2009 Kasm Anneleri

ben kaç kere şşş patla uyttum sayısını bilem hatırlamıyom akannehir
ama yerine koyar koymaz zırlıy anlamadım niye böle yapıy
şş patta çok ağlıyomu nazım

bu şşş pat dediğiniz şey ne? nasıl yapıyorsunuz? fisfisfis

neyn uyumii bu oğlanlar yaaaaa
pilim bitti benim uyusun artık:çok üzgünüm:
benimde pilim kalmii vallahi
ama sağolsun kociş gelince şarj etme fırsatı oliii

canım sen bırak işe giderken biraz zor olcak ama idare etmelisin

burdan yıne aynı sonuç çıkıyo hıç bırzaman babalar anneler kadar fedakar olmuyor malesef
tabii annelerin yeri apayrı ama artık anne ve babalarımız belli yaşlara gelmişler çok fazla fedakarlık yapmalarını bekleyemeyiz bizleri bu yaşlara getirene kadar çok fedakarlık yaptılar zaten eşyalarınızın çoğunu annene götürün sende işe giderken sadece bebişi götür
canını çok sıkma herşey yoluna girer inş.

kımse kalmadımı .oglumla 10 bucuktanberı sawasıyoz o saatte uyudu koydum besıge gerı kalktı.oyaladık 11 oldu baktım esnıyo aldım uyuttum yıne uyandı
salla emzır yok uyumuyo
ama gozler kayıyo..gorumcemde wer oynayalımd ıyo ıyıce dagılacak uykusu
en son denememde basarısız oldu we odada emzırıp yenıden yatırdım sukur uyudu 12.10 da sımcık bende yatam herkese ıyı uykular
artık burası kalabalıkolmı aksamları

günaydınnnnnn
benim küçük sevgilim 6 da uyandı yine :ecrin_bebek:
hala daha uyumadı kıpır kıpır oynamadık yeri yok şu an kaydirigubbakcemile3

günaydın herkesee a.s.
gerçi kimsecik yokki niye herkese diyosam :roflol:
benim aşkitomda saat 7 de uyandı saat 8:30 geziyo babasının kucağında naniknanik
bugün aşılarımız var gene korkuyorum ateş yapcak diye hooffff şu ateşten çok tırsıyom yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

şimdi herkes bebeleri uyandıktan 1,5 saat sonra uyutmayamı çalışıyo ben hiç öle yapmıyom valla benim oğlan nezaman uyumak isterse o zaman uyutuyom :uhm: yanlışmı yapim yaaa gündüz heç uyumuyo zati kucamda 5 dk.:sm_confused: ama gece uykumuz iyi

günaydın kızlar
ben oğlumu yine bıraktım geldim işe ay onu bırakırken çok kötü oluyorum ya kendimi çok suçlu hissediyorum.
akşam eve gidince oğluma doyamadım nasıl özlemişim hiç bişey yapmadan koca gece onunla uynadım bi taraftan uyusun istiyorum dier taraftan uyumasın biraz daha birlikte vakit geçirelim diye gözünün içine bakıyorum nasıl iş bu ya

gunaydin..a.s.

oyyyy, benim kizi gece ne rahatsiz ettiyse 2.30dan itibaren iki saatte bir uyandi.:sinifsinif:
bende sifayi kapiyorum herhalde, sabaha kadar burnum tikaliydi.

az oncede baba-kiz yataga uzandilar, hanim uyudu. ben yatsam yanina uyumaz. butun nazlari bize bunlarin.akannehir

kendini asla suclu hissetme. onun gelecegi icin calisiyoruz. o psikolojiyi cok iyi biliyorum. bu duyguyu bastirabilmek icin oglum ne isterse yaptim yillarca. kizimda ayni seyleri yapacagimi sanmiyorum.

sen simdi oglunla kaliteli zaman geciriyosun, ne guzel.opuyorumnanaktan
unutma suresi degil, kalitesi onemli.

canim, zor bir durum Allah yardimcin olsun. ama en iyi yol senin bebegi annene birakman gibi gorunuyo. Annen kendi evinde daha rahat bir duzen kurar bebege, senin de icin rahat eder. onumuz yaz zaten, oyle kar kis kalmadi. seneyede baya buyumus olucaklar insallah.

sağol canım
hay senin güzellik uykuna o kaa güzellik yeter sağa nana.sa.s

yetmiy kiz, iyikide yatiyom erkenden valla. yoksa nasil ayakta durucam aksama kadar. bak gece nerdeyse sabaha kadar mizirdadi kiz.mafoldumben

burdan yıne aynı sonuç çıkıyo hıç bırzaman babalar anneler kadar fedakar olmuyor malesef

maalesef canim, butun fedakarlik anneye kaliyo hep.:sinifsinif:

valla en iyisini yapyosun canim. aslinda uykusu ne zaman gelirse o zaman uyutmak lazim. 1,5 saatte bir uyutucam diye anam agliyo. saate bakmaktan nefret eder oldum.sempatiksalakcinni

günaydın herkese
oğluşum gece ağladı durdu
uykuya dalıyo uyanıyo
kabus gibi bir geceydi delikafadulden

benim kizda ayniydi dun gece.
vardi bi derdi ama cozemedim.bilmiyorumkismile

yaptımmm ama ust komsunun esıyle yaptım
adam sagolsun.bu arada esım yarın gelıyooo
ıs olayı bıtmıs baska yere gıdene kaaa gelıcek babası orda kalıcaklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hadi gozun aydin.kaydirigubbakcemile5
benim esimde bu aralar sIk cikiyo sehir disina. gece yalniz kalmak sorun degilde iki cocuk olunca, Allah gostermesin birine bisey olsa naparim diye korkuyorum.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…