2009 Kasm Anneleri

canım gece çayı var ondan versene akşamları milupanınki daha çeşitli ondan verebilirsin rahat eder bebeğin hem uyutma etkisi var kullanablirsin tereddütsüz ben yeni başladım benim oğlan içiyo maşallah

walla gece cayı aldımda
sewmedı mılupanın...
tekrar denıycem aksam
cok ıkınıyo yazık ya aglıyo bıdekafamçokkarıştı

ay kızlar şimdi işyerinde sütümü sağdım 60 cc çıktı çok moralim bozuldu daha önce sağdıklarımda 180 cc çıkıyodu ne yapıcam ben ya
hep bunlar kaynanamın suçu onun yüzünden sütümde kesilecek
oğluma hiç mama vermiyorum sadece anne sütüyle ama bu gidişle mamaya başlıycam galiba senağlama
4. ayda ek gıdaya başlamayı düşünüyodu doktorum artık kesin diycek umarım aralar için sütüm gelir

üzme kendını ya n olur.benım dekaynana ewlere senlıkte ne edek Şeniz
sen aksam gıdınce emzır gecede o gelır canım

ay kızlar şimdi işyerinde sütümü sağdım 60 cc çıktı çok moralim bozuldu daha önce sağdıklarımda 180 cc çıkıyodu ne yapıcam ben ya
oğluma hiç mama vermiyorum sadece anne sütüyle ama bu gidişle mamaya başlıycam galiba senağlama
4. ayda ek gıdaya başlamayı düşünüyodu doktorum artık kesin diycek umarım aralar için sütüm gelir

canım sıkılmamak elde değil ama bebeğini düşün bak sütün gidicek
kaynanaların%90 aynı hep bi kıskançlık oğullarını kıskanırlar oda yetmez
çocuğumuzu bize vermek istemezler :oklava:
bebişin için daha sakin olman lazım:teselli::teselli:

kıyamam canım ya kulağı mı ağrıyo acaba

kulağına tuttum hiç ağlamadı bide kulaklarını öne doğru alıyorum yıkarken tülbentlede kurutuyorum öçyle bi ihtimal olabilirmi bilmem ama nazar oluyor çokk buna eminim memeyede huy etmeye başladıı yinee ALLah kolaylık versin hepimizee çok sıkıldım işlerimi halledip kaynanama giderim belki orda dinlenirim birazz

doğru söylüyonuz kızlarda
ne yapayım elde değil allahtan çalışıyorum işteyim
çok fazla düşünmeye fırsatım olmuyo evdeyken bi ara depresyona giriyodum onlar yüzünden

canım çok da sıkma canını. ben 2. aydan beri sütüm yetmediği için ek mama veriyorum. günde 4 kez 60 cc kadar. kötü hissetme kendini. umarım çoğalır sütün. çoğalmazsada zaten 4 aylıklar yavaş yavaş başlama zamanları.

walla gece cayı aldımda
sewmedı mılupanın...
tekrar denıycem aksam
cok ıkınıyo yazık ya aglıyo bıdekafamçokkarıştı

benim kızda hiç beğenmedi tadını walla. bi kere zorla içti. gece 1 de uyuyan kız 2 ye kadar uyumadı. :((

Slm kızlar a.s.
ne kadar az konuşulmuş yav bugün kimse evde değilmidir nedir ???
biz bugün oğluşumla kayısı püresi yedik çok sevdik :nazar::nazar: hatta 2.kaşığın ağzına gelmesi zor bekledii :roflol::roflol: allaha hep dua ettim yemeyi seven bi çocuk olsun diye mız mız oldumu çok zor inşallah yemeyi sever de rahat ederim :Saruboceq::Saruboceq:
hatta inşallah anasına ve babasına benzer yemek konusunda :roflol::roflol:

maşallah canım egemize afiyetler olsun
bende önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycam umarım benimkide sever
yemeği sevmeyen mızmız bi çocuk olmaz umarım benimkide ben bu yüzden babasına benzesin diyorum çünki ben yemek yemeği sevmiyorum çocukluğumda öyleymiş annem çok çekmiş benden

Slm kızlar a.s.
biz bugün oğluşumla kayısı püresi yedik çok sevdik :nazar::nazar: hatta 2.kaşığın ağzına gelmesi zor bekledii :roflol::roflol: allaha hep dua ettim yemeyi seven bi çocuk olsun diye mız mız oldumu çok zor inşallah yemeyi sever de rahat ederim :Saruboceq::Saruboceq:

afiyet olsun löp löp et olsun egemme kaydirigubbakcemile3
bizde ası olduk gene 2 tane
ben 1 sanıyodum
memede uyuyo zilli 7 kilo olmus zillim masallah
boyuda 65 cm :nazar:

Slm kızlar a.s.

masallah be.:nazar:
yesinlerde buyusunler insallah.

bende Naz'a ne zaman muz yalatsam ellerimi tutuyo cekmiyim diye.kaydirigubbakcemile3

benim kiz uykudan kalkti.
uyurken az emdi diye kalkar kalkmaz biraz daha emzireyim dedim.
kucagimda yari uykulu bana bakip bakip guluyo.
kahkaha atasim var ama korkar diye atamiyorum.kaydirigubbakcemile3

masallah kuzuma.:nazar:
nasil, miz mizlik var mi?

bu arada benimki hep memede uyuyo.kaydirigubbakcemile3
var canım kafamçokkarıştı inş. daha kötü olmaz kusum
ben bikac defadır ayagımda sallıyorum eee eee eee yapıyo uyumaya calısırken kaydirigubbakcemile3 memede uyumayada bayılıyo tabi
benim kiz uykudan kalkti.
uyurken az emdi diye kalkar kalkmaz biraz daha emzireyim dedim.
kucagimda yari uykulu bana bakip bakip guluyo.
kahkaha atasim var ama korkar diye atamiyorum.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar geçmişi okumadan daldım
hala annemdeyim
kısmetse pazar dönüyorum
galiba çanakkaleye taşınıyorum :(
dünür neree gidiyon yaa hani yakın olacaktık

bende dondun sandim.

canakkale ne alaka simdi?:uhm:

valla canlarım eşime çok ii bir iş teklifi var
oğlumuzun geleceği için gitsek ii olacak ama henüz tam karar vermedik
sizleri çok özledim ama burdada acayip rahatım :)
stres yok annem bebekler gibi bakıyo ohhhhhhhhhhhh yan gel yat

selam arkadaşar........ yeni aşıdan geldik...
bir tane vuracaklar sanıyordum 2 tane vurdular bu sefe çok güzel muane ettiler. herşeyini ölctüler. aile hekimi muhabbeti varya o yüzden baya ilgilendiler.
kilosur 7.560 gram olmuş
boyumuzda 71 cm olmuş
baş cevreside 42 koca kafalı
:lepi::lepi::nazar:

ek gıdalara başalaybilrisin dedi ama sadece tattırmak adına dedi. 1 meyveyi 1 hafta boyunca ver 1 tatalı kaşığı başla sonra yavaş yavaş coğalt deddi. birde corba verebilirisin özellile sebze corbası dedi. birde günlük yoğurtdan kendin mayala bardaga ve ver bebeğine deddi . çok heyecanlıyım çokkkkkkk sempatiksalakcinni

maşallah canım egemize afiyetler olsun
bende önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycam umarım benimkide sever
yemeği sevmeyen mızmız bi çocuk olmaz umarım benimkide ben bu yüzden babasına benzesin diyorum çünki ben yemek yemeği sevmiyorum çocukluğumda öyleymiş annem çok çekmiş benden

sağol burcucum opuyorumnanaktan

afiyet olsun löp löp et olsun egemme kaydirigubbakcemile3
bizde ası olduk gene 2 tane
ben 1 sanıyodum
memede uyuyo zilli 7 kilo olmus zillim masallah
boyuda 65 cm :nazar:

maşallah asyamıza :nazar:
inşallah ateş yapmaz :Saruboceq:

masallah be.:nazar:
yesinlerde buyusunler insallah.

bende Naz'a ne zaman muz yalatsam ellerimi tutuyo cekmiyim diye.kaydirigubbakcemile3

:roflol: değişik tatlar lazım bunlaraa :lepi:

slm kızlar geçmişi okumadan daldım
hala annemdeyim
kısmetse pazar dönüyorum
galiba çanakkaleye taşınıyorum :(

selma nagişcim opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun hakkınızda :Saruboceq:

selam arkadaşar........ yeni aşıdan geldik...
bir tane vuracaklar sanıyordum 2 tane vurdular bu sefe çok güzel muane ettiler. herşeyini ölctüler. aile hekimi muhabbeti varya o yüzden baya ilgilendiler.
kilosur 7.560 gram olmuş
boyumuzda 71 cm olmuş
baş cevreside 42 koca kafalı
:lepi::lepi::nazar:

ek gıdalara başalaybilrisin dedi ama sadece tattırmak adına dedi. 1 meyveyi 1 hafta boyunca ver 1 tatalı kaşığı başla sonra yavaş yavaş coğalt deddi. birde corba verebilirisin özellile sebze corbası dedi. birde günlük yoğurtdan kendin mayala bardaga ve ver bebeğine deddi . çok heyecanlıyım çokkkkkkk sempatiksalakcinni

:nazar: maşallah utku beyee opuyorumnanaktan

ben kaçtım kızlar migrosa gideyim gezmeye kaydirigubbakcemile4

Back
X