selam arkadaşar........ yeni aşıdan geldik...
bir tane vuracaklar sanıyordum 2 tane vurdular bu sefe çok güzel muane ettiler. herşeyini ölctüler. aile hekimi muhabbeti varya o yüzden baya ilgilendiler.
kilosur 7.560 gram olmuş
boyumuzda 71 cm olmuş
baş cevreside 42 koca kafalı:lepi::lepi:
ek gıdalara başalaybilrisin dedi ama sadece tattırmak adına dedi. 1 meyveyi 1 hafta boyunca ver 1 tatalı kaşığı başla sonra yavaş yavaş coğalt deddi. birde corba verebilirisin özellile sebze corbası dedi. birde günlük yoğurtdan kendin mayala bardaga ve ver bebeğine deddi . çok heyecanlıyım çokkkkkkk sempatiksalakcinni
hayırlısı olsun canımvalla canlarım eşime çok ii bir iş teklifi var
oğlumuzun geleceği için gitsek ii olacak ama henüz tam karar vermedik
sizleri çok özledim ama burdada acayip rahatım :)
stres yok annem bebekler gibi bakıyo ohhhhhhhhhhhh yan gel yat
sağol burcucum opuyorumnanaktan
maşallah asyamıza
inşallah ateş yapmaz :Saruboceq:
:roflol: değişik tatlar lazım bunlaraa :lepi:
selma nagişcim opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun hakkınızda :Saruboceq:
maşallah utku beyee opuyorumnanaktan
ben kaçtım kızlar migrosa gideyim gezmeye
geçmiş olsun canım..afiyet olsun löp löp et olsun egemme kaydirigubbakcemile3
bizde ası olduk gene 2 tane
ben 1 sanıyodum
memede uyuyo zilli 7 kilo olmus zillim masallah
boyuda 65 cm
bir tane vuracaklar sanıyordum 2 tane vurdular bu sefe çok güzel muane ettiler. herşeyini ölctüler. aile hekimi muhabbeti varya o yüzden baya ilgilendiler.
kilosur 7.560 gram olmuş
boyumuzda 71 cm olmuş
ek gıdalara başalaybilrisin dedi ama sadece tattırmak adına dedi. 1 meyveyi 1 hafta boyunca ver 1 tatalı kaşığı başla sonra yavaş yavaş coğalt deddi. birde corba verebilirisin özellile sebze corbası dedi. birde günlük yoğurtdan kendin mayala bardaga ve ver bebeğine deddi . çok heyecanlıyım çokkkkkkk sempatiksalakcinni
var canım kafamçokkarıştı inş. daha kötü olmaz kusum
ben bikac defadır ayagımda sallıyorum eee eee eee yapıyo uyumaya calısırken kaydirigubbakcemile3 memede uyumayada bayılıyo tabi
valla canlarım eşime çok ii bir iş teklifi var
oğlumuzun geleceği için gitsek ii olacak ama henüz tam karar vermedik
sizleri çok özledim ama burdada acayip rahatım :)
stres yok annem bebekler gibi bakıyo ohhhhhhhhhhhh yan gel yat
kilosur 7.560 gram olmuş
boyumuzda 71 cm olmuş
evi ve mutfağı temizledim,balkonu yıkayıp çamaşır astım,duş aldım..yarına hazırlık yapıcam ama evde bişey yok..kociş kaç gündür geç gelio alışveriş yapamadık off..bugün akşam yaparsak hazırlık geceye kalıcak yorulucam baya:bbo:
demir damlası verdiler sağlık ocagından bide d vitamini
bu verdikleri ferro sanol kan damlası
dişleri sarartıyo diye duymustum bu o damla mı acaba
bizde ası olduk bugun aynen bende 1 tane sanıyordum 2 yaptılar
masallah oglusuna kocaman olmus
bizimkinin kafasıda 41 cm koca değil kız kafası kaydirigubbakcemile3
boyuda pek uzun masallah
bana ek gıda verme dedi ama ben herseyi tattırıyorum istiyoda zaten kaydirigubbakcemile3
bu arada bizimki ilk iğnede aglamadı
ikincide bastı cıglıgı yavrum gozleri bile yaslandı
evi ve mutfağı temizledim,balkonu yıkayıp çamaşır astım,duş aldım..yarına hazırlık yapıcam ama evde bişey yok..kociş kaç gündür geç gelio alışveriş yapamadık off..bugün akşam yaparsak hazırlık geceye kalıcak yorulucam baya:bbo:
sağol canımgeçmiş olsun canım..
