sinirlerim nasil hopladi anlatamam.
az once okuldan aradilar. bana bugune kadar 3 martta biticegi soylenen dogum iznimin aslinda 15 subatta bittigini soylediler. 15 subattan itibaren 2009 yillik iznimden sayicaklarmis. buna sebep olanda benden 6 gun once dogum yapan arkadas. aramis okulu yok efendim niye onunki subatta bitmis benimki martta bitiyomus.
aradim hemen acmadi. mesaj attim, niye okulu arayip benim iznimi karistirdin, eline ne gecti? diye. mesaji alir almaz aradi. niye kasti yapiyimki falan dedi. cok kizdim ya.klava: ben herseyi 3 marta gore ayarlamistim.
wannacııım geçmiş olsun canım yaaaa inş. hemen atlatır nazımızz
biz de cuma gitcez aşıya yaa geçen sefer sabahlamıştık şimdi nolak bakalım offf stres oldumm şimdiden
benimde denizinde acayip dökülüyo her yer saç bide saçlarının yutuyo okadar dikkat etmemem rağmen kaksında çıkıyo akannehir
sinirlerim nasil hopladi anlatamam.
az once okuldan aradilar. bana bugune kadar 3 martta biticegi soylenen dogum iznimin aslinda 15 subatta bittigini soylediler. 15 subattan itibaren 2009 yillik iznimden sayicaklarmis. buna sebep olanda benden 6 gun once dogum yapan arkadas. aramis okulu yok efendim niye onunki subatta bitmis benimki martta bitiyomus.
aradim hemen acmadi. mesaj attim, niye okulu arayip benim iznimi karistirdin, eline ne gecti? diye. mesaji alir almaz aradi. niye kasti yapiyimki falan dedi. cok kizdim ya.klava: ben herseyi 3 marta gore ayarlamistim.
ayyyy gerizekalııııııı :mymeka:
seninkinde bi hata yapmışlar belliki ama ne diye karıştırıyo amaaaaaaaaaaaann
benim de salak salak ssk rapor işlerim var nefret ediyooommm alsanaalsanasmile
haklısın valla ben olsam benimde cinlerim tepeme çıkardı rahatlamışmı ortalığı karıştırınca
sagol canim.
Insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz asilari. ben tirsmaya basladim yine.eyvahedigeldismile
nasil goruyosun tuy gibi saclari kakasinda?:1shok:
kızlaaaarrrrrrrrr naberrr ben geldİİmmmmm. Sİzİ ve kuzularınızı Çok ÖpÜyorum
her bezi itinayla inceiyorum bide siyah saçları belli oluyor
naberin bacılarr bizde dün 4.aylık oldukk nsıl geçti zaman 2 kasımdaa doğmuştu pehh bebeklerin emmesi azaldı uykularıda sırada ne varr her gün yeni bir möacera monotonluğa elvedaa
günlerim çok yoğun geçiyor anlatamam şu bilgisayarı açmaya vaktim olmuyo yaavv.benim cadının gündüz uykusu yokkk çok kesik kesik az az uyuyo yarım saat falan o arada da evdeki işlerimi halletmeye çalışıyorum işte.şu bir iki gündür iyiyiz bakalım nazar değmesin.
kızlar şu yaş cetvelini bende yapmak istiyorum nasıl yaptınız daha önce hamilelik de yapmıştım ama unuttum artık.bi el atıverin yahu........
kızlar yakında ikinciyi düşünenlerin listesini yapalım.........ohaoldumsmilelülülülülülü
kızlar yakında ikinciyi düşünenlerin listesini yapalım.........ohaoldumsmilelülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?