2009 Kasm Anneleri

abbboooooowwwww
oglum uyudu uyandı cıngar cıkardı ne cok agladı haykırarak yaa

kenyacım merhaba nasılsın?bende yeni geldim arkadaşlar merhaba hepinize..kenyacım bende çogu kez yazıyom böyle ama bir iki vefalı arkadaşım dışında kimse vermiyor cvp...

geldümmmmmm
yımek yıdım oglum uyandı ne edıyon bacımm

walla katılıyommm buna iştemafoldumben
naparsınız bakemm

kenyacım ne yapayım işte berra hanımla ilgileniyorum onla zaman geçiyor işte..

ben gittim siz gelmişssiniz kızlar
bende evi temziledim kızımı uyuttum birazdan uyanır gene aglayarak
ocagada bi haslama sebze koyayım camasırlarıda asayım gelicem
daha carsafları cıkarıp yıkamam yerine yenisini yerlestirmem lazım dün gece o kadar cok ütü yaptımki en sonunda isyan ettim dahada ütü yapmam diye ayyy zaten zor uyudu bide ütü cekilmedi yanii
yarın ası gunumuz inş. sorunsuz atlatırız
bugun yıkayacaktım ama korkuyorum üşür diye
artık bikac gun sonra yıkarıım o zamana kadarda silerim bebişimi

kenya canım baya sıkı çalışıyomuşun ben fırsat bulabilsem yapcam bişeyler ama benim oğlum hiç kucağımdan inmiyo
ev daha toparlanmadı aboooooooo bi ton iş ama bende başlayacam ya koca göbişten kurtulmam lazım

biz dün aşımızı olduk şükür
mayısa kadar yok aşı oh be
rotanında son dozuydu oda bitti
dr ek gıda için erken bekle dedi
sanırım bi dahaki ay başlatcak
ben gene elma muz yalatcam bakalım

ayyy diloooş naber kıs
aşı nasıldı çok ateş yaptı mıı
bizim de yarın yaa tırsıyom vallaa

kızlar aşıdan geldik..çok yoruldum,yalnız götürdüm ve 2,5 saatte anca döndük..çok kalabalıktı sağlık ocağı isyan ettimakannehir
bebişim sadece vurulduğunda ağladı ama morardı resmen 1 dk.sonra açık havaya çıkınca kendine geldi..geldik üstünü ince giyindirip emzirdim,calpol verdim yatırdım ama uyanıyo bi uyusadı..inşallah ateşi çıkmaz..
bende tetenozun son dozunu yaptırdım kolum ağrıyo..
ya kaç gün duş almıcaktık ben ve oğlum bilen varmı 3 müydü..oğluşu akşam yıkamıştım..

kenya canım baya sıkı çalışıyomuşun ben fırsat bulabilsem yapcam bişeyler ama benim oğlum hiç kucağımdan inmiyo
ev daha toparlanmadı aboooooooo bi ton iş ama bende başlayacam ya koca göbişten kurtulmam lazım

hayırlı olsun yeni evinize tasınmıssınız canım

evet baya bi sıkı basladım calısmaya ama alt karın kaslarına cok yuklenemiyorum
hem belimde sıkıntı var hemde dikişleri birden cok zorlamak istemiyorum
ama ortalama en az 250 mekik cekiyorum :))) abartılı gelicek ama öyle
15 dakikaya yakın ip atlıyorum
mutlaka ip atladıktan sonra minder hareketlerine gec derim cünkü vucut anca 12 dakikadan sonra yag yakmaya baslıyor
yag ve sekerli hamurlu seyleri cıkardım hayatımdan
bol rezene ıhlamur en az 1.5 litre su içiyorum
yemeklerim genelde corba türü salata falan
arada kacamak yapıyorum cünkü cok yüklenmek istemiyorum birden vucuduma
yarın tartılma ve ölçülerimi alma günüm bakalım ne gibi değişiklikler olmus
evini yerlestir sende basla canım
ben genelde bebişi anakucagına oturtup müziğide acıp karsısında zıplıyorum kaydirigubbakcemile3 hosuna gidiyo

selam kızlar...

