nolii nan ne konuşuyonuz neden dövüyon kızları baa da dee alsanaalsanasmile
ayşeeeee gözümden kaçmışın bacım yoksam neyn pas vermeyecem sağa dimekki çok incesin kaçırmışımŞeniz
hee pek yakışmış :lepi:
he nan bende hevesimi giderem diye kardeşime dedim hani sizin toplattığınız gibi
yiğenimin saçlarını topla lastiklerle öle bi fotosunu çek beklim diyekaydirigubbakcemile3
yok canım ya nilayımın saçlarına maşallah .illaki bizim kızında uzayacaktırda napalım işte takılıyoz.allah nazarlardan korusun canım.:Saruboceq:
sağlık olsunda herşey zamanla olur
he yaa bende onu gördümde ondan sordum yazmayı başında görünce türbanlı sandım seni
hayırlısı canım allah gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy pardon bide seni unutmuşumalsanaalsanasmile
berayımın saçlarıda uzundu dimisempatiksalakcinni
saçı uzun bebelerin analarını dövüm dekaydirigubbakcemile3
gerçi sana torpil geçeyim kocişim beray hayranıda yoksam kocişte benim saçımı yolarohaoldumsmile
ama seni dövmirem sen en azında elif ayşe karusu gibi saçlarını lastikle bağlayıp gözümüze sokmuyon:teselli:
ühüüüüüüüüüüüüüüüü
bebem 15 günde yine 300 gr almış
ühüüüüüüüüüüüüüüüü
kartanesi sana lastik yollayiom mi????? sende topla berosun sacini?
ver adresini yarin alip göndereyimkaydirigubbakcemile3
e masallah ne güzel almis istee
git gel hade beklim bende şimcik uyuttum inşallah bidaa uyanmaz yawben su zilliyi uyutup gelcem.. zirlayip duruyooo kacmayin bi yere
ben geldımmm
yemin eeeettttt akannehirbizim kizlarin saclarini kiskaniyolar buu ve dubaaa..alsanaalsanasmile
tamam güzelligini herkes görmesinopuyorumnanaktan kiz sen ödemistemi okudun profiline baktimda benim kaynanam ödemisli..
lastikle bağlayamadım nan ben denedim de o kaa uzun değil kayıyooo sempatiksalakcinniayyyy pardon bide seni unutmuşumalsanaalsanasmile
berayımın saçlarıda uzundu dimisempatiksalakcinni
saçı uzun bebelerin analarını dövüm dekaydirigubbakcemile3
gerçi sana torpil geçeyim kocişim beray hayranıda yoksam kocişte benim saçımı yolarohaoldumsmile
ama seni dövmirem sen en azında elif ayşe karusu gibi saçlarını lastikle bağlayıp gözümüze sokmuyon:teselli:
kartanesi sana lastik yollayiom mi????? sende topla berosun sacini?
ver adresini yarin alip göndereyimkaydirigubbakcemile3
yemin eeeettttt akannehir
ben de ödemişliyim gıııı
liseye kaa orda okudum
lastikle bağlayamadım nan ben denedim de o kaa uzun değil kayıyooo sempatiksalakcinni
hee var lastikimiz de ben toplayamadım dur bi dene daa deneyem yarın
bebegı hala uyanık olan warmııııııııı
benim ki az önce uyandı bayağı uyudubebegı hala uyanık olan warmııııııııı
benim ki az önce uyandı bayağı uyudu
sabahlamazsak iyidir
kucağımda cırlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?