şu an 6 kilo olduklarını varsayarsak 7440 oluyo nan önmüzde 8 ay var ziraa ay ben yannış mı hesaplıyom ngıı netceezz :sinifsinif:
benim oglan dakikada 100 kere anne demeyi nasil beceriyo acaba?
ayy bayilcam simdi.akannehirakannehir
off çok pahalı ya..:1shok:ne gerek var..:umursamaz:ikea da ucuz mama sandalyeleri var ben onlardan düşünüyom bakayım da
kızlar yaaa ben bebişimin kıyafetlerini ütüleyemiyom offffff yetişemiyomki her şeye
ilk koydum mızırdanıyodu oturma odasına geldimilk koydugundada aglamadan uyudu mu?
kenya zaten o kadarcık verince sadece tattırmış oluyosun ek gıdaya geçmiş olmuyosun merak etme... öğünü 150-200 g oluyomuş bu miniklerin :)
ben de şişe süt alıp yoğurt yaptım bakalım nasıl olucak ...
ilk koydum mızırdanıyodu oturma odasına geldim
10 dakika sonra cok kötü bi aglama sesi nasıl odaya kostugumu bilemedim
aldım hemen kucagıma biraz dolastım öptüm yerine koydum gene mızıkladı müziğide actım gözleri yavas yavas kapandı bu arada ıhhhh ıhhh yapıyo :))) sonra uyudu işte ama cok yordum
iyi o zaman alışsın tatlara diyorum
bende mayaladım gecen gün süper oldu ama hazır sütle yaptım
benim yukarıdaki komsuya getiryolar günlük süt iyimi güvenilir mi acaba bende isterim artık ondan
Hepsiburada.com : Comfy Bonny Mama Sandalyesi | Anne & Bebek & Çocuk
ben bunu aldım kaliteli de
katlandığında fazla yer de tutmuyo kulanışlı bişi
Hepsiburada.com : Comfy Bonny Mama Sandalyesi | Anne & Bebek & Çocuk
ben bunu aldım kaliteli de
katlandığında fazla yer de tutmuyo kulanışlı bişi
yaaaaaa biz yoğurdu paket sütlemi mayalayacaz
günlük süte nasıl güzencezki
uniiiiiiiiiiiiiiiiiimm tubada bugun bezoşuuu duşta yıkamış nunudan özendi zaar aklinialirimsmile
yaaaaaa biz yoğurdu paket sütlemi mayalayacaz
günlük süte nasıl güzencezki
ilk koydum mızırdanıyodu oturma odasına geldim
10 dakika sonra cok kötü bi aglama sesi nasıl odaya kostugumu bilemedim
aldım hemen kucagıma biraz dolastım öptüm yerine koydum gene mızıkladı müziğide actım gözleri yavas yavas kapandı bu arada ıhhhh ıhhh yapıