facede nasil oynaniyoo okey
ben bilmiyom
gelmim nan face okeye
ben çok pis okey oynarum bikerem sizleri siler geçerim şincik olmazalsanaalsanasmile
uymadıydı amamaa 12 .36 ıtıbarıyle uyuttum kuzumuyok canim.. yinemi uyumuyoo doruk pasa.. kiyamam sana yaa.. görümcen gelmiyoomu artik?
.
geldim canımözlemmm nerdesınn
gelmim nan face okeye
ben çok pis okey oynarum bikerem sizleri siler geçerim şincik olmazalsanaalsanasmile
ayşee istanbul 1e girme
çay bahçesine gir
hadi çabık gell kaydirigubbakcemile
gelldimmi ben anlamadim nasil gircegimi
zeytin hadi nan seni bekliyos
pis zeytünnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyzeytün seni ekmek arası yapıp yiicem
teşekkürler kenyacım :)
aynı şey bizimkinde de oluyor, bazen o kadar arka arkaya oluyor ki uykusu açılıyor
Spellcim bizimki Kraft'ın Fox modeli, çok güzel ama arabanın bagajına koyunca başka bir şey koymaya yer kalmıyor
işin çok zor, Allah yardımcın olsun
evet çok sevdi mama sandalyesini :)
ama ben göremiyorum
evet canım benim nickim hep buydu :)
hiç sormayın yadün gece delirtti eşim beni, oğlan uyandı ve mama hazırlamam gerekiyordu, o arada çocuk nasıl ağlıyor, insan bir kalkar, ilgilenir, yatmış fosur fosur uyuyor, o sırada mutfakta "erkek olmak varmış" diye söylendim, sabah bana bunu soruyor, madem uyanıktın niye çocukla ilgilenmedin ağlarken dedim, duymadım diyor, benim söylenmemi duyuyor ama çocuğun ağlamasını duymuyor... bu gece ağlarsa uyandır hayatım dedi, emin olabilirsin dedim... ne bu ya?
gündüz uykuları benim için de kabus gibi
ayyy kıyamam, nezle mi olmuş yavrum? geçmiş olsun canım
neyse önemli bir şey olmadığına sevindim, geçmiş olsun :)
biri Ayvalık'ta buluşma mı dedi??? fisfisfis
geçmiş olsun canım, hay Allah ya... Allah beterinden saklasın
bu kadarla geçmiş olsun özlemcim :)
krispicim arada Rüzgar'da da öyle çıkıyor, genelde çok ağladığında ya da ev çok sıcakken, sıcaksa o zaman soyuyorum biraz, ağlamışsa sakinleştikten sonra baktığımda normale dönüyor ama bunlardan biri olduğundan emin ol canım :)
doğduğundan beri benim oğlum da günde bir kaç kere hapşırıyor canım, üstelik çok komik, arka arkaya üç kere, doğduğundan beri böyle kaydirigubbakcemile3
cerin az once bizim personelle konustum. 20 gun alabiliyosun dedi. bu hafta gidip bide doktorla konuscam. ayin 3unde iznim bitiyo. iki gun idare edicekler, 8inde baslatayim diyorum.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?