ayy bende mi deneme sürüşü yapsam acabaaa heeç yoğurt mayalamadım bendeee sempatiksalakcinni
yazmayınca millete kızıyoz ya duruyonda neen yazmıyon deyu onu önlemek için isimleri kaldırdılar heral kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaa kocce topicin nerdeyse yarısı ilk defa yoğurt mayaliyoo türk kadını ne hale geldiiiiiii delikafadulden analarımız baklava su böree mantı yaparlardı biz daa yoğurt mayalamamışızzz ohaoldumsmile
anaaaaaaaaa kocce topicin nerdeyse yarısı ilk defa yoğurt mayaliyoo türk kadını ne hale geldiiiiiii delikafadulden analarımız baklava su böree mantı yaparlardı biz daa yoğurt mayalamamışızzz ohaoldumsmile
kim demiş ben mayalaya biliyom bi kere timammmmuuuuuuuuuuuuuu:jeyyar:
benimkide cok baharat koyuyo bu defa basında beklicem :)))benimkide yaptığını sanıyo.kaydirigubbakcemile3
bide yaparken bana sen karışma, sen bilmezsin demiyomu.
bi keresinde menemen yapıcam dedi. Allah'ım soğanları bütün bütün doğramış içine. bu ne deyincede bu böyle olur diyo. daha fazla söylenmiyim diyede oturup tencereyi sıyırıyo, hani çok lezzetli olmuş gibilerinden.kaydirigubbakcemile3
bir keresinde de pilav yapıcam dedi. pilavı paketten yeseydik daha iyiydi valla.kaydirigubbakcemile3
inş. güzelce tutar afiyet olsun canımmmkenya 1 bardak yoğurt mayaladım, koydum kaloriferin üstüne. bakalım akşama kadar sertleşcek mi?
sertleşirse buzdolabına koyar, yarında tadına bakarım.zemuszemus
kaynanan ne çabuk geldi gitti kız.
kovdun mu kadını?kaydirigubbakcemile3
benimkide cok baharat koyuyo bu defa basında beklicem :)))
inş. güzelce tutar afiyet olsun canımmm
cerin, doğum izninde başıma geleni biliyon di mi?
bana okuldan doğum iznin 3 martta bitiyo demişlerdi. halbuki 15 şubatta bitiyomuş. ben 100 kere ısrarla okulu arayıp eminsiniz di mi dedim. evet dediler.
bende 6 gün önce doğum yapan sözde bir arkadaş okulu aramış wannanın niye öyle demiş. anında 2009dan 20 günlük iznimi yazmışlar.
bugünde eşim rapor ayarlamaya çalışıyo.:sinifsinif:
o öyledir gelir 1 saat oturur gider
15,20 gün sonra yine gelir accık oturur gider a.sa.s
abbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
ayy inanmıyom yaaa arkadaşa bakkkk alsanaalsanasmile
ayyyyyyyy kitaplıktaki fazlalıkları koltuğun üstüne boca etmiştim yerleştircem sözde bi de mutfak dolabındaki baharatları düzenlicem diye masaya eşim aramasınmıııııııııııııııı
akrabaları geliyomuş yarm saat oturmayaa allamm herşeyi nereye nasıl tıktığımı bilemedim allahtan beray da durdu da düzenledim anaaam şimdi ne nerde bulup yerleştirmem lazım kaydirigubbakcemile3
yaa wanna benim de 10 günlük raporum gene bitiyo çarş günü bıktım beeeeeeeeee
öylemi terbiye ettin?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?