2009 Kasm Anneleri

oy uniiiim izmire mi gideceen yoksaam
valla biz de düşünmüyo değiliz kociş dedi bi ara doktorası bitince gideriz belki burda yapayalnız zor oluyo yaa bebişi yarım saatliğine bile bırakcak kimse yok akannehir

ayy nazlımm maşalllah yağmurcuk yuvarlanıyo haa baya baya mamalra da başlanmış oof ben napcam bilmiyom halaa yoğurttan mı başlıyoz şimdi meyvden mi sempatiksalakcinni
en iisi kocişe keçi sütü aldıram onu mayalayam ben bu akşam yoksa biraz daha mı ertelesemm

bulduumm beray dönmeye başlasın ödül olarak ona yoğurt vercem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

onu da düşündüm ama şu an için öyle bişey olmaz gibi görünüyo... eşime söylediği şeyleri duysan inanamazsın ki eminim bana hepsini söylemiyo...!!! sırf benden tarafa olduğu için !!!

canim hakkinizda hayirlisi olsun.
Insallah gozden uzak olunca rahat birakir biraz.

hosgeldşn nazlıcım gecmiş olsun yagmurumuzaa

saoğl teyzesiiii inşl.:Saruboceq:

oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi::lepi:
Tek geçerim İzmiri herzaman..Ne istersen anlatayım gülüm sana inşallahhhhhhhhh komşu oluruzhihoyyythihoyyythihoyyyt

ayy canımmmm saolll....Şeniz
sen neresinde oturuyosun ?? bi yerden başla işte anlatmaya :)))
kociş bir ay sonra falan gidip bakıcak... ne zaman gidebiliriz bilmiyorum...yeniden orda iş kurmak benim iş bulmam asyayı emanet edicek birini bulmak vs vs düşünücek çok şey var...kısmet....ama senin orda olduğunu bilmek bana güç veriyo nazlımmm.....
(ota moka ağlıyorum zaten gene başlıycam ....)

ben nerden bilim deluuu. oglusda hic mayalamadimki.
4 aylik tiktim agzina daninoyu.kaydirigubbakcemile3

hayir olsun.
nereye gidiyoduk kiz?kaydirigubbakcemile3

ne biliyim o kadarını göremedim...rüyamda bile rahat yok :)

benim kız uykuda elini ağzına götürücek 2 saattir ağzını arıyo opuyorumnanaktan

Genelde doktorlar meyvadan başlatıyorlar cnm elma ve havuç gaz olayı en az olan meyvalar yoğurt birazcık daha önemli sütle mayalanıyor ve süt alerjsi olan bebekler olabiliyor bunun içinde genelde 6 ay öneriliyor..Ben şuan yemeklerin suyu nasıl desem sadece yalatmak tattırmak amaçlı alışsın yadırmasın diye uğraşıyorum ve en iyi ay yemekler için 4-6 arasıdır sonra genelde sıvı ister katı püre rededer uğraştırır anneyi

:1hug:
Kıyamam sana ağlama sen seni ağlatmayacak bir şehre geleceksin en başta ..Ben Bostanlıda oturuyorum sahile bir sokak arkadayım ama doğma büyüme izmirliyim genelde herşey ucuzdur ve seçenek çok fazla biz tekstil sektöründeyiz buda benim işim kolaylaştırıyor onun dışında bana göre yaşanılası bir sahil şehri..Henüz tıka basa bi kalabalık yok ve gece 12- 1 benim oturduğum semtte bir bayan rahatlıkla dolanıyor..Zaten kesinleşirse gelmeniz yardımcı olurum cnm benim başımın üstünde yeriniz var..hihoyyythihoyyyt:sm_cool:

Kartanemmmmmm sende gel gülümm sen İzmirlisin zaten turkbayragi:lepi:

selom ne biliyim gidelim diyoruz ama bu yaştan sonra hiç bilmediğimiz bi şehirde düzen kurmak da kolay diil..inş cesaret edebiliriz...

valal bugün dr bana sıraya koydu ek gıdaları yoğurt en baştaydı ama nazlı meyve suyu demiş...o denedi daha önceden sonuçta...şimdi benim de kafam karıştı...yoğurdu yaptım bi kaşık veririm bakalım nolucak...aslında ben daha erken saatte vermek öğlende falan ...bunu kendim yesem de ona yarın sabahtan yapıp öğlende mi versem bilmiyorumkismile

canim hakkinizda hayirlisi olsun.
Insallah gozden uzak olunca rahat birakir biraz.

wannam uzakta da olsa rahat bırakmaz... o günden beri görüşmüyoruz eşime her gün msn den bi A 4 kağıdı kadar msj yazıyomuş...yazdıklarını sindirmek mümkün diil...eşim ailesi için deli olur ben de şimdiye kadar hep üzülmesin diye yutuyodum ama bu sefer ipler fena koptu...eskisi gibi olması mümkğn diil artık .... öyleki aynı şehirde dahi olmak istemiyoruz.....

canımmm yardımcı olacağından hiç şüphem yok zaten....ŞenizŞenizŞeniz
sahibinden.coma bakıyım biraz :)

dedim ya hakkinizda hayirlisi canim ama insan evladi mutlu olsun diye ugrasir ya.
kadin size sehir degistirtiyo.

kuzum seni anlayabiliyorum direk daldım ama
bizde çanakkaleye taşınmayı düşünüyoruz
kaygana dediki siz gidin büyükçe bahçeli ev tutun bizde geliriz babanda bahçede falan oyalanır kötükedihüsokötükedihüso
öyle olacaksa hiç gitmem dedim
benim işe dönmesin sizin işte çünkü onlar herşeyi unutup o yüze bakıyolar ii düşünün

Canım kafan karışmasın nasılsa ilk bir çay kaşığı veriyoruz denemelik bakarsın alerjik durum var ya da yok ..Sonra devam edersin genelde doktorlar meyva suyu diyorki ilki hep elma,havuç,muz oluyor sırası farketmez ..Ben bayağı bir araştırmıştım oğluştada ya denemelik sonuçta hepsi sonrası kopup gidiyor onuda tatsın bunuda bi bakıyorsun bayağı yemek yiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyy oğluşta acemi ben yaptım bir güzelllll et suyuna şehriyeli çorba aman yarebbimm birde güzel yüyor şaşarsınız tabiiiiiiiiiiiiii bi kase kaydirigubbakcemile5 efenim yedi Doğacık maşallahhhhhh dedimm kucağıma aldım hepsi üstüme geri eh minick mideye bi kase ilkkk yemeği bide yedirirsen olacağı buydu neysem sonra kitaplarıma döndüm araştır bul doktor vs derken anladıkki Doğa obur bi bebek kilosu normal aması yemesi çoktu ondan yemiş garibim hepsini :1shok:delikafaduldennaniknanik Eh böyle tecrübeli oluyosun işte :asigim::sm_cool:

ne bir kase mi?akannehir

yedikcede ne sevinmisindir bebegim yiyo diye.kaydirigubbakcemile3

yahu benim kafam hepten karıştıkafamçokkarıştı
biri elma veriyo biri yoğurt biri püre offkafamçokkarıştı
herkes kendi yordamıylan bulacak bence bu ek gıda olayını-tatlicadiarzu-
ben bisüre vermim diyorum ama iki memeden 50cc süt çıkarsa yakındır herhal..
mamada fazla vermek istemiyorum..bugün 40cc verdim.

ne bir kase mi?akannehir

yedikcede ne sevinmisindir bebegim yiyo diye.kaydirigubbakcemile3

Hemdeee Nasılllllllllsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ama açılışı iyi yapmışım wannam yeminle sonrasıda hep öyle gitti çok seviyor ve hiç bir yemeği ayırt etmiyor millet bir tek şey verirdi ben karıştırır öyle yediririm et suyu eksik etmedim çorbalardan ve hep püre yanı pütürcüklü verdim rondodan geçirip değil sadece çok pişirdim yumuşacık okadar bakalım Yağmurda nasıl olacak dün onada tattırdım çok sevdi ama ilk deneme fazlasını vermedim bu ayda bitsin 6 aya başlıyalım çorbalara ozaman geçerim..kaydirigubbakcemile5

dedim ya hakkinizda hayirlisi canim ama insan evladi mutlu olsun diye ugrasir ya.
kadin size sehir degistirtiyo.

oğluna aşkından gözü döndü kadının... :) o yazdıkları bana aslında... bugn boşansak hiçbi sorun kalmıycak :)

doğru söylüyosun canım... ilk defa olmuyo zaten konuşup yapıp edip canları isteyince normale dönüyolar...ama bu sefer bizde o sabır kalmadı....bakalım nolucak ....

aaaaaaa inanmıyorum sana :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

buarada benim oğlan aşırı kaka yapıyoya (bugün 5 kez)anacım dediki sütün yaramıyodur dedimafoldumben
yarayan sütte kaka daha az sıklıkta ve yarı katı olurmuş..

anam bunlar boyna pütürcüklüye vurgu yapıyo ... orda da var heralde bizi bekleyen bi sürpriz :lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…