bakıyom da dünün intikamını alınca pek bi neşelenmişin dün yüzünden düşen bin parçaydı bi de ipeği alet ediyo sinirine alsanaalsanasmile meğer yenildiğine üzülüyomuşsun sen kaydirigubbakcemile3
hadi basin goge ermistir artik.kaydirigubbakcemile3
yok kız gözüm yok artık yazlıklardagünaydın selomopuyorumnanaktan
kız hala gözün kıyafetlerde sen bir sürü yazlık aldıydın nan daha ne alcan:mymeka:
selom günaydını mı geri alıyom:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne çabuk geldin nanohaoldumsmile
1 saatten beri çok mutluyum zatenzemuszemus
ipeşim ilk defa mememde uyudu 1 saatirde uyuyo yatta yatağındakaydirigubbakcemile2
hatta ilk kez erkenden uyudu :lepi:
dün çok sinirlerim bozulduydu inşallah bugün iyi geçer
güsel uyursa dışarı gezmeye çıkarcam ipeşimikaydirigubbakcemile3
sinirimi gece onlardan çıkardım da rahatladım napayımbakıyom da dünün intikamını alınca pek bi neşelenmişin dün yüzünden düşen bin parçaydı bi de ipeği alet ediyo sinirine alsanaalsanasmile meğer yenildiğine üzülüyomuşsun sen kaydirigubbakcemile3
abowwwohaoldumsmileaman hemen önlemini al cnmburnum tikali, basim agriyo.
bende nezle belirtileri bas gosteriyo.mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
napıon nan iteeek konuşamıyoz senlee
ne çabuk geldin nanohaoldumsmile
1 saatten beri çok mutluyum zatenzemuszemus
ipeşim ilk defa mememde uyudu 1 saatirde uyuyo yatta yatağındakaydirigubbakcemile2
hatta ilk kez erkenden uyudu :lepi:
dün çok sinirlerim bozulduydu inşallah bugün iyi geçer
güsel uyursa dışarı gezmeye çıkarcam ipeşimikaydirigubbakcemile3
abowwwohaoldumsmileaman hemen önlemini al cnm
ıhlamur iç bol bol
ne gülün pissalsanaalsanasmile
heee walla yaaaa sözde ikimizde ankaradayız dimiiilülülülülülü
maş.kıs beroşa şu kızı süsleyip koyma fotolarını maş.:mymeka:
mahsusmu yapıyon nan banaalsanaalsanasmileyok kız gözüm yok artık yazlıklarda
ama yazın geldiğini hatırlattı baa da ondan sevindirik oldum :lepi:
anaaaaaaa niye gııı sempatiksalakcinni
:sm_cool:yendik yendik yendik iştebak bak hemen de yetiştirmiş yenildiğimizi
memede uyudular mi ne kadar rahat oluyo di mi?
Istanbul serin diil mi habire disari cikiyosun?
karsi apartmanin altindaki kuafore gidemiyorum kas-biyik aldirmaya kizi usutmiyim diye.ohaoldumsmile
mahsusmu yapıyon nan banaalsanaalsanasmile
kaldır çabuk avatarı dün görüydüm ama elif geldi sandıydımmeğer senmişsinalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hakkını yemeyim ama maşallah çok tatlu olmuş berayım
slm karularrrrrrrrrr bende geldımm kartanem cok tatlı olmus kızın maşallah ona bende yamanın saclarını toplayam tam olsun :))
ivet şimdiden ödüllendirmelere başladım:lepi:ödüllendirmeye mi başladın ipeşi laelaelaelaelae
ya bi günleri bi günlerine uymuyoki haftasonu mükemmeldi bizim mesela ben bile şaşırdım pts de iidi ama düün eyvahedigeldismile chucky geri döndü kaydirigubbakcemile3
bu sabah da 7de hortladı neyse hemen salladım malladım geri uyudu 9da uyandı 3 saattir oyalanıyoz artık iice uykusu geldi de öle uyuttum
dün gece de götürdüm uykusu geldi mızırdanıyo diye anam uğraş uğraş bana mısın demedi
getirdim odaya dizime yatırdım tvye bakıyodu zorlaa ağzına emziği verdim saçlarını okşadım ana baktım mayışıyo :1shok: tam gidecekken son kozlarını oynadı tepindi falan ama sonunda teslim oldu delikafadulden
aktardan al karışık bitki çayını 2 günde heç bişeyin kalmaz bide içindekilerden bazıları acayip süt yapıykaydirigubbakcemile3karisik bitki cayi iciyorum zaten aksama kadar ama gozlerim agirlasmis valla.
gulerim nolcak.lülülülülülü
koymuyom kız artık ama zettün çok ısrar etti saçlarını topla öle koy diye kıramadım kaydirigubbakcemile3 ondan avatarıma koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?