2009 Kasm Anneleri

zettüüün nan sen bizim kızların saçlarına çatacağına git de yamanın saçlarını yol kaydirigubbakcemile3
erkek haline bakmadan saçtan ibaret aklinialirimsmile

zettüün hala gaz ilacı veriyonmu sen ben gece yatmadn önce zinco veriyom yaa hala gazı oluyo benim minnoşun

yamanıma dokunamam ona bayılıyom ben çok tatlu amakaydirigubbakcemile2
kıyamam kız yamanımın saçlarına .kızımda pek beğendiydi ama yaşı küçük çıktı yamanımın vazgeçtikkaydirigubbakcemile3

canım ben veriyom hala babuline
sabah akşam veriyom ama bazı geceler vermiyom
aslında 10 gündür gaz sorunumuz hiç yok artık ilacınmı etkisi yoksam aydanmı anlamadım
sadece kaka yaparken zorlanıyoz.kakasınadan önce bi gaz oluyo o gazı çıkaramadan kakasını yapamıyo tıpa görevi görüy sanki bende parnamla uyarıyom bi pırtlatarak kaka yapıy öle rahatlıyo.
ayy beroşumun gazı düzelmedi ya hala:sinifsinif:4 ayda tam bitiy derler ama bilmiyorumkismile

aşkı memnunun fragmanını izledinizmi kıslar
adnan öğreniy behlül bihterin dötü tutuşmuş
yolun sonuna geldik diy
tam yetişemedim tekrar verirlerse öğrenirik
izleyen varmıbilmiyorumkismile

aşkı memnunun fragmanını izledinizmi kıslar
adnan öğreniy behlül bihterin dötü tutuşmuş
yolun sonuna geldik diy
tam yetişemedim tekrar verirlerse öğrenirik
izleyen varmıbilmiyorumkismile
yavrum o fragmanlara bakma çok değişik yapiler onu:1no2::1no2::1no2:
tubişşşşşşşşş ne bakıyon nan aşadanalsanaalsanasmile

ne vuruyon nan tubişime kızıynan emişiyolaralsanaalsanasmile

ay hic sormaa bacim yaa.. zaten boy yok simdi bide kilooo üfff nasil verceksem.. ölcümlere gelince hic ölcmedim ama benimde oyuntum yok gibi sanki.. aynaya bakmiyom hiccmafoldumben

yok yaw
300 gr daha alırsa 600 edi bude ek kıdaya başlamak için sınır kilo dedi dok.:çok üzgünüm:

git gel hade beklim bende şimcik uyuttum inşallah bidaa uyanmaz yaw

hoşgeldinŞeniz

yaa ugrasma su cocugun kilosuylaa daha 15 gün var 700 alsa ek gidaya baslamiycan yani.. sinir 500ün alti onuda haydi haydi alir canim..sorun etme sen..

uyudu benim melegim..

evet canim ödemisti hatta görümcem orda kaliyoo gittim ben ödemisee.. ama beydagdalar onlar.. sen merkezdemi okudun??

su minik lastikler varya onlarlami denedin onlar tutuyoo sadece normal lastik kayiyo hemen..dene bakalim bi daha

denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekötükedihüso

catlaaaaaa :roflol:
bebegı hala uyanık olan warmııııııııı

yok canim.. yinemi uyumuyoo doruk pasa.. kiyamam sana yaa.. görümcen gelmiyoomu artik?

zettüüün nan sen bizim kızların saçlarına çatacağına git de yamanın saçlarını yol kaydirigubbakcemile3
erkek haline bakmadan saçtan ibaret aklinialirimsmile

evet yaa bide yatiramadida yeliz o saclari.. ama o erkek bi ay sonraya keserler onun sacini..

hoşbulduk dadlummŞeniz

bence anlıcak ama anladığını çaktırmıcak :1ninca:

oda olabilirr ama dizi biter o zaman yaza kadar uzamasi gerek..

he o kadin istee.. dizide koku kalir bacimkaydirigubbakcemile3
bu sene biterse vurur kendini bihter bence bitmesi gerek zaten bu yaz.. dizi hep bi konu üstünde duruyoo.. yaprak dökümü gibi uzamasi bari..

okeye gelen yok muuuuuuuuuuuu

ne okeyi nan surda iki laf ediyos.. beyzos uyuyomuu? kiz bisey sorcam beyzos hic gülüyomu?kaydirigubbakcemile3

kız ayşeeee hade nan faceye okey oynamaya nan orda konuşuruk hade tubiş masa açi bekli bizikoş koş

hem okey oynayıp hem iki laf edemiyon muu alsanaalsanasmile
bu aralar azcık azcık gülmeye başladıı
büyük gelişmee :lepi:

benim adam kalk kalk diye basimin etini yiyip duruyoo bide okeye giriyom desem neler der acaba??
bide bana her gece sey soruyoo.. ordaki karilarin esleri nerde ne yapiyolar bu saatte diyoo.. bende ne bileyim senin yaptigini yapiyolardir herhalde diyom:roflol:

ayy yerimm ben onun gülüsünüü.. masallah ona.. öp gece kalktiginda onu emiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…