onu da düşündüm ama şu an için öyle bişey olmaz gibi görünüyo... eşime söylediği şeyleri duysan inanamazsın ki eminim bana hepsini söylemiyo...!!! sırf benden tarafa olduğu için !!!
hosgeldşn nazlıcım gecmiş olsun yagmurumuzaaSelammmmmmmmm Kasım Fıstıkları ve Kasım Yafruları a.s. a.s. a.s.
Bi ce diyelim dedik sizlere Yağmurcuk sallanıyo salıncakta oyuncaklara bakıyo azıcık nezle burnu akıyo ve hapşırıyoAma iyi çok şükür yarın aşımız var puffff:ecrin_bebek:
Geçmişe şöylee bi baKTIM dünya nimetlerine yavaş yavaş geçilmeye başlanmış ben öğlen elmave havuç püresi yedirdim Yağmura akşama prinçli sütlü muhallebisi var tabi hala ben yarım fincan veriyorum doktor 1 çay bardağı dedi geçmedim birde elimle herşeyden tattırıyorum tuzlu şeyleri daha çok seviyo sankim bu arada emekleme çabaları taktire şayann döne döne gidiyo popoyuda kaldırıyo ama tam dik duramıyo onuda öğrendimi tamamdırBizden haberler te büle büle büle..
saoğl teyzesiiii inşl.:Saruboceq:
oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi::lepi:
Tek geçerim İzmiri herzaman..Ne istersen anlatayım gülüm sana inşallahhhhhhhhh komşu oluruzhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben nerden bilim deluuu. oglusda hic mayalamadimki.
4 aylik tiktim agzina daninoyu.kaydirigubbakcemile3
hayir olsun.
nereye gidiyoduk kiz?kaydirigubbakcemile3
ben bundan almayı düşünüyom
Hepsiburada.com : Baby Max Lüks Mama Sandalyesi | Anne & Bebek & Çocuk
oy uniiiim izmire mi gideceen yoksaam
valla biz de düşünmüyo değiliz kociş dedi bi ara doktorası bitince gideriz belki burda yapayalnız zor oluyo yaa bebişi yarım saatliğine bile bırakcak kimse yok akannehir
ayy nazlımm maşalllah yağmurcuk yuvarlanıyo haa baya baya mamalra da başlanmış oof ben napcam bilmiyom halaa yoğurttan mı başlıyoz şimdi meyvden mi sempatiksalakcinni
en iisi kocişe keçi sütü aldıram onu mayalayam ben bu akşam yoksa biraz daha mı ertelesemm
bulduumm beray dönmeye başlasın ödül olarak ona yoğurt vercem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy canımmmm saolll....Şeniz
sen neresinde oturuyosun ?? bi yerden başla işte anlatmaya :)))
kociş bir ay sonra falan gidip bakıcak... ne zaman gidebiliriz bilmiyorum...yeniden orda iş kurmak benim iş bulmam asyayı emanet edicek birini bulmak vs vs düşünücek çok şey var...kısmet....ama senin orda olduğunu bilmek bana güç veriyo nazlımmm.....
(ota moka ağlıyorum zaten gene başlıycam ....)
ne biliyim o kadarını göremedim...rüyamda bile rahat yok :)
benim kız uykuda elini ağzına götürücek 2 saattir ağzını arıyo opuyorumnanaktan
valla biz de düşünmüyo değiliz kociş dedi bi ara doktorası bitince gideriz belki burda yapayalnız zor oluyo yaa bebişi yarım saatliğine bile bırakcak kimse yok akannehir
ayy nazlımm maşalllah yağmurcuk yuvarlanıyo haa baya baya mamalra da başlanmış oof ben napcam bilmiyom halaa yoğurttan mı başlıyoz şimdi meyvden mi sempatiksalakcinni
en iisi kocişe keçi sütü aldıram onu mayalayam ben bu akşam yoksa biraz daha mı ertelesemm
bulduumm beray dönmeye başlasın ödül olarak ona yoğurt vercem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canim hakkinizda hayirlisi olsun.
Insallah gozden uzak olunca rahat birakir biraz.
:1hug:
Kıyamam sana ağlama sen seni ağlatmayacak bir şehre geleceksin en başta ..Ben Bostanlıda oturuyorum sahile bir sokak arkadayım ama doğma büyüme izmirliyim genelde herşey ucuzdur ve seçenek çok fazla biz tekstil sektöründeyiz buda benim işim kolaylaştırıyor onun dışında bana göre yaşanılası bir sahil şehri..Henüz tıka basa bi kalabalık yok ve gece 12- 1 benim oturduğum semtte bir bayan rahatlıkla dolanıyor..Zaten kesinleşirse gelmeniz yardımcı olurum cnm benim başımın üstünde yeriniz var..hihoyyythihoyyyt:sm_cool:
Kartanemmmmmm sende gel gülümm sen İzmirlisin zaten turkbayragi:lepi:
wannam uzakta da olsa rahat bırakmaz... o günden beri görüşmüyoruz eşime her gün msn den bi A 4 kağıdı kadar msj yazıyomuş...yazdıklarını sindirmek mümkün diil...eşim ailesi için deli olur ben de şimdiye kadar hep üzülmesin diye yutuyodum ama bu sefer ipler fena koptu...eskisi gibi olması mümkğn diil artık .... öyleki aynı şehirde dahi olmak istemiyoruz.....
selom ne biliyim gidelim diyoruz ama bu yaştan sonra hiç bilmediğimiz bi şehirde düzen kurmak da kolay diil..inş cesaret edebiliriz...
valal bugün dr bana sıraya koydu ek gıdaları yoğurt en baştaydı ama nazlı meyve suyu demiş...o denedi daha önceden sonuçta...şimdi benim de kafam karıştı...yoğurdu yaptım bi kaşık veririm bakalım nolucak...aslında ben daha erken saatte vermek öğlende falan ...bunu kendim yesem de ona yarın sabahtan yapıp öğlende mi versem bilmiyorumkismile
wannam uzakta da olsa rahat bırakmaz... o günden beri görüşmüyoruz eşime her gün msn den bi A 4 kağıdı kadar msj yazıyomuş...yazdıklarını sindirmek mümkün diil...eşim ailesi için deli olur ben de şimdiye kadar hep üzülmesin diye yutuyodum ama bu sefer ipler fena koptu...eskisi gibi olması mümkğn diil artık .... öyleki aynı şehirde dahi olmak istemiyoruz.....
selom ne biliyim gidelim diyoruz ama bu yaştan sonra hiç bilmediğimiz bi şehirde düzen kurmak da kolay diil..inş cesaret edebiliriz...
valal bugün dr bana sıraya koydu ek gıdaları yoğurt en baştaydı ama nazlı meyve suyu demiş...o denedi daha önceden sonuçta...şimdi benim de kafam karıştı...yoğurdu yaptım bi kaşık veririm bakalım nolucak...aslında ben daha erken saatte vermek öğlende falan ...bunu kendim yesem de ona yarın sabahtan yapıp öğlende mi versem bilmiyorumkismile
Canım kafan karışmasın nasılsa ilk bir çay kaşığı veriyoruz denemelik bakarsın alerjik durum var ya da yok ..Sonra devam edersin genelde doktorlar meyva suyu diyorki ilki hep elma,havuç,muz oluyor sırası farketmez ..Ben bayağı bir araştırmıştım oğluştada ya denemelik sonuçta hepsi sonrası kopup gidiyor onuda tatsın bunuda bi bakıyorsun bayağı yemek yiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyy oğluşta acemi ben yaptım bir güzelllll et suyuna şehriyeli çorba aman yarebbimm birde güzel yüyor şaşarsınız tabiiiiiiiiiiiiii bi kase kaydirigubbakcemile5 efenim yedi Doğacık maşallahhhhhh dedimm kucağıma aldım hepsi üstüme geri eh minick mideye bi kase ilkkk yemeği bide yedirirsen olacağı buydu neysem sonra kitaplarıma döndüm araştır bul doktor vs derken anladıkki Doğa obur bi bebek kilosu normal aması yemesi çoktu ondan yemiş garibim hepsini :1shok:delikafaduldennaniknanik Eh böyle tecrübeli oluyosun işte:asigim::sm_cool:
ben verdim valla.
tas gibi benim oglan masallah.kaydirigubbakcemile3
Canım kafan karışmasın nasılsa ilk bir çay kaşığı veriyoruz denemelik bakarsın alerjik durum var ya da yok ..Sonra devam edersin genelde doktorlar meyva suyu diyorki ilki hep elma,havuç,muz oluyor sırası farketmez ..Ben bayağı bir araştırmıştım oğluştada ya denemelik sonuçta hepsi sonrası kopup gidiyor onuda tatsın bunuda bi bakıyorsun bayağı yemek yiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyy oğluşta acemi ben yaptım bir güzelllll et suyuna şehriyeli çorba aman yarebbimm birde güzel yüyor şaşarsınız tabiiiiiiiiiiiiii bi kase kaydirigubbakcemile5 efenim yedi Doğacık maşallahhhhhh dedimm kucağıma aldım hepsi üstüme geri eh minick mideye bi kase ilkkk yemeği bide yedirirsen olacağı buydu neysem sonra kitaplarıma döndüm araştır bul doktor vs derken anladıkki Doğa obur bi bebek kilosu normal aması yemesi çoktu ondan yemiş garibim hepsini :1shok:delikafaduldennaniknanik Eh böyle tecrübeli oluyosun işte:asigim::sm_cool:
ne bir kase mi?akannehir
yedikcede ne sevinmisindir bebegim yiyo diye.kaydirigubbakcemile3
dedim ya hakkinizda hayirlisi canim ama insan evladi mutlu olsun diye ugrasir ya.
kadin size sehir degistirtiyo.
kuzum seni anlayabiliyorum direk daldım ama
bizde çanakkaleye taşınmayı düşünüyoruz
kaygana dediki siz gidin büyükçe bahçeli ev tutun bizde geliriz babanda bahçede falan oyalanır kötükedihüsokötükedihüso
öyle olacaksa hiç gitmem dedim
benim işe dönmesin sizin işte çünkü onlar herşeyi unutup o yüze bakıyolar ii düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?