2009 Kasm Anneleri

anladım canım inş. en kısa zamanda toparlar sağlıklı olsunda kilosu önemli deil
masallah tosunumaa

:roflol::roflol::roflol:

selammm...
cerıncımm ya uzulme saglıklı olsun yeter.ama bak saat kotası koymayın bebelere bence emme waktını bebek belırlesın.yoksa emmedıgı zaman emme saatı kacıyo işte.ben ogluma hala ne zaman ıstese emzırıyo 1 saatı hıc gecırmedı we masallah 8 e yakındı 3. ayında7 500 dü
sende sık sık tık artık memenı yenıden baslasın

ben hiç bi zaman saat sınırlaması yapmadım kiiii hatta mumkunse açık bufe modundayım gık dese şansımı deniyom emermi deyu ama emmio benimki sevemedi gitti şu sütü :umursamaz:

ben hiç bi zaman saat sınırlaması yapmadım kiiii hatta mumkunse açık bufe modundayım gık dese şansımı deniyom emermi deyu ama emmio benimki sevemedi gitti şu sütü :umursamaz:

açık büfe:roflol::roflol:

gözümün önüne getiriyorumda sen masanın üstüne. memeler fora. açık büfe.:roflol::roflol::roflol:

hepmı boyleydı mınnosun
ya
eskıden emmıyomuydu

slm kızlarrr hosgeldiniz bakalımm
bende su ortalığı bi toparlıyım
kociş güya bugun izinli ama bizim tükana gitti bakem kacta gelicek
aksam yemegini o yapıcaktı guya bakalım yapacak mı

slm kızlarrr hosgeldiniz bakalımm
bende su ortalığı bi toparlıyım
kociş güya bugun izinli ama bizim tükana gitti bakem kacta gelicek
aksam yemegini o yapıcaktı guya bakalım yapacak mı
hoşbulduk canım
negüzel yemekten kurtardın
benim herif yemek falan yapamaz alsanaalsanasmile

benimkilerde temiz bişe bırakmii hele buse :sinifsinif:
benim emre de dün 3 tane siviti üstüste giymiş
sabah önlüğünü giyerken dedim ikisini çıkar
iki taneyi çıkardı ikisi de batmış hadi en üsttekini anladım da altındaki nasıl kirlenmiş ya deli olacam -tatlicadiarzu-

benimkide yapmaz öle cok cok nadirrrr
bakalım soyledide yapacakmı ?

benimkide yaptığını sanıyo.kaydirigubbakcemile3
bide yaparken bana sen karışma, sen bilmezsin demiyomu.

bi keresinde menemen yapıcam dedi. Allah'ım soğanları bütün bütün doğramış içine. bu ne deyincede bu böyle olur diyo. daha fazla söylenmiyim diyede oturup tencereyi sıyırıyo, hani çok lezzetli olmuş gibilerinden.kaydirigubbakcemile3

bir keresinde de pilav yapıcam dedi. pilavı paketten yeseydik daha iyiydi valla.kaydirigubbakcemile3

kenya 1 bardak yoğurt mayaladım, koydum kaloriferin üstüne. bakalım akşama kadar sertleşcek mi?

sertleşirse buzdolabına koyar, yarında tadına bakarım.zemuszemus

ayyy benim oğlanda pek bi dağınık.
odasına girmeye korkuyorum valla.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…