benim kabus geldi dün akşam... !!!!!!!!!!!
bi önceki sefer yediği naneyi bildiği o kadar belliydiki suratından hareketlerinden !! ben de hiç konuşmadım...tam geceyi tamamlamak üzereydik ki banyo mevzusunu açtı ve olanlar oldu...! kocası ev çok sıcak kaloriferleri kısın biraz dedi ben de bugün Asyayı yıkadık o yüzden açtım dedim... bu atladı hemen nerde yıkadınız diye...eşim de nerde yıkıycaz anne biz genelde küvetinde yıkıyoruz almışın çocuğu sokmuşun banyoya daha ben yıkamadım çocuğumu orda dedi...bir hiddetle kalktı ayağa sen benle doğru konuş lafına sözüne dikkat et sanki zorla aldım annesinin kucağından da yıkadım falan filan diye bağırmaya başladı...o kadar rahatsız oluyosanız bi daha gelmem evinize çocuğunuz da sevmem sanki bi tek sizin çocuğunuz var diye nasıl bağırıyo anlatamam !! sonra çekti kapıyı söylene söylene gitti...eve gider gitmez msn e girmiş..ordan yağdırmış eşime... benden uzak dur falan filan yazmış...!!!

olay şimdi şu şekilde görünüyo: ben eşimi yalan yanlış şeyler anlatıp ona karşı doldurmuşum o da annesine karşı beni savunmuş .........................

sabaha kadar uyuyamadık sinirden... kendimi diil de eşimi düşünüyorum yine...çünkü onu yiyip bitiricek !!! sabahtan beri bütün kardeşleri msn de toplanmışlar...kriz masası oluşturulmuş artık neler anlatıyodur onlar da ona ne akıllar veriyodur allah bilir...
bu gidişle ben tımarhaneye giricem eşim de mezara !!!!!!!!

ayyy diloooş naber kıs
aşı nasıldı çok ateş yaptı mıı
bizim de yarın yaa tırsıyom vallaa

yok canım korkma 2.ay aşısı gibi olmuyo bu
sanırım ateş yapan huzursuz eden verem aşısıydı
ama çooook ağladı yaaaaa aşı yapılırken susturamadım offffff
gecede huzursuz oldu ama çok değil

hayırlı olsun yeni evinize tasınmıssınız canım

evet baya bi sıkı basladım calısmaya ama alt karın kaslarına cok yuklenemiyorum
hem belimde sıkıntı var hemde dikişleri birden cok zorlamak istemiyorum
ama ortalama en az 250 mekik cekiyorum :))) abartılı gelicek ama öyle
15 dakikaya yakın ip atlıyorum
mutlaka ip atladıktan sonra minder hareketlerine gec derim cünkü vucut anca 12 dakikadan sonra yag yakmaya baslıyor
yag ve sekerli hamurlu seyleri cıkardım hayatımdan
bol rezene ıhlamur en az 1.5 litre su içiyorum
yemeklerim genelde corba türü salata falan
arada kacamak yapıyorum cünkü cok yüklenmek istemiyorum birden vucuduma
yarın tartılma ve ölçülerimi alma günüm bakalım ne gibi değişiklikler olmus
evini yerlestir sende basla canım
ben genelde bebişi anakucagına oturtup müziğide acıp karsısında zıplıyorum kaydirigubbakcemile3 hosuna gidiyo
bende başlayayım yavaş yavaş
yaza kadar erisek ne güzel olur
bende ip atlamayla başlayayım madem sağol canım yaaaaa
selam kızlar...

bi önceki sefer yediği naneyi bildiği o kadar belliydiki suratından hareketlerinden !! ben de hiç konuşmadım...tam geceyi tamamlamak üzereydik ki banyo mevzusunu açtı ve olanlar oldu...! kocası ev çok sıcak kaloriferleri kısın biraz dedi ben de bugün Asyayı yıkadık o yüzden açtım dedim... bu atladı hemen nerde yıkadınız diye...eşim de nerde yıkıycaz anne biz genelde küvetinde yıkıyoruz almışın çocuğu sokmuşun banyoya daha ben yıkamadım çocuğumu orda dedi...bir hiddetle kalktı ayağa sen benle doğru konuş lafına sözüne dikkat et sanki zorla aldım annesinin kucağından da yıkadım falan filan diye bağırmaya başladı...o kadar rahatsız oluyosanız bi daha gelmem evinize çocuğunuz da sevmem sanki bi tek sizin çocuğunuz var diye nasıl bağırıyo anlatamam !! sonra çekti kapıyı söylene söylene gitti...eve gider gitmez msn e girmiş..ordan yağdırmış eşime... benden uzak dur falan filan yazmış...!!!

olay şimdi şu şekilde görünüyo: ben eşimi yalan yanlış şeyler anlatıp ona karşı doldurmuşum o da annesine karşı beni savunmuş .........................

sabaha kadar uyuyamadık sinirden... kendimi diil de eşimi düşünüyorum yine...çünkü onu yiyip bitiricek !!! sabahtan beri bütün kardeşleri msn de toplanmışlar...kriz masası oluşturulmuş artık neler anlatıyodur onlar da ona ne akıllar veriyodur allah bilir...

allah korusun canım deme öyle
ruh hastası senin kaynanan sen takma yaaaa diycem ama bu karı takılmayacak gibi değil
yıpratma sen genede kendini nboşver sana yazık

ben gittim siz gelmişssiniz kızlar
bende evi temziledim kızımı uyuttum birazdan uyanır gene aglayarak
ocagada bi haslama sebze koyayım camasırlarıda asayım gelicem
daha carsafları cıkarıp yıkamam yerine yenisini yerlestirmem lazım dün gece o kadar cok ütü yaptımki en sonunda isyan ettim dahada ütü yapmam diye ayyy zaten zor uyudu bide ütü cekilmedi yanii
yarın ası gunumuz inş. sorunsuz atlatırız
bugun yıkayacaktım ama korkuyorum üşür diye
artık bikac gun sonra yıkarıım o zamana kadarda silerim bebişimi
kenyam yine hamaratlığın üstünde..ütüyü bende çok yapıyom,hatta eskiden daha da herşeyi ütülerdim..şimdi çarşafları ütülemiyom yalnızca çok vakit alıı..ama onun dışındaki herşeyi havlular i.çamaşırlar herşeyi ütülüyom..:hulya:
ben bugün bitiğim yemek bile yapamayabilirim..
ama yarın çok işim var..evi temizleyip hazırlık yaparım biraz..cmts zimitten arkadaşlar gelcek..

biz dün aşımızı olduk şükür
mayısa kadar yok aşı oh be
rotanında son dozuydu oda bitti
dr ek gıda için erken bekle dedi
sanırım bi dahaki ay başlatcak
ben gene elma muz yalatcam bakalım

canım geçmiş olsunmu denir gözün aydın mı..taşınmışın..çok yorulmuşundur eminim..
bebişinde aşıları bitmiş maşallah atlatmışınız ne güzel:nazar:

kenyam yine hamaratlığın üstünde..ütüyü bende çok yapıyom,hatta eskiden daha da herşeyi ütülerdim..şimdi çarşafları ütülemiyom yalnızca çok vakit alıı..ama onun dışındaki herşeyi havlular i.çamaşırlar herşeyi ütülüyom..:hulya:
ben bugün bitiğim yemek bile yapamayabilirim..
ama yarın çok işim var..evi temizleyip hazırlık yaparım biraz..cmts zimitten arkadaşlar gelcek..

canım geçmiş olsunmu denir gözün aydın mı..taşınmışın..çok yorulmuşundur eminim..
bebişinde aşıları bitmiş maşallah atlatmışınız ne güzel:nazar:

sağol canım çok şükür taşındım artık yavaş yavaş yerleşiyom bittim valla
oğlumun aşılarıda bitti şükür mayısta var

dilmuh gene mi taşındın akannehir
valla bravo sana canım yaa............tek başına ne işler hallettin...hem de bebekle...... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya kızlar 10 günde hiç kilo almamış yavru kuşum ama boyu maşallah gidiyo..
66 cm olmuş..10 gün önce 64 dü:nazar:

selam kızlar...

öyle deme tatlım..ii tarafından bak..ya eşinde annesini tutsaydı ki genelde öyle oluyor bu bakımdan şanslısın..
bence böyle davranmaya devam edin biraz olsun geri adım atacaktır,gerçi normal bi şahsiyet deil ama olsun..

selam kızlar...

hay yarebbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
ayy böle oluyo ya bi de uzak dursa keşke amaa gene başınızda bitecek dimii alsanaalsanasmile

surem geçmiş olsun canım aşı vurulmuşsunuz 3 gün yıkanmıyoduu bebiş
biz sağlık ocana gitmiyoz ya hastaneye gidiyoz daha rahat oluyo

Back
X