slm kızlarrr,
hava cok guzel biz kızımla yuruyuse cıkıcaz biraz hava alalım yarım saat yurur geliriz :))
kiz burasi esiyo, havada kapali. yagacak gibi. orasi iyi herhal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrr,
hava cok guzel biz kızımla yuruyuse cıkıcaz biraz hava alalım yarım saat yurur geliriz :))
kiz burasi esiyo, havada kapali. yagacak gibi. orasi iyi herhal.
kızlarrrrr Mayısta eşimin kuzeninin düğünü var ay beni şimdiden telaş sardı kızımla bir örnek abiye giyinmek geldi aklıma ne dersiniz şekerler ama henüz bi model bulamadım oda ayrı mevzu tebi
acayip güneş vardı simdi biraz bulutlandı soguk deil ama bu havalara guvende olmaz sitenin içinde mi yurusem acaba
inegolle bursanın havası hiç uymaz zaten
cikmam lazim kiz durmuyoo.. wanna az yaz :))))) yarin gecmisi okumam lazim.. fazla ilerletme sayfalarii.. yoksa selcen gibi beni sadece isim olarak görürsünüz.. baksana kac gündür bitiremedi gecmisi :))
inşallah çok kolay olur canım şimdiden geçmiş olsun:1hug:tamam cicimkaydirigubbakcemile3 yani sen yine ben bildigimi yaparim diyosun.. iyi canim ben sadece söyleyim dedimkaydirigubbakcemile3
bende sen gibi yatarak emziriyorum bazen ama öylede olsa artik cikartiyorum gazini uyansada daliyo bi sekilde..
vee biz bugün annenanneye gidiyoruz orda kalicaz.. yarin sabahta doktora gidip vajinasini actircaz.. insallah cani yanmaz yavrumun yaa.. mafoldumben
slm kızlarrr,
annaaamm cok degişti hava 15 dakka içinde resmen sogumus balkona cıktım rüzgarda baslamıs hafiften en iyisi evde oturmak güzel olursa yarın cıkarım artıkne guzel olur.opuyorumnanaktan
sen mesafeyi kisa tut canim. yagarsa kolayca iceri kacarsiniz en azindan.
evet canım cok ii geldi dünkü gezi ama gece dizlerim agrıdı resmen evde oturmaktan paslanmısım kaydirigubbakcemile3inşallah çok kolay olur canım şimdiden geçmiş olsun:1hug:
ohh canım bizim yerimizede gezin bi güzel..dünde gezmişiniz iyi gelmiştir sana sevindim canımŞeniz
annaaamm cok degişti hava 15 dakka içinde resmen sogumus balkona cıktım rüzgarda baslamıs hafiften en iyisi evde oturmak güzel olursa yarın cıkarım artık
evet canım cok ii geldi dünkü gezi ama gece dizlerim agrıdı resmen evde oturmaktan paslanmısım kaydirigubbakcemile3
cıkmıcam hava değişti canım
rüzgarda basladı
wannacım sen bursadamısın?
ben ist.biliyodum..
annaaamm cok degişti hava 15 dakka içinde resmen sogumus balkona cıktım rüzgarda baslamıs hafiften en iyisi evde oturmak güzel olursa yarın cıkarım artık
evet canım cok ii geldi dünkü gezi ama gece dizlerim agrıdı resmen evde oturmaktan paslanmısım kaydirigubbakcemile3
cıkmıcam hava değişti canım
rüzgarda basladı
bursadayim canim.
ben geldimmm
burdada öyle oldu aynen birden yağmur yağdı:çok üzgünüm:
az kaldı havalar hep güzel olacak o zaman eve girmeyiz bizde:lepi:
bende iki gündür yapıyom plates ama çok yoruyo tabe,ev işleri ve de bebek akşam saat 10 da uykum gelikafamçokkarıştı
ama kendimi çok ii hissediorum,sıkılaştım sanki hemen:roflol:
e istanbul yazıyoya profilinde?istanbullusun ozaman:uhm:
ben geldimmm