2009 Kasm Anneleri

heppinizi öptüm ha karılar. haydin görüşürük akşama.
tebi kocişten bana fırsat kalırsa.
bide gitmeden bi yemek ismi verin hacılar

kaydirigubbakcemile3 he ya tv bile açmim sultan rahatsız olup uyanmasın deyu ama yok kaşları bile kıpkırmızı oluyo uykusuzluktan gene hortluyo sempatiksalakcinni

evet canım haklısın ama biz baya buyuttuk olayı o kadarki gidicektim nerdeyse
neyse şimdi düzeldi

wannam ağlamaaa canım arkadaşımm benimm :mymeka:

Şeniz

gece benimde gozum surekli saatte. kacta guk dedi, kacta ciyakladi.
bide normalde kalktigi saatten farkli bir saatte uyanirsa napsam, emzik mi versem, yoksa emzirsem mi diye hesap yapiyorum.kaydirigubbakcemile3

evet canım hakısın bende artık oyle yapıcam kaydirigubbakcemile2

Şeniz

ayyy acıkmışım haaaa hof beeeeeeeeee şu kızın gazı bitirdi bugunku planlarımı :umursamaz:
ama şu an koynumda öle güzel kokuyoki meleğimmmmm bütün planlara bedelllll opuyorumnanaktan

demek yemekte bunlar var. afferin sevdiğim şeyleri yapmışsın. kociş gelsin bebeyi giydirem geliyoz yemeğe. sen davet edersinde biz gelmezmiyiz:roflol::roflol:

var demedim yap geliyoz dedimmm :roflol::roflol::roflol:
aklım fikrim gezmekteydi yemekle falan uğraşmadım özgede arızaya bağladı
hem yemekten oldum hem gezmektennn ohaoldumsmile

var demedim yap geliyoz dedimmm :roflol::roflol::roflol:
aklım fikrim gezmekteydi yemekle falan uğraşmadım özgede arızaya bağladı
hem yemekten oldum hem gezmektennn ohaoldumsmile

iyi bugün siz gelin. bunnarı yaparım ben. sanada yarın gelelim. hadi arkidişimsin çok yorulma dur kolay menü verem sana. hem düşünmektende bak kurtarıyom seni.
mercimek çorba. barbunya. içli köfte. sarma. karnıyarık pilav salata bide fıssstıklı baklava yap yetr bacım. bebeynen çok yormayayım senidelikafadulden

yok gı wannaaaaaaa nee pazara wc ye bile koşa koşa gittim bi cırlamak ki sorma gaz varrr
abbaowwwwwwwwwwww ben akşam kuru yedimmmmmmmm ondan mı oldu bugun böleeeeeeeee akannehir anaaam sağdım bide bi sürüüüüü gazlı sütttttttttttt sempatiksalakcinni

yok gı wannaaaaaaa nee pazara wc ye bile koşa koşa gittim bi cırlamak ki sorma gaz varrr
abbaowwwwwwwwwwww ben akşam kuru yedimmmmmmmm ondan mı oldu bugun böleeeeeeeee akannehir anaaam sağdım bide bi sürüüüüü gazlı sütttttttttttt sempatiksalakcinni

aaaaaaa aşkolsuunnnnn sen gelirsinde bu kaa menuyle çıkarmıyım karşınaa hani mantı hee hani rosto hem tatlı bi çeşit olmasssssss künefe yapam sağaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canim cekti be.:mymeka:

deliiiii, ben hala gaz yapicak seyler yemiyorum korkumdan.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…