aynı durumdayız benim eşimde gec gelecek
annemlerde yok
ama benim cocuk bidene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seninki gec mec gelicekmis.
benimki yarin aksama gelir ancak.
bu aralar sehirdisi seyehatlar cogaldi. adam gidip basinimi dinliyo nedir?
benim oğluşumun da kalbi boş sempatiksalakcinnihem burasi iyice dallasa dondu.
kim kiminle belli degil.kaydirigubbakcemile3
aynen bizimkilerde uzaktalar..offfff, esim bu gece yine yok. sehir disina cikti.
anam babamda yakin diilki gelsinler.
kalakaliyorum iki cocukla tek basima.:sinifsinif:
surem gordum.
supersin masallah.
surem, valla masallah sana canim. cok fotojeniksin. gerci sen guzelsinde oyle cikmis fotolar.bayanssulusmile
yas kacti senin?
mesela krispi kac gundur berosu aldim diyo.
dun bi baskasi berosum gelinim napiyo diyo.
haydaaaaaaaaaa.kaydirigubbakcemile3
yok canım ne kadar goruyolar zaten özlüyodur bile
benim oğluşumun da kalbi boş sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
evet ya biz naza talibiz halen belirteyim ayrıcaopuyorumnanaktan
yok canim, 24 saat o yapisik yasiyo ya bebeyle, kafa dinliyodur adam.:roflol:
bizde alışverişe gidiyoz yemekde yiycez:)
görüşürüz güzelleropuyorumnanaktan
görüşürüz canımbizde alışverişe gidiyoz yemekde yiycez:)
görüşürüz güzelleropuyorumnanaktan
ohhh hadi iyi alısverişler ii gezmeler afiyet seker olsun löp löp et olmasın :))))))))))
slmm kızlar nasılsınız çok özledim hepinizii ama fırsatım olmuyo şöyle güzelce.2 haftadır ablam bendeydı ev çamaşır yemek poyraz canım çıktı yaa..bide grip oldum kızlar valla yemek yapıp anca poyraza bakıyorumm.çok halsızım ve yorgun.eşimde 8 de gelcek bi süpürge tutup toz alcam....
kızlar yaa benım 3 haftadır acayıp sacım dökülüyo doğumdan sonra normal dediler benım gibi yaşayan var mı bu durumu...
inşş herkescıkler iyidir bebişlerle
hoşgeldin canım, geçmiş olsunslmm kızlar nasılsınız çok özledim hepinizii ama fırsatım olmuyo şöyle güzelce.2 haftadır ablam bendeydı ev çamaşır yemek poyraz canım çıktı yaa..bide grip oldum kızlar valla yemek yapıp anca poyraza bakıyorumm.çok halsızım ve yorgun.eşimde 8 de gelcek bi süpürge tutup toz alcam....
kızlar yaa benım 3 haftadır acayıp sacım dökülüyo doğumdan sonra normal dediler benım gibi yaşayan var mı bu durumu...
inşş herkescıkler iyidir bebişlerle
valla ozletiyosun kendini be canim. o kadar yorma kendini. firsat buldukca uzat ayaklarini dinlen. ne kadar yapsanda yine baticak.
benim saclarimda cok dokuluyo canim. valla dokulenleri toplasam 3 kisiye rahat peruk olur yani.akannehir
canım öncelıkle geçmiş olsun şimdi okudum.inş nazımız en kısa zamanda iyileşir...
anam biz bir bebeyle mahvoluyoruz sizi tebrik edimm...2 çoçukla kafamda hiç saç kalmazdı heralde...
eşim gecende gördü saçlarımı tararken şok oldu.kaçıncı aya kadar devam ediykı bu böle yaa.kel kalcam diyem telaşa sardım valla....
9 kasım doğumlu canımozlem senin oglan 12 kasim dogumlumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?