2009 Kasm Anneleri

kız ne erkeni delü benim oğlan 6ncı ayına girecek 5 gün sonra meyve püresi yoğurt corba tahıllı kasık maması hepsini yiyoz haftaya kahvaltu baslıııoossskaydirigubbakcemile5
anam ben altına bakınca 4 u gordum sadece
ben 6 ay bıtınce baslıcam ama yaaa

ya ben öğlen yemek yedim ama şimdi yine çok acıktımm. ne yesem ki ya bilmiyorumkismile
bende cok acıktımmmmm

anam ben altına bakınca 4 u gordum sadece
ben 6 ay bıtınce baslıcam ama yaaa

bende cok acıktımmmmm

kız 6 bitince baslanırmı maynağ sonra hiç bişe yemez görün ben 4 ayda basladım meyve sebze sularıyla çok şükür şimd zorluk çekmiom opuyorumnanaktan

kız ne erkeni delü benim oğlan 6ncı ayına girecek 5 gün sonra meyve püresi yoğurt corba tahıllı kasık maması hepsini yiyoz haftaya kahvaltu baslıııoossskaydirigubbakcemile5

selam nehir. benim oğlum seninkinden 1 hafta küçük.
benim sütüm yetmediğinden ben de başladım ufaktan ek gıdalara. muhallebi ve mama veriyorum. sebze püresini sevmedi. sen sebze çorbasını nasıl yapıyon. ne kadar veriyosun ve hergün taze mi pişiriyonbilmiyorumkismile

nehir
bide geçen gün mamayla yoğurt yapayım dedim. çok sulu oldu. sen yoğurdu nasıl yapıyosun. pastorize sütlemi yapıyon

canım ben br orta boy patates bir ortaboy havuç br tatlı kasığı pirinç ve bir bardak su ile hazırlıom bu alıştırma çorbası haslandıktan sonra tel süzgecten geciriom içine 60 cc içine 2 ölçek milupa tahıllı kasık maması sulandırıp koyuyom benim oğlan corbanın tadına alışsın die ilk 2 yemek kasıgıyla basladım 3üncü gün bu gün 1 kase yedi.. sen muhallebiyle baslıycana elma ver ona 1 çorba kasıyı basla hergün arttır önce 3 gün suyunu sonra cam rendede püresini ver yogurt ver havuç suyu armut suyu bunları ver muhallebiyi ise sütlü prinçli muhallebi al milupanın gece yatarken ver

nehir
bide geçen gün mamayla yoğurt yapayım dedim. çok sulu oldu. sen yoğurdu nasıl yapıyosun. pastorize sütlemi yapıyon

mamayla yapılan yoğurtlar tutmuo canım ben keçi sütüyle günlük yapıyorum bazende babymix veriyorum ..bebeğe her yaptığın sey muhakkak taze hazırlanmış olacak beklemiş hiç birseyi verme bebeğine corbada günlük yapılcak

sorma yaaaa hemen zıpladı..
bıde bak ne dıcem ben bunu 10 gıbı yatırıyom son gunlerde
ama o zaman gece cok uyanıyo
ama 11 den sonra uyuyunca bı kere kalkıyo yaaakannehir

sende 11de yatir o zaman.
1 saatten birsey olmaz.
gece yatmadan muhallebi falan yemeye baslasalar daha uzun uyurlar insallah.

milupanın sütlü yoğurtlusunu yapıyom zaten. ben elma suyu armut suyu zaten başlamıştım tattırmaya. onlarda problem yokda. sebze çorbasını günlükmü yapmak lazım. çook merak ediyom bunu.boshayallersmile

evet canım herseyi günlük yani dielim öğlen yedircen corbayı hemen öğlen hazırlıosun akşam vereceksen öğlenden kalanı vermiosun akşam ayrı hazırlıosun :lepi:

keçi sütünü markettenmi alıyon yoksa açık bi halde mi. bende keçi sütü bulmayı çok istiyom. marketlerde varsa ne alaa. yoksa bu haftasonu köylere gezmeye gidecez

keçi sütünü markettenmi alıyon yoksa açık bi halde mi. bende keçi sütü bulmayı çok istiyom. marketlerde varsa ne alaa. yoksa bu haftasonu köylere gezmeye gidecez

bana burdan köyden bir kadıncağız getirio canım ama sanırım migroslara sipariş verdiğinde migrosta getiriomusopuyorumnanaktan

evet canım herseyi günlük yani dielim öğlen yedircen corbayı hemen öğlen hazırlıosun akşam vereceksen öğlenden kalanı vermiosun akşam ayrı hazırlıosun :lepi:

ooo. zahmetliymiş. ben çalıştığım için bebemin çorbasını kendim yapmak istiyodum. hani akşamdan yaparım bakıcı yarın öğlen verir diye. ama bakıcıya düşüyo şimdi iş. inş. istediğim gibi yapar. bide baby mix 6. ayda diyoo. ay benim bunada kafam çok karışıyoo. şimdi benim bebiş 4 ay 20 günlük. 10 gün sonra 5 bitcek 6 dan gün almaya başlicak ya.
uff kafam karıştı bee. 10 gün sonra 6. ay mamalarını verebilirmiyim. ben mesele daha 4 ün içinde diye 5. ay mamalarınıda vermiyom bilmiyorumkismile
bide benim dok. baby mix verme evde kendin pastorize sütle yap dedii

canım senin bebede 10 gün sonra 6ncı ayında olacak işte sen ona neyi nasıl yapacağını sölersin o yapıverir ben aptamilde 2 numaraya gectim diğer mamaları alırkende 4 36 ay olanları alıom haftaya artık 6 ay yazanlardan da alabilirim .. ben baby mix veriyorum bazen süt gec gelio bana o sebepten yoğurdu yapamıyorum hemen onu verom canım olumunekankayizsmile

özgemmmmmmmmŞeniz
gelmiyon artıkın buralara:çok üzgünüm:
asrınım ne kaa büyümüş gız maşallah
üzüyomu seni canım

canım nasılsın sizi takipediom maşallah ipoş gelinlik kız oldu :)) valla canım fırsat kalmıo yedir içir derken bakıom akşam olmuş malum ek gıdalara gectik kasıkla yedir pişir baya zahmetli oluo allaha şükür oğlumdan yana bi şikayetim yok ..ipoş napıoo keyfi nasıl ..opuyorumnanaktan

bizde gündüz hiç uyumuyoz bi alıştıramadımakannehir
asrınımın gündüz uykusu nasıl canım
gece uykumuz güselde gündüze bi çözüm bulamaadım

bizde gündüz hiç uyumuyoz bi alıştıramadımakannehir
asrınımın gündüz uykusu nasıl canım
gece uykumuz güselde gündüze bi çözüm bulamaadım

valla gündüz 1 saat uyuyo benimkide uyumuo yani bişey kacırır falan aman allah korusun uyumasınlar :roflol::roflol::roflol:

çok sağol nehircimm :1hug:
taamdır. artık değişik değişik mamalar yiyebilir oğlum. bende bugün bi baby mix alayım. bakalım sevecekmi fıntıkım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…