2009 Kasm Anneleri

bız geldık karılar...öglen uykuduna yattık ogluşumla..ıyı geldı belımın agrısına ya..şimdi emıyo ayılır bırazdanakşam üsü uykusunu bu sefer 6 yu gecırmıycem artık gece uykusunuda 10 bucuga kaydırcam kısmetse..

bu saatten sonra bide 6da mi uyuycak senin kuzu?

ölcektim açlıktan ayoll deli etti beni uyumadı mız mızzz emmiyodu da sonrdan gönlü oldu da emdii
biz de geçen pazar ilk kez kociş oğluş ben avm ye gittik evden 12de çıkmışız teeee 18de geldik:) ohhh iyi geldi ama kendime bişi almdım oğlana oyuncak ve kıyafet aldık o kaa

3 posta uyuyabılırlermıs yanı gunduz 5 saat aralılarla.bu ıkıncı posta.sonuncu daha kısa olucak

ewet canım 2 saatte uykusu gelı ama uyutabılırmıyım bılmım
en cok 1 saat uyutucam..ama uyanamadı hala agladı emdı su an kucagımda uyuyo.bırakımde uyansınnkaydirigubbakcemile3

benimkide simdiye ikinci kez yatip kalkmasi gerekiyodu. sabah ilk uykusunu biraz uzativerince oyaliyorum, 2.30da yatirayim. bakalim ne kadar uyur.kaydirigubbakcemile3

ne iyi geliyo insana di mi?

ne iyi geliyo insana di mi?

sorma yaaa eskiden olsa mağaza mağaza gezer bi dünya şey alırdım en azından bakardım şimdi hep oğlana baktık napıyor tepkisi ne die:) gezmeye gittik sözde ama gözümüz hep oğlandaydı o da şaşkın şaşkın bakındı durdu güneşten gözü kamaştı ışıklara bayıldı

ben de çıkıp günlüğümü yazayım bari hazır uyuyoken oğlana günlük tutuyom da pek günlük olmuyo haftalık oluyo öpüyom hepiniziii

bende güya çıkcaktımm özge kokusunu aldı zaar bi huysuz ki sormayın onu sakinleştirip emzirmeden de bi yere gidemem hoff akşam olcak zatin bu iş yatcak gaba en fazla ekmek almaya çıkabilirim bu gidişle kaydirigubbakcemile3

harbi, bu saatten sonra nereye gidicen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…