo dedi ben de bu cuma gitcem 10 günüm doluyo
cerenimooooo sen hangi aşamadasın yaw 2. raporunumu aldın sen 5 haftayı da aktarmadıydınn
çalışmaktan bahsedilmiş yaa keşke benim annem de aynı ilde olsaydı ücretsiz falan almayı düşünmezdim çalışmak cidden ii geldi 1.5 gün de olsa aklinialirimsmile beroş anneme de baya alışmıştı ama annem arada gitmem lazım sen izin alırsın olmazsa kayınvalidenler gelir falan diince benim içime sinmedi o ne öle bi annem bi ben bi kaynanam düzen müzen hakgetire diye 1 yaşına kadar idare etmeye karar verdim sonra da belki kreşe veririm bizim kurumun kreşi 2 yaşındayken alıyomuş
bıraz agladı
besıgınde yanına geldım accıksalladım uyudu gıbı bakalım
artık uyku duzenıolusturma zamanı gldı sanırım
emerek uyutmak com degıl aksıne cok zor
ısın kotusu bızım oglanın gunduz hıc uyku olayı olmadı cok nadıren gun ıcınde en cok toplasan 1 saat..ama artık olmuyo ya
zaten farkeden bişe olmuyo ya sadece 11. gün tekrar hastaneye gitmek zorundasın yani gene 20 gün veriliyohadi ya. kimsenin biseyden haberi yok.klava:
bu hafta doktora gidip sorayim bakalim o ne diycek. ona gore bulucaz bi yolunu. zaten mayis sonuna kadar benim derdim. ondan sonra bizim bolum kapaniyo. yazinda idare ederler.
dedim ben sana calismak, insan icine karismak iyi gelicek. bebekle daha huzurlu ilgileniceksin diye.
bende eylul gibi krese veririm diye dusnuyorum selom. bakici olayi beni cok korkutuyo.:sinifsinif:
hani 20+20 toplamda 40 gun aliyoduk ya, simdide 10+10+10+10 alabiliyomuyuz?zaten farkeden bişe olmuyo ya sadece 11. gün tekrar hastaneye gitmek zorundasın yani gene 20 gün veriliyo
beni de komşu çağırdı gitmesem ayıp olcak ama bu ara herkesin bebişi hasta orda da birsürü çocuk olcak korktum valla gitmicem napiimm
hani 20+20 toplamda 40 gun aliyoduk ya, simdide 10+10+10+10 alabiliyomuyuz?
yani yine toplamda 40 gun?
canbım bende rapor aldım 10 gün verdi 10 gün sora kontrol yazdı, ama ikinci 3. ve 4. 10 günleri verecekmi onu sormayı unuttum.
burcuuuuu allah kolaylık versin canım yaa işin zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?