maşallah cimcimeye ya..biz baya bi geride kaldık kiloda10 günde kilo almamış boya gitmiş ama 6.600 kilomuz emmiyo artı sütüm azmafoldumben
bizde bugün hafif ateş var,dün calpol vermiştim bugün vermim dedimbilmiyorumkismile
sizede geçmiş olsun canım..
maşallah kuzuna..
kaç aylıktı canım?baya ii kilosu boyu..
ay uyumayınca insan napıcanı sasırıyo hem öle hafif sallıyorum bide pat pat kendiside eee eee uuu ıııı gibi sesler cıkarıyo kaydirigubbakcemile3 direniyomu ninni mi soyluyo bilmemuzmanlar sallamayin, memede uyutmayin diyo ama gelip kendileri uyutsunlar o zaman.
bende uyusunda memede uyusun diyorum napim.
asyacik kendi kendini moda sokuyo iste ne guzel.
o kadarina aklin eriyo madem kapa gozunu uyu di mi?
bizede verdiler bak unuttum ben onu..dün vermedim aşı oldu diye..
evet canım dişleri sarartıyo,ablamın kızının dişleri baya kötü olmuştu..
masallah sana valla.
bende bugun koskoca gun sadece banyo aynasiyla lavabosunu temizledim.
oglus az once misafirmi gelicek diye soruyo.
o bile farkinda misafirden misafire temizlik yaptigimin.:roflol:
wannacım çok şükür hiç üzmedi
ama yabancılıyo insanları tanımadıklarının yanında konuşmuyo gülmüyü kaydirigubbakcemile3
gaz derdi bitti galiba şurup falan vermiyorum
uykularıda düzeldi geceleri hala uyanıyo ama işin garibi
evden çıkarsam yada misafir gelirse düzen müzen hak getire
annemlere çok zor gelecek ayrılık babama falan gülüveriyo şirinlik yapıyo
ama hala dönmedi etrafında sizinkiler dönüyomu
ay uyumayınca insan napıcanı sasırıyo hem öle hafif sallıyorum bide pat pat kendiside eee eee uuu ıııı gibi sesler cıkarıyo kaydirigubbakcemile3 direniyomu ninni mi soyluyo bilmem
aynen yaaa temizliyorum eşim gelene kadar evim derli toplu oluyo o bi geliyo ev dandiniselam kızlar
evi toparladım bugün biraz
gerçi ne yapsam da akşam aynı olacak
biraz da yalandan sildim viledayla
yemek yok dün de yoktu öff uykum da var
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım bizded eoyle oldu ilkinde çok ağlamaı ikincisende bastı yaygarayı ... ay kafası kücükmüş yav bende 42 duyunca baya koca kafalı sandım.... evet canım boyumuz önden gidiyor baba tarafı çok boylu eşim en kısa ve 185 boyunda düşün yani gerisini ..bizim tarafda iş yok haha en uzun 168 ....170 bile yok :teytey::teytey:
wannacım çok şükür hiç üzmedi
ama yabancılıyo insanları tanımadıklarının yanında konuşmuyo gülmüyü kaydirigubbakcemile3
gaz derdi bitti galiba şurup falan vermiyorum
uykularıda düzeldi geceleri hala uyanıyo ama işin garibi
evden çıkarsam yada misafir gelirse düzen müzen hak getire
annemlere çok zor gelecek ayrılık babama falan gülüveriyo şirinlik yapıyo
ama hala dönmedi etrafında sizinkiler dönüyomu
evet ya temizlik işaynen yaaa temizliyorum eşim gelene kadar evim derli toplu oluyo o bi geliyo ev dandini
dün iyiki derin temizlik yapmısım aksam halamın kızıyla halam geldi herseye cok dikkat ederler diline düşmemek lazım kaydirigubbakcemile3
bugun gene süpürdüm sildim benim mobilyalar siyah olduguna hergun silip süpürmem lazım halıda kırmızı herseyi belli ediyo sıkıysa temizleme kaydirigubbakcemile3
kolayca bi corba yap bide makarna yeter işte
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?