2009 Kasm Anneleri

bi ben mi goremedim beratefenin oglunu ya.:sinifsinif:

cerin az once bizim personelle konustum. 20 gun alabiliyosun dedi. bu hafta gidip bide doktorla konuscam. ayin 3unde iznim bitiyo. iki gun idare edicekler, 8inde baslatayim diyorum.bilmiyorumkismile

gunaydın gurbetcım hosbulduk
ya gunduz lerı bu weledı uyutma seklımı sasırdım yanına yatıpo emzırmessem uyumuyo
dun geceyı hıc saymıyorum bıle 4 e kadar uyumadı nedense

bende elektrikli pompa var onunla sağıyorum 10 dakikada çok rahat oluyo garip bi sesi var ama onada alıştım evde deneme yaptım 110-120 cc arası alıyo ben yokken günde 3 kere vericekler 360 cc yapar 3 saatte bir bende iş yerinde sağsam çıkarırım o kadar gibi geliyo yetmediği yerde 4. ayda ek gıdaya başlayabilirim olmadı mamada veririm ne yapayım elimden geldiğini yapıyorum artık. haklısın adam yaptı 5 dakikada çocuğu biz uğraşıp duruyoruz

gunaydın gurbetcım hosbulduk
ya gunduz lerı bu weledı uyutma seklımı sasırdım yanına yatıpo emzırmessem uyumuyo
dun geceyı hıc saymıyorum bıle 4 e kadar uyumadı nedense

bu bebekler hep böyle herhal değişik değişik huylar ediniyorlar, benimkide uykusu geliyo ama direniyo uyumamak için. geceleri düzene girmişti 1 haftadır o düzenide bozdu kafasına göre takılıyo şimdi bende zorlamıyorum artık kaçta isterse o zaman uyuyo. sen ne kadar uğraşırsan uğraş o kendi istediğini yapacaktır. bizede kafaya huniyi takıp gezmek kalıyo bi teksempatiksalakcinni

ben hunıyı gecırdım bıle
ya aglamadan dursa neyse
ama bıde aglıyo uykun warsa uyutuyoz uyu ıste beeeeeeeee

ben hunıyı gecırdım bıle
ya aglamadan dursa neyse
ama bıde aglıyo uykun warsa uyutuyoz uyu ıste beeeeeeeee

valla elifcim bunnar dönem dönem oluyo benim kız da beni çıldırttı bi ara poposu yere geldimi basıyodu çığlığı uyutmak işkence olmuştu yaa iice stres olduydum bi müddet gidebilir böle yani aklında bulunsun akannehir

wannaaa bana işyerinden alabilirsin dediler hastaneye gittim artık 20 olmuyo zaten 10 gün yazıyoz 11. gün kontrole geliyon 10 gün daha uzatılıyo dedi ben de bu cuma gitcem 10 günüm doluyo
cerenimooooo sen hangi aşamadasın yaw 2. raporunumu aldın sen 5 haftayı da aktarmadıydınn

çalışmaktan bahsedilmiş yaa keşke benim annem de aynı ilde olsaydı ücretsiz falan almayı düşünmezdim çalışmak cidden ii geldi 1.5 gün de olsa aklinialirimsmile beroş anneme de baya alışmıştı ama annem arada gitmem lazım sen izin alırsın olmazsa kayınvalidenler gelir falan diince benim içime sinmedi o ne öle bi annem bi ben bi kaynanam düzen müzen hakgetire diye 1 yaşına kadar idare etmeye karar verdim sonra da belki kreşe veririm bizim kurumun kreşi 2 yaşındayken alıyomuş

bıraz agladı
besıgınde yanına geldım accıksalladım uyudu gıbı bakalım
artık uyku duzenıolusturma zamanı gldı sanırım
emerek uyutmak com degıl aksıne cok zor

hadi ya. kimsenin biseyden haberi yok.klava:
bu hafta doktora gidip sorayim bakalim o ne diycek. ona gore bulucaz bi yolunu. zaten mayis sonuna kadar benim derdim. ondan sonra bizim bolum kapaniyo. yazinda idare ederler.

ısın kotusu bızım oglanın gunduz hıc uyku olayı olmadı cok nadıren gun ıcınde en cok toplasan 1 saat..ama artık olmuyo ya

dedim ben sana calismak, insan icine karismak iyi gelicek. bebekle daha huzurlu ilgileniceksin diye.

bende eylul gibi krese veririm diye dusnuyorum selom. bakici olayi beni cok korkutuyo.:sinifsinif:

bıraz agladı
besıgınde yanına geldım accıksalladım uyudu gıbı bakalım
artık uyku duzenıolusturma zamanı gldı sanırım
emerek uyutmak com degıl aksıne cok zor

emerek uyutmak bazen iyi oluyo.
Naz'in uyku saatiyle emme saati ayni zamana denk gelirse uyuyo. bende stres yapmadan uyutmus oluyorum. obur turlu ssss pat yaparken baya agliyo.:sinifsinif:

hadi ya. kimsenin biseyden haberi yok.klava:
bu hafta doktora gidip sorayim bakalim o ne diycek. ona gore bulucaz bi yolunu. zaten mayis sonuna kadar benim derdim. ondan sonra bizim bolum kapaniyo. yazinda idare ederler.
zaten farkeden bişe olmuyo ya sadece 11. gün tekrar hastaneye gitmek zorundasın yani gene 20 gün veriliyo
dedim ben sana calismak, insan icine karismak iyi gelicek. bebekle daha huzurlu ilgileniceksin diye.

bende eylul gibi krese veririm diye dusnuyorum selom. bakici olayi beni cok korkutuyo.:sinifsinif:

valla öle annem burdayken işe gittim geldim rapor işini halletmeye falan çıktım ya öğlene kadar hemen hemen hergün bi ii geldi ki sormaa
evet ya bakıcı bulabilirsen ne ala daa ben de korkuyorum bakalım şimdi mart başı raporum bitiyo 1-2 hafta yıllık izin kullansam sonra inş. bi 20 gün daha rapor alabilsem süper olcak inş verir drum

burcuuuuu allah kolaylık versin canım yaa işin zor

beni de komşu çağırdı gitmesem ayıp olcak ama bu ara herkesin bebişi hasta orda da birsürü çocuk olcak korktum valla gitmicem napiimm

zaten farkeden bişe olmuyo ya sadece 11. gün tekrar hastaneye gitmek zorundasın yani gene 20 gün veriliyo
hani 20+20 toplamda 40 gun aliyoduk ya, simdide 10+10+10+10 alabiliyomuyuz?
yani yine toplamda 40 gun?

beni de komşu çağırdı gitmesem ayıp olcak ama bu ara herkesin bebişi hasta orda da birsürü çocuk olcak korktum valla gitmicem napiimm

ben olsam gitmezdim.:umursamaz:

kızlar şimdi doktordan geldim doktora sütü sağıp buzlukta ne kadar saklayabilirim diye sordum oda süt buzluğa konmaz sizin evdeki buzdalabının buzlukları tam derin dondurucu değil dedi. o yüzden buzdolabında alt kısmında 24 saat saklayabilirsin dedi buzluktan sakın verme dedi. çok kafam karıştı artık neye inanacağımı şaşırdım. sizin doktorlar ne dedi bukonuda

Bu arada yazmıştım daha önce kızımda amip çıktı diye tekrar tahlil yaptık geçti çok şükür. Bizde rotavirüs aşısını olabildik bugün 3 aylık olmamıza rağmen doktor 2 aylıkken olması şart değil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…