2009 Kasm Anneleri

bizimkinin dışkısı hep sulu zaten sabahta öyleydi fazla etkilenmemiş demekki. ama gece sanki biraz huzursuz gibiydi muzdan olabilirCADIARZU elma vereyim mağdem
bencede 6 aydan önce verme canım
sen ek gıdaya başladınmı
merhaba şekerlerrrr a.s.
napıyonus bebeler ve keyifler nasılllll
biz yuvarlanıyos işte

iyiyiz X dünürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyiz canim, halimize sukur.

kizi uyutmustum, 10dk sonra uyandi.
bide geriniyo sanki saatlerce uyudu.kaydirigubbakcemile3

yuvarlanmaya firsat buluyosan iyiymis halin.kaydirigubbakcemile3

niye X oldunuz kiz siz?

heç sorma wanna cım benim behlülle beyzoşu bi yatakta bastı özgüş oda attı nişanı
ben dedim cerine eee dedim bunun burası behlül o kaa şeye göz yumaccan dedim
o dediki yok dedi gitsin kendine bi nihal bulsun dedi ölede nişan bozuldu:roflol::roflol:

bencede 6 aydan önce verme canım
sen ek gıdaya başladınmı

iyiyiz X dünürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam vermem canım. ek gıdayı bir öğün olarak değilde alışsın diye tattırıyorum sadese günde 2-3 çay kaşığı kadar anca veriyorum.
haftaya dr gidecez ver derse veririm. şimdi ben çalışıyorum ya ben yokken 2 sefer yiyor biri benim sütüm oluyor sağıp bırakıyom diğeride devam sütü oluyo mecburuz yani. dr verin derse 1 öğünü yoğurt şeklinde veririm mama da yememiş olur.

heç sorma wanna cım benim behlülle beyzoşu bi yatakta bastı özgüş oda attı nişanı
ben dedim cerine eee dedim bunun burası behlül o kaa şeye göz yumaccan dedim
o dediki yok dedi gitsin kendine bi nihal bulsun dedi ölede nişan bozuldu:roflol::roflol:

hakliymis nisani atmakta.:roflol:

tamam vermem canım. ek gıdayı bir öğün olarak değilde alışsın diye tattırıyorum sadese günde 2-3 çay kaşığı kadar anca veriyorum.
haftaya dr gidecez ver derse veririm. şimdi ben çalışıyorum ya ben yokken 2 sefer yiyor biri benim sütüm oluyor sağıp bırakıyom diğeride devam sütü oluyo mecburuz yani. dr verin derse 1 öğünü yoğurt şeklinde veririm mama da yememiş olur.
evet sen öle yap bencede doktorda söler zati herşeyi
hakliymis nisani atmakta.:roflol:

napak beyzoşta sulandı behlüle eee behlül o kaaa dyanamaz haliylan attı kendini beyzoşun beşiğine:roflol::roflol::roflol::roflol:

ihaneti gözlerimizlen gördükk ednan beyden beter olduk bunnar rivada deel zeytinburnunda beşikte basıldı :roflol:
attık nişanııı :dilcikar:

selam kızlar öğlen arası eve gittim hava okadar çok güzeldi ki dayanamadık cıkktı oğluşumla dışarıya ama esmeye başladı annnem zorla soktu içeriye .. oysaki ne güğzel oynaşıyorduk biz oğlumla:dilcikar::dilcikar:

Back
X