valla sirf gunduz zombi gibi dolasmiyim 2 cocuk pesinde diye kiz uyur uyumaz yatiyorum ben. gecede nolucagi belli olmaz. 3-5 saat ne uyursam kar bana.
Naz'da bugun iki kez memede uyudu. son uykusunu sss pat yaptim salonda ama uyuyana kadar oldurdu beni.akannehir
ben kaç kere şşş patla uyttum sayısını bilem hatırlamıyom akannehir
ama yerine koyar koymaz zırlıy anlamadım niye böle yapıy
şş patta çok ağlıyomu nazım
evet ya, cok agliyo. halak oluyo uyuyana kadar.mafoldumben
ama ben uyuyana kadar kucagimda sss pat yapmiyorum. kucagimda 3-5 sss pat yapip yerine koyuyorum, ondan sonra aglamaya basliyo. bende ssss yaparken emzigini verip sacini basini oksuyorum. emzigi kapip emerse uyuyo. ama emzigi alana kadar cok agliyo.
ipekimde agliyomu?
selam kızlar,
valla balıklama dalıyom konuya ne şşş pat ne ayakta sallama ne de yerine yatırma... hiiiç faydası yok bu gün öğleden önce 1,5 saat uyudu 10 da uyandı 2 de yatırdım 40 dk uyudu 5 de yatırdım 40 dk uyudu şu andada uyumamak için dikiliyo yattığı yerdenn ayy naapçam bilmiom kızlar 1 ay sona işe başlıyom bi düzen tutturmam lazım ayrıca ek gıda işini hallertmemm de lasımm
benimde pilim kalmii vallahineyn uyumii bu oğlanlar yaaaaa
pilim bitti benim uyusun artık:çok üzgünüm:
canım sen bırak işe giderken biraz zor olcak ama idare etmelisinslm kızlar çok sınırlıyım ne yapmalıyım bana yardım edın kafam çok karısık benım ufaklıgın bakım problemı var oglum dogdugunda kayınvalıdem bakacaktı1 ay benımle kaldı kadın hastalandı gıttı(kalp rahatsızı ve 65 yaşında) onun ıcın oglumun odasına yatak aldım dolap aldım ama işler planladıgım gıbı gıtmedı sonra yanına bı kadın alayım dıye dusundum ama kadına para verıncede bana bısı kalmıyo ev aldıgımız ıcın taksıtlerımız var benım dogru duzgun çalışmam lazım(( sonra annem bakacagını soyledı 12 yasında bı kardeşim var okula gıdıyor ona bızım eve servıs ayarlayacaktık annem sabahtan bıze gelecek servıste oglen kardeşımı bıze getırecektı ama bu akşam BABAMMM annen yorulur boyle nasıl olur gıbıı konuşmaya başladı eşimde bende çok bozulduk bugun iş buldum ve pazartesı başlayacam ne yapacagım bılmıyorum bana YARDIM EDINNNN
tabii annelerin yeri apayrı ama artık anne ve babalarımız belli yaşlara gelmişler çok fazla fedakarlık yapmalarını bekleyemeyiz bizleri bu yaşlara getirene kadar çok fedakarlık yaptılar zaten eşyalarınızın çoğunu annene götürün sende işe giderken sadece bebişi götürburdan yıne aynı sonuç çıkıyo hıç bırzaman babalar anneler kadar fedakar olmuyor malesef
yaptımmm ama ust komsunun esıyle yaptımyaptin mi kombiyi?
iyi geceler canımherkese iyi geceleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar
ben oğlumu yine bıraktım geldim işe ay onu bırakırken çok kötü oluyorum ya kendimi çok suçlu hissediyorum.
akşam eve gidince oğluma doyamadım nasıl özlemişim hiç bişey yapmadan koca gece onunla uynadım bi taraftan uyusun istiyorum dier taraftan uyumasın biraz daha birlikte vakit geçirelim diye gözünün içine bakıyorum nasıl iş bu ya
slm kızlar çok sınırlıyım ne yapmalıyım bana yardım edın kafam çok karısık benım ufaklıgın bakım problemı var oglum dogdugunda kayınvalıdem bakacaktı1 ay benımle kaldı kadın hastalandı gıttı(kalp rahatsızı ve 65 yaşında) onun ıcın oglumun odasına yatak aldım dolap aldım ama işler planladıgım gıbı gıtmedı sonra yanına bı kadın alayım dıye dusundum ama kadına para verıncede bana bısı kalmıyo ev aldıgımız ıcın taksıtlerımız var benım dogru duzgun çalışmam lazım(( sonra annem bakacagını soyledı 12 yasında bı kardeşim var okula gıdıyor ona bızım eve servıs ayarlayacaktık annem sabahtan bıze gelecek servıste oglen kardeşımı bıze getırecektı ama bu akşam BABAMMM annen yorulur boyle nasıl olur gıbıı konuşmaya başladı eşimde bende çok bozulduk bugun iş buldum ve pazartesı başlayacam ne yapacagım bılmıyorum bana YARDIM EDINNNN
sağol canım
hay senin güzellik uykuna o kaa güzellik yeter sağa nana.sa.s
burdan yıne aynı sonuç çıkıyo hıç bırzaman babalar anneler kadar fedakar olmuyor malesef
günaydın herkesee a.s.
gerçi kimsecik yokki niye herkese diyosam :roflol:
benim aşkitomda saat 7 de uyandı saat 8:30 geziyo babasının kucağında naniknanik
bugün aşılarımız var gene korkuyorum ateş yapcak diye hooffff şu ateşten çok tırsıyom yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şimdi herkes bebeleri uyandıktan 1,5 saat sonra uyutmayamı çalışıyo ben hiç öle yapmıyom valla benim oğlan nezaman uyumak isterse o zaman uyutuyom :uhm: yanlışmı yapim yaaa gündüz heç uyumuyo zati kucamda 5 dk.:sm_confused: ama gece uykumuz iyi
günaydın herkese
oğluşum gece ağladı durdu
uykuya dalıyo uyanıyo
kabus gibi bir geceydi delikafadulden
yaptımmm ama ust komsunun esıyle yaptım
adam sagolsun.bu arada esım yarın gelıyooo
ıs olayı bıtmıs baska yere gıdene kaaa gelıcek babası orda kalıcaklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
merhaba wanna naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?