valla kocisler icin moral bozmaya degmez. ben cok iyi ogrendim artik. olan bana oluyo her seferinde.
bosver takma kafana.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ağlamaaaaaaaaa ben varııımmm benim kız pek nazlı bugün noldu annamadım uykudan gülerek uyanmadı sabahtan beri mızmız şimdi uyuyo bari uykusunu alsa da uyansa
uykusunu almadan neen uyanıyosa sanki uyandıran var bilmiyorumkismile
evet canım hakısın bende artık oyle yapıcam kaydirigubbakcemile2
heppinizi öptüm ha karılar. haydin görüşürük akşama.
tebi kocişten bana fırsat kalırsa.
bide gitmeden bi yemek ismi verin hacılar
canım önemli bişe olmadığı sürece dert etme. daha kocaa bi ömür var beraber paylaşacağınız. akşam nasılsa öpüp barışırsınız. allam benimde polyannalığım üstümde yine bugün
wannam ağlamaaa canım arkadaşımm benimm :mymeka:
evet yaa o zaman da sakat oluyo gerçi akannehir
benim kız tam biz yatacakken hareketlendi dün gece 12.30 gibi emzirdim uyudu geri bu durumda 4e 5e kaa uyanmaz diyodum 3 gibi bi uyandı emmek için sandım aldım çekti çekti süt de hemen gelmedi emmedi de gazı vardı heralde bağıdı çağırdı sonra yatırdım uyudu boşuna aldım emzirmek için :1shok: ses duyar duymaz saate bakıyom ben de gece eğilmişim öle görmeye çalışıyom kociş diyo napıyon :roflol:
evet canım hakısın bende artık oyle yapıcam kaydirigubbakcemile2
patates püresi ve et sote :1ninca:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
evet canım haklısın ama biz baya buyuttuk olayı o kadarki gidicektim nerdeyse
neyse şimdi düzeldi
demek yemekte bunlar var. afferin sevdiğim şeyleri yapmışsın. kociş gelsin bebeyi giydirem geliyoz yemeğe. sen davet edersinde biz gelmezmiyiz:roflol::roflol:
ayyy acıkmışım haaaa hof beeeeeeeeee şu kızın gazı bitirdi bugunku planlarımı :umursamaz:
ama şu an koynumda öle güzel kokuyoki meleğimmmmm bütün planlara bedelllll opuyorumnanaktan
var demedim yap geliyoz dedimmm :roflol::roflol::roflol:
aklım fikrim gezmekteydi yemekle falan uğraşmadım özgede arızaya bağladı
hem yemekten oldum hem gezmektennn ohaoldumsmile
patates püresi ve et sote :1ninca:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
aslinda surekli evde olmanin verdigi sikintiyi yansitiyoruz onlara.
onlarda alttan almayinca olay buyuyo.-tatlicadiarzu-
iyi bugün siz gelin. bunnarı yaparım ben. sanada yarın gelelim. hadi arkidişimsin çok yorulma dur kolay menü verem sana. hem düşünmektende bak kurtarıyom seni.
mercimek çorba. barbunya. içli köfte. sarma. karnıyarık pilav salata bide fıssstıklı baklava yap yetr bacım. bebeynen çok yormayayım senidelikafadulden
iyi bugün siz gelin. bunnarı yaparım ben. sanada yarın gelelim. hadi arkidişimsin çok yorulma dur kolay menü verem sana. hem düşünmektende bak kurtarıyom seni.
mercimek çorba. barbunya. içli köfte. sarma. karnıyarık pilav salata bide fıssstıklı baklava yap yetr bacım. bebeynen çok yormayayım senidelikafadulden
yok gı wannaaaaaaa nee pazara wc ye bile koşa koşa gittim bi cırlamak ki sorma gaz varrr
abbaowwwwwwwwwwww ben akşam kuru yedimmmmmmmm ondan mı oldu bugun böleeeeeeeee akannehir anaaam sağdım bide bi sürüüüüü gazlı sütttttttttttt sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?