2009 Kasm Anneleri

benide cumartesi esim götürdu carrefoura gttikk ordan da palladıuma berk'i de babanneye bıraktık. ben de oğlusuma bir suru giyecek aldım sortlar tshirtler bahcıvanlar. kendime de yuruyus için birşeyler aldım tasınınca hergun yuruyeceğim berk'i babanneye bırakıp.

dun de erkek kardeşim koliler getirdi tasınma için akşam galaya gidiyorum dedi siz de gelin dedi gelemeyiz dedim guvenc ,şten gelince sen git berk'e ben bakarım dedi
once cok istemedim ama gdince gercekten değişiklik oldu.
ata demirer ile demet akbag'ın filmi eyvah eyvah basından sonuna kadar guldum cok guzeldi.

bir suru de unlu sanatcı gordum galada, cem yılmaz yılmaz erdoğan cok guzel hareketler ekibi komedyenlerin coğu orda idi. kırmızı halıdan biz de yuruduk kamera cekti :))

değişiklik oldu iyi oldu aslında sonra iyi ki gitmişim dedim.
ama berk durmamıs hiç uyumamış, hep aglamıs gelince yemegini yedirip altını değiştirip uyudu sonra da.

teyzen ya da yakın komsu yok mu uygun fiyata bakabişlecek?
anneler bakamayınca mecbur bakıcı tutmak lazım.
annene hergun bırakabilir misi n ya da bir de bakar mı tabii

benim de annem uzakta zaten hiç bakma lafı etmedi once benim tarafa tasın falan dedim ama tasınmak istemedi ben de uzatmmadım
simdi kayınvalidemin yanına tasınıyorum o da 68 yasında kendi basına bakamaz ama eve temizliğe gelen kıza hem temizlik yap hem de anneme bebek bakımında yardım et diyeceğiz umarım anlaşırız kadın tek bakamaz bakıcıya da tek basına bırakmak istemiyoruz ınsallah cozeriz boyle diye dusunuyorum ben de temmuz da baslayacağım 4 ay ucretsiz iznim var simdi.

selam herkese
sabahtan beri anaokulu çocuklarının resimlerine psikolojik yorum yapmaktan usandım kafam kazan oldu valla. sizde ne var ne yok?
Arzucum iyi yapmışsın imkanın olunca çıkıp gezecen yoksa evde psikopata bağlarsın. berk nasıl oldu büyüdü mü?

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben çokk iyiyim kızım nihayet bugün beni uyuttu 9. 30 a kadar çokk mutluyum darısı yarına

Ne güzel yapmışın havan değişmiştir yeter sana bu uzun süre eşim bugün işten gelince dışarı çıkarcak bizi hava çok güzel inş. o zamana bozmaz

sen anaokulu ogretmenimiydin bebegini de ne guzel egitirsin simdi sen:))

cıktım valla once evde oturup dizileri izlerim dedi diziler kacacak dedim sonra neden gitmedim dersin dedim kendi kendime gittim sinemaya.

berk buyudu masalah 5 kıloya ulaştık bakalım doktorumuz ne diyecek haftaya kontrolumuz var.

sen nasılsın ne var yok sende?

ay bugün pek bi sakin burası yaw
ben de anca kahvaltı ediyoruuummm
arzucum ne güzel yapmışsın gezip gelmişsin ay artık yaz geliyo yaa dimi mağazalarda hep baharlıklar yazlıklar zemuszemus

ay bugün pek bi sakin burası yaw
ben de anca kahvaltı ediyoruuummm
arzucum ne güzel yapmışsın gezip gelmişsin ay artık yaz geliyo yaa dimi mağazalarda hep baharlıklar yazlıklar zemuszemus

günaydın selomopuyorumnanaktan
kız hala gözün kıyafetlerde sen bir sürü yazlık aldıydın nan daha ne alcan:mymeka:

dün okey oynadık 1 e kadar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben ve fato galip geldi:lepi:
ayşeyi ezdik geçtikkaydirigubbakcemile

bakıyom da dünün intikamını alınca pek bi neşelenmişin dün yüzünden düşen bin parçaydı bi de ipeği alet ediyo sinirine alsanaalsanasmile meğer yenildiğine üzülüyomuşsun sen kaydirigubbakcemile3

yok canım ben rehber öğretmeniyim. maşallah iyi toparladı kendini. bizde nasıl olalım iyiyiz şikayet etmeyi sevmediğim için iyi diyorum herkese yoksa herkeste ki sorunlar bizdede var uyku sorunu falan. dün ilk defa muz verdik bir emiyor ki görcen ağzının kenarından sulur akıyonaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…