2009 Kasm Anneleri

kizi uyuttum 5dk sonra uyandi. uyudu sandi herhal.delikafadulden
bizimkide öyle yapıyo yaa sonra alıp yanına yatıyorum biiraz daha uyuyo
en son uykudan da 3te uyandiydi. napicaz 9a kadar.sempatiksalakcinniakannehir

9 a kadar uyutmıcan mı
birazdan uyut gene uyanır zaten
9 da nasıl uyutuyosunuz yaa ben hiç beceremedim daha
en az 11 de uyuyo benimki

bizimkide öyle yapıyo yaa sonra alıp yanına yatıyorum biiraz daha uyuyo

9 a kadar uyutmıcan mı
birazdan uyut gene uyanır zaten
9 da nasıl uyutuyosunuz yaa ben hiç beceremedim daha
en az 11 de uyuyo benimki

uyaninca biraz bakindi, mizirdayinca aldim kucagima salladim biraz uyudu. iyikide uyudu, yoksa hem kendini hem bizi mahvederdi yatana kadar.

simdi uyandiktan sonra bir daha uyutmuyorum artik kenyacim. 9.30 en gec 10 gibi de gece uykusuna geciyoruz. kac gundur 6dan sonra uyumuyodu, bugun gec uyuyunca gece uykusuda 10 civari olur herhalde.

uni, hep soyle suslu puslu kokona kaynanam olsa nolur acaba derdim.
iyiki yokakannehir

niye böyle bişeyi merak ediyosun ki canına mı susadın sempatiksalakcinni

kizi uyuttum 5dk sonra uyandi. uyudu sandi herhal.delikafadulden

ben öyle ilk yarım saatte kalkınca hemen memeyi tıkıyorum ağzına neye uğradığını şaşırıp sersemliyo :))) çok uzun sürmese de uyuyo yeniden :)

kız 9 a kadar nasıl durucak o cadı...bilmiyorumkismile

yaa evin sıcaklığı aynı ...kıyafetleri de aynı kalınlıkta...elleri ayakları buz gibi ...niye böyle oldu ki bilmiyorumkismile

uyaninca biraz bakindi, mizirdayinca aldim kucagima salladim biraz uyudu. iyikide uyudu, yoksa hem kendini hem bizi mahvederdi yatana kadar.

simdi uyandiktan sonra bir daha uyutmuyorum artik kenyacim. 9.30 en gec 10 gibi de gece uykusuna geciyoruz. kac gundur 6dan sonra uyumuyodu, bugun gec uyuyunca gece uykusuda 10 civari olur herhalde.

bizimkide uyuyo simdi bakalım ne zaman uyanacak
banada halamın kızı telefon etti bize geliceklermiş oturmaya simdi sevecekler belki yorulup erkenden yatar kusum benimde en azından su gece uykusuna cozum bulmam lazım yaa 10 yataga kon olmalı kaydirigubbakcemile3
Allahtan temizlik yaptım bugun yoksa ev dandiniydi sempatiksalakcinni
küçük bi veledi var her yeri kurcalayan ama olsun sefiom yaramazı kaydirigubbakcemile3

niye böyle bişeyi merak ediyosun ki canına mı susadın sempatiksalakcinni

ben öyle ilk yarım saatte kalkınca hemen memeyi tıkıyorum ağzına neye uğradığını şaşırıp sersemliyo :))) çok uzun sürmese de uyuyo yeniden :)

kız 9 a kadar nasıl durucak o cadı...bilmiyorumkismile

artik merak etmiyorum.kaydirigubbakcemile3

biraz mizirdandi, kolumda salladim uyudu 6da. 6.45de ben uyandirdim gece cok gec saate kalmayalim diye.

bizimkide uyuyo simdi bakalım ne zaman uyanacak
banada halamın kızı telefon etti bize geliceklermiş oturmaya simdi sevecekler belki yorulup erkenden yatar kusum benimde en azından su gece uykusuna cozum bulmam lazım yaa 10 yataga kon olmalı kaydirigubbakcemile3
Allahtan temizlik yaptım bugun yoksa ev dandiniydi sempatiksalakcinni
küçük bi veledi var her yeri kurcalayan ama olsun sefiom yaramazı kaydirigubbakcemile3

canim gece uykusundan once en az 3 saat uyanik tutmaya calisiyorum ben. sende kacta yatirmak istiyosan ona gore belli bi saatten sonra uyutma.

canim gece uykusundan once en az 3 saat uyanik tutmaya calisiyorum ben. sende kacta yatirmak istiyosan ona gore belli bi saatten sonra uyutma.

bugun olmaz artıkta yarın baslıyım uygulamaya
dün gece saat 1 de uyudu akannehir bide cok zorladı
cünkü 9 30 da kalkmıstı bi önceki uykusundan

Back
X