2009 Kasm Anneleri

ay çok tatlı olmuş yaşasın bizimde tıckerımız varr artıkın iki dk uyudu uyamdı namazım geçiyorr kilemde gelirimm

slm kızlar ,
geçmişe bakıyodum behlülün gönül maceralarını okurken birden naz'ı gördüm wannam geçmiş olsun canım... çabucak iyileşir inş...bol bol emzir bence...anne sütü herşeyin ilacı.... moralini de bozma...allah beterinden korusun....

nabersiniz kızlar
benim işten çıkmama az kaldı çınarım kaynanatörde birazdan almaya gidicez gitmişkende bende kaynanamı yolucam bu gün çok sinirlerimi bozdular
ne kayınvalideme yalnız nede kayınpederime yalnız oğlumu bırakmak istemiyodum ki bunu daha öncede söylemiştim sabah kayınpederim bizimle geldi bi tanıdığı ameliyat olucakmış neyse sabah evden çıkarken çınar ağlıyo anne bi bak neden ağlıyo dedim kayınbederim sen bak işine deyip itti kaynanamda ben senden daha iyi bakıyorum dedi ağlaya ağlaya işe geldim eşimi aradım daha sonra konuştum haklısın alınmakta dedi. bide ameliyat olanın yanındaki refakatçileride kaynanama gelmiş ya ben oğlumu gözümden sakınıyorum onlar gelenlerin kucağına vermiş hastanede her çeşit mikrop var benim eşimde hastanede çalışıyo ama her akşam duşunu alıp çınarı öyle kucağına alıyo böyle ssöyledim çocuğa mikropta lazım dedi ben çocuğun gözünün içine bakıyorum onların yaptığına bak. öğlen bi aradım anne napıyosunuz çınar napıyo dedim neden arıyosun diye bana laf etti ben bakıyorum arayıp durma diye kapadı telefonu. ben kendi anneme bıraktığımda bile arıyorum onda neden aramıyım öğleden sonra bir daha arayamadım.
böyle giderse bende süt falan kalmaz sinirimden ölücem mideme vurdu nasıl ağrıyo anlatamam

sagol canim.
kiza uzulmustum zaten bide ustune izin sorunum cikti.:sinifsinif:

hayııır öle çözdürmicen oda sıcaklığında çözüncek sonra benmari usulu ısıtcan

burcuuuuuuuuuuuuuu bu ne yaaaaaaaaaaa
ayyy valla canımm durumunuzu bilmiyom ama en azından ücretsiz falan alamazmısın canım yaaa
yani ne bileyim bu durum çok zor bi de ne arıyon mu diyoo
ben anneme bıraktığımda 50 kere arıyom yani insan merak ediyoo
demek senden iyi bakıyolarmış bak seeen
ay çok sinirlendim yaaaaa
canım allah yardımcın olsun vallaa en iisini sen bilirsin ama bu çok önemli bi durum yani
1 hafta öyle 1 hafta böyle bi insan yetişecek sonuçta tavrını koy bence yaa sen bu şekilde nasıl dayanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…