2009 Kasm Anneleri

günaydına.s.

günaydın bende öyleyim 5-6 kere uyandı gece sabahta 6 ta kalktı sırıtarak:ecrin_bebek:

hiç sorma canım ya benimkide öyle sabah bi gerinmesi var sanki saatlerdir uyuyomuş gibi bide üstüne gülmeye başlamıyomu anlatamam sabah zaten işe gelmeden önce çantasını hazırla kendini hazırla derken bide uykusuzluk canım çıkıyo valla. ama bizimki babanneden kaynaklanıyo bu hafta onlar bakıyo ya bütün gün uyutuyo onu akşama uyumasında bakalım ben ne yapıcam diye bende uyumasa bile akşam bi uyudu ki sorma diyorum nasıl olur ben bütün gün uyuttum onu diyor kötükedihüso şeytan kadın
her akşam ayrı sorun yaşıyoruz çocuğumu almaya gidiyorum ne o burcumu geldi gülme ona bak o seni bırakıp gidiyo diyo valla ayrılcam işten maddi sıkıntı bile umrumda değil benimle nasıl inatlaşıyo anlatamam.
bu sabah eşimle konuştum hatırın için bu hafta verdim ama artık vermek istemiyorum dedim laf ağzımdan çıktı artık geri adım atmam onlarda bakıcak dedi valla bu gidişle adamıda boşıycam o olcak

hiç sorma canım ya benimkide öyle sabah bi gerinmesi var sanki saatlerdir uyuyomuş gibi bide üstüne gülmeye başlamıyomu anlatamam sabah zaten işe gelmeden önce çantasını hazırla kendini hazırla derken bide uykusuzluk canım çıkıyo valla. ama bizimki babanneden kaynaklanıyo bu hafta onlar bakıyo ya bütün gün uyutuyo onu akşama uyumasında bakalım ben ne yapıcam diye bende uyumasa bile akşam bi uyudu ki sorma diyorum nasıl olur ben bütün gün uyuttum onu diyor kötükedihüso şeytan kadın
her akşam ayrı sorun yaşıyoruz çocuğumu almaya gidiyorum ne o burcumu geldi gülme ona bak o seni bırakıp gidiyo diyo valla ayrılcam işten maddi sıkıntı bile umrumda değil benimle nasıl inatlaşıyo anlatamam.
bu sabah eşimle konuştum hatırın için bu hafta verdim ama artık vermek istemiyorum dedim laf ağzımdan çıktı artık geri adım atmam onlarda bakıcak dedi valla bu gidişle adamıda boşıycam o olcak

canım ya nasıl dayanabiliyon kaynanın bu tavırlarına benden söylemesi bu karı çocuğu senden soğutacak bebişe bir hafta annen bir haftada kaynana mı bakacak dönüşümlü bakılacaksa olursa bebişn hangi tarafın terbiyesini alacak ki çok zor çok

zor canım işin ya bütün gün uyutmak çocuk bakmak değil ki konuşmak oyun oynamak gerekli ama bunları yapmıyorlar mamasını ver uyut olmaz ki Allah sabır versin canım

selam kızlar nasılsınız
ben geldim yine işe ama çok uykum var kendimi sersem gibi hissediyorum akşam oğlum saat başı uyandı ya bu gün başım düşüyor

günaydına.s.

günaydın bende öyleyim 5-6 kere uyandı gece sabahta 6 ta kalktı sırıtarak:ecrin_bebek:

merhaba kızlar bu gece ahmd said hiç uyumadı öyle içli ağladıkii bi yeri ağrıdı sankii ateşi faln yoktu yıkadım ona rağmen rahatlamafı yine ağlıyorr

bizde bu gece hiç uyumadık. bi tek biz düzelmedik sanıyodum. ya bizim kız düzeliceği yere daha da huysuz oldu bu ara. sinirlerim fena yıprandı, kollarım tutmuyo walla artık. battaniyede sallayıp uyuttuk çaresizlikten ama 1 saat anca uyudu. :(

allah sabır versin canım, bence bi daha bırakma kaynanana. bütüngün uyutarak çocuk mu büyütülür. ne öğrenicek çocuğun uyuyarak. sinir oldum walla , zaten yeteri kadar var bide kaynanan sinirlerimi bozdu ...

selam milletttt

unicim Allah sana bol sabırlar versin seni okudukça içim daraldı hasgene yahuuuuuuuuu

valla heralde öyle kenyacım...evlendiğimiz sene de sürekli ağlıyodu...iki oğlu var ama eşime hastalık derecesinde tutkun...... kendi de söyler zaten ... beni de evlenmeden önce çok severdi :)

aynı benim kaynanamı yazdın bana evlenmeden önce yağ bal şimcik akrep gibin zehir akıtıp duriii

benim kaynanam bebem doğduğundan beri ilk defa şu 15 tatilde yanıma geldi ondada 5gün ancak durdu gitti bana heç yardımı dokunmadı. aksine evimi batırıpta gittiler..bana kalansa akıttıığı zehirleri hazım etmekti...

bu arada kızlar benim oğlan geceleri aç kalıyor sanırım sütüm yetmemeye başladı heral. bu pazartesi aşımızı olup doktorada danışıp mamaya başlıycam bakalım ne der...

günaydın kızlar benim velette bu gece saat aşı kalktı .... hala uykıum var....kıvranıp durdu gece boyu....annelik ne kadar zoooorrr..... daha yeni uyudu kahvaltımı yeni yapacam.....bütün veletler bu gün nöbetteymiş ellemmm.....

canim ya, seni ve uniyi okudukca valla daraliyorum, sinirden catliyorum.
nasil bi mantik bu ya.:oklava:

hatunlar merhabaaaaaa

benim oğliş uyuyo artık erken yatıyo erken kalkıyo oğluşum bud benim işime geliyo açıkçası....dün ilk defa kendi doktoruna götürdüm aylık kontrolüne bi götüreyim deim bakalım ne diyecek bu zamana kadar hiç götürmemiştim hep sağlık ocağında tarttırıyodum gerek yok diye...dün götürüm neyse kilosu geçen aya göre 100 gr.eksik çıktı akannehir çok şaşırdım nasıl olur dedim çocuk beni emiyo mama yiyo mümkünü yok kilo kaybedemez dedim sonra doktora söyledim ben sağlık ocağında tarttırıyorum doğduğundan beri diye o zaman tekrar orda bi tarttırın dedi tabiki orda tarttırıcam alsanaalsanasmile pazartesi günü aşımız ve kontrolümüz var o zaman kaç kilo olduğu anlaşılacak 3.ayın sonunda 6500 kiloydu şimdi sanırsam 7 kilo olmuştur çünkü bu ay sütüm yetti mama istemedi ağlamadı yani bende vermedim mama.bide ek gıdaya geçmemi söyledi bi kağıt verdi tarifler felan ne vermem gerektiği yazığo aranızda katı gıdaya geçen varmıııCADIARZU

günaydın kızlar benim velette bu gece saat aşı kalktı .... hala uykıum var....kıvranıp durdu gece boyu....annelik ne kadar zoooorrr..... daha yeni uyudu kahvaltımı yeni yapacam.....bütün veletler bu gün nöbetteymiş ellemmm.....
merhaba reyhan
yanlışım yoksa sendin galiba afrikada olan siz afrikanın neresindesiniz. daha öncede sormuştum fakat gerilerde kaldı sen yoktun sorduğumda merak ettim bacım
benim eşimde senegalde öğretmenlik yaptı 2 yıl kadar siz ne zamandır ordasınız.

merhaba reyhan
yanlışım yoksa sendin galiba afrikada olan siz afrikanın neresindesiniz. daha öncede sormuştum fakat gerilerde kaldı sen yoktun sorduğumda merak ettim bacım
benim eşimde senegalde öğretmenlik yaptı 2 yıl kadar siz ne zamandır ordasınız.

fildişi sahili canım 2 yıldır burdayız...senegale yakınız.....eşimde arada gidiyo senegalea.s

hatunlar merhabaaaaaa

benim oğliş uyuyo artık erken yatıyo erken kalkıyo oğluşum bud benim işime geliyo açıkçası....dün ilk defa kendi doktoruna götürdüm aylık kontrolüne bi götüreyim deim bakalım ne diyecek bu zamana kadar hiç götürmemiştim hep sağlık ocağında tarttırıyodum gerek yok diye...dün götürüm neyse kilosu geçen aya göre 100 gr.eksik çıktı akannehir çok şaşırdım nasıl olur dedim çocuk beni emiyo mama yiyo mümkünü yok kilo kaybedemez dedim sonra doktora söyledim ben sağlık ocağında tarttırıyorum doğduğundan beri diye o zaman tekrar orda bi tarttırın dedi tabiki orda tarttırıcam alsanaalsanasmile pazartesi günü aşımız ve kontrolümüz var o zaman kaç kilo olduğu anlaşılacak 3.ayın sonunda 6500 kiloydu şimdi sanırsam 7 kilo olmuştur çünkü bu ay sütüm yetti mama istemedi ağlamadı yani bende vermedim mama.bide ek gıdaya geçmemi söyledi bi kağıt verdi tarifler felan ne vermem gerektiği yazığo aranızda katı gıdaya geçen varmıııCADIARZU

bundan sonra ek gıdaya geçmek lazım ufaktan yoksa daha geç kalınca bebeği sütten kesmek zor oluyormuş. süte alışn bebek diğer ek mamalara zor alışıyormuş. maşş. bebenede

yakınmışınız senegala evet. eğer türkiyeye gelemeseydi eşim bende oradaydım. hayat şartları orada baya zordur. alışabildin mi ?

çok şükür bi sıkıntımız yok çokta zor değil aslında sadece çook sıcak ona alışmakta bşiraz zorlandım yoksa bizim oldugumuz şehir çok güzel bide gelişmiş biyer afrikada en gelişmiş şehirlerden dakardan daha gelişmiş mesela herşeyi bulabiliyoruz rahatlıkla mesela salamura asma yapragı bile var.....bayanssulusmilebayanssulusmile

çok şükür bi sıkıntımız yok çokta zor değil aslında sadece çook sıcak ona alışmakta bşiraz zorlandım yoksa bizim oldugumuz şehir çok güzel bide gelişmiş biyer afrikada en gelişmiş şehirlerden dakardan daha gelişmiş mesela herşeyi bulabiliyoruz rahatlıkla mesela salamura asma yapragı bile var.....bayanssulusmilebayanssulusmile

eşimde dakardaydı. siz iyimişniz daha ne olsun yaprak b ilem var :))

selam kızlar...
ya oglumun gazı hala bıtmedı.hala ıkınıyo gecelerı ve sabahları ozellıkle...ooooooffffffffffff
uykusundan kalkıyo gaz yuzunden:gitme:

selam kızlar...
ya oglumun gazı hala bıtmedı.hala ıkınıyo gecelerı ve sabahları ozellıkle...ooooooffffffffffff
uykusundan kalkıyo gaz yuzunden:gitme:

canım gece çayı var ondan versene akşamları milupanınki daha çeşitli ondan verebilirsin rahat eder bebeğin hem uyutma etkisi var kullanablirsin tereddütsüz ben yeni başladım benim oğlan içiyo maşallah

ay kızlar şimdi işyerinde sütümü sağdım 60 cc çıktı çok moralim bozuldu daha önce sağdıklarımda 180 cc çıkıyodu ne yapıcam ben ya
hep bunlar kaynanamın suçu onun yüzünden sütümde kesilecek
oğluma hiç mama vermiyorum sadece anne sütüyle ama bu gidişle mamaya başlıycam galiba senağlama
4. ayda ek gıdaya başlamayı düşünüyodu doktorum artık kesin diycek umarım aralar için sütüm gelir

Back
X