2009 Kasm Anneleri

ağlamaaaaaaaaa ben varııımmm benim kız pek nazlı bugün noldu annamadım uykudan gülerek uyanmadı sabahtan beri mızmız şimdi uyuyo bari uykusunu alsa da uyansa
uykusunu almadan neen uyanıyosa sanki uyandıran var bilmiyorumkismile

benim kizin uykudan aglamadan uyandigi sayisi bir elin parmaklarini gecmez.
niye hep oyle uyaniyo anlamiyorum.

facede eski ilkokul resimlerine bakiyodum. annemi gordum, aglamaya basladim.
zaten ne zaman eskiye dair birseyler hatirlasam aglarim ben.mafoldumben

selom, hala 1,5 saatte bir uyutmaya calisiyomusunn berosu?
yok wannaamm
bazen 1 bazen 15 saat ne zaman uykusu gelip mızmızlanmaya başlarsa o zaman götürüp yatırıyorum zaten uykusu geldiinde uyutmaz oyalarsam çok kötü oluyo o yüzden en iisi ilk uykusu geldiğinde uyuması isterse 1 saat geçmiş olsun kaydirigubbakcemile2
aglama canım lmaz: bak sonra bebişinde üzülür
ben iki güzdür aglamaktan bi hal oldum zavallı oluşumda çok huysuz oldu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

neden ağladıııııııııııın

müdürümün hanımı geldi şimdi. müdürümden isteklerimi onun aracılığıyla iletecektim. yazık kadının istediği yapılmıyomuş ki benimkini nasıl yaptırcaksa :roflol:

orasi oylede, bazen ayarlamasi zor oluyo, gece yatis saatine gore.
saate bakmaktan icime fenalik geldi.:bbo:

offf offfffff kocişle aramız bozuktu.....:çok üzgünüm: bazen çok anlayışsız ola biliyoalsanaalsanasmile

valla kocisler icin moral bozmaya degmez. ben cok iyi ogrendim artik. olan bana oluyo her seferinde.
bosver takma kafana.

müdürümün hanımı geldi şimdi. müdürümden isteklerimi onun aracılığıyla iletecektim. yazık kadının istediği yapılmıyomuş ki benimkini nasıl yaptırcaksa :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

orasi oylede, bazen ayarlamasi zor oluyo, gece yatis saatine gore.
saate bakmaktan icime fenalik geldi.:bbo:

evet yaa o zaman da sakat oluyo gerçi akannehir
benim kız tam biz yatacakken hareketlendi dün gece 12.30 gibi emzirdim uyudu geri bu durumda 4e 5e kaa uyanmaz diyodum 3 gibi bi uyandı emmek için sandım aldım çekti çekti süt de hemen gelmedi emmedi de gazı vardı heralde bağıdı çağırdı sonra yatırdım uyudu boşuna aldım emzirmek için :1shok: ses duyar duymaz saate bakıyom ben de gece eğilmişim öle görmeye çalışıyom kociş diyo napıyon :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…