2009 Kasm Anneleri

çok sağol nehircimm :1hug:
taamdır. artık değişik değişik mamalar yiyebilir oğlum. bende bugün bi baby mix alayım. bakalım sevecekmi fıntıkım benimmm

bişe değil şekerim valla babymix si ben bile yiyiom :))) çok güselll afiyet olsun şimdiden yavruşuna öptümopuyorumnanaktan

kız 6 bitince baslanırmı maynağ sonra hiç bişe yemez görün ben 4 ayda basladım meyve sebze sularıyla çok şükür şimd zorluk çekmiom opuyorumnanaktan
oylemı dıyon yanıııı:kedi wakıt 4 bıterken bende sebze purelerıne baslarım bugun kanal d ızledım tatlı wermeyın 2 yasına kaa dıyo
meywe sularını sıkıp werırken ıcıne bı damla lımon damlatın dedı kadın.
o wakıtttt bende baslarım pırınc unu muhallebı harıc herseyı werıcem onlara nedense sıcak bakmıyom sırnaşık şey

süper bende yapıcam ay korkuyom b ıyrdende ya beceremezsem dıye yaaboshayallersmile

sende 11de yatir o zaman.
1 saatten birsey olmaz.
gece yatmadan muhallebi falan yemeye baslasalar daha uzun uyurlar insallah.
öyle yapıyım cunku 4 kere uyanıyo yoksa sıpa hanı 11 de emzırmeye yanıan uzanıyom ama yarım saat sonra dalıyo
gunduz masallah ıyı emıp uyuyoda gece oyle degıl cılwe yapıyo anasıjna

benim oğlusumu dün tarttım 8200kg ve 67.5 cm boyu
abowww masallah gı benımkıde sana yetısmıs bacım
7.500 boyuda 68 bak boyda kımseyı rakıp gormeyız haaa

valla gündüz 1 saat uyuyo benimkide uyumuo yani bişey kacırır falan aman allah korusun uyumasınlar :roflol::roflol::roflol:
bızımkı gunduz uykularına ednı gecıs yaptı wlla hec zorlamadım
napım ne wakıt kı mız mız uykulu hemen uyku olayına gecıyom uyuyo
aha yıne uyuttum bu kez ınsallah uzun uyur:lepi:
bişe değil şekerim valla babymix si ben bile yiyiom :))) çok güselll afiyet olsun şimdiden yavruşuna öptümopuyorumnanaktan
bende bende bende yıcem ohghhhh:sm_cool::sm_cool:

özge maşşalah sana ya sen anlatırken benim gözümde büyüdü hangisi zor yani ek gıdaya geçmek iimi oldu yada emzirmekmi daha kolaydı tatmin ediciydi walla ben beceremicem diye korkuyom

başla tabi geciktirme çiğneme reflexsi gelişsin bebeğin ben ilk havuç suyuyla başladım sebzelerle yani .. önce sebzeleri verdim sonra meyveleri sonra yoğurt ekledim şimdide corba haftayada kahvaltı canımcım ..

beceremiycek bişe yok çok basit iki dakikada pişio zaten yap yedir sadece mamayla yada memeyle olmaz artık günlük besin ihtiyaçları arttı ..bu arada muhallebilere karşıyım demişsin ben sana tahıllı muhallebiyi yapmanı öneriyorum cünkü bu bebeğe kilo aldırmak icin değil bebeğin tahıla olan ihtiyacını gidermen için gerekli bir şey ...

maşallah snein bebişinede canım ...

sende al ben gibi babymx leri höplet güseller vallalülülülülülülülülülülülü

ewet çiğneme olayını bılmelı..aslında ben ablamın kızına kahwaltıyı 6 ya gırınce hemen wermıştım cokta ıyı olmustu şekercım haklısın..tahıllı muhallebı derken warmı kullandıın bıse senın canım onu denerım .boş kılo olmasın dıyom anlıyosun sen benı...

alıp gelıyom hüpletek berabercezemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar ben sütüm yeterken bile tatlara alışsın çiğneme yutma refleksleri gelişsin diye elma suyunu pütürüyle veriyodum zaten.havuç armut suyu hatta beyaz peynir pekmez herşeyden tattırıyodum. zaten sofraya oturttuğumdada yemeklerden de tattırıyodum. ama şimdi sütüm yetmediğinden öğün olarak veriyom mama yoğurt filan.

milupanın sütlü pirinçli mamasıyla başlayabilirsin. içinde takviye vitamin ve minarelde var opuyorumnanaktan

milupanın sütlü pirinçli mamasıyla başlayabilirsin. içinde takviye vitamin ve minarelde var opuyorumnanaktan
ıcerıklerıne ıyıce bakıcam dr danısıcam
bakalım ne olucak

kahvaltı derken ne veriliyo 6. aya girince kahvaltıda
walla ben 8 sene oncesını soluyom ıyı ıdnlesırnaşık şey
acık bı cay yapıp ıcıne ekmek dogruyodum
yumurta haslıyordum
bıraz beyaz peynır bı zaytını ezıyodum azcık
hepsını ayrı ayrı werıyodum
oyle corba yapmaya gerek yok kahwaltıyı bazıları katıp karıstırıyo
ben tek tek tadını aldırıyordum we coksewerek hergun yıyordu kahwaltısını
oglende corba
aralarda mama
tosuncuk du benım yegenım ama kendı cocuguma gelınce elım ayagım buz kesıyo nedense yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vay be şimdi benim kuzuya 1 ay sonra yumurta zeytin vercem ha delikafadulden

kenyacım merhaba nasılsın?bende yeni geldim arkadaşlar merhaba hepinize..kenyacım bende çogu kez yazıyom böyle ama bir iki vefalı arkadaşım dışında kimse vermiyor cvp...

slm dedik halinizi hatrınızı sorduk ne cevap vermiyonuz nannalsanaalsanasmile
geldümmmmmm
yımek yıdım oglum uyandı ne edıyon bacımm

kenyacım merhaba nasılsın?bende yeni geldim arkadaşlar merhaba hepinize..kenyacım bende çogu kez yazıyom böyle ama bir iki vefalı arkadaşım dışında kimse vermiyor cvp...
walla katılıyommm buna iştemafoldumben
naparsınız bakemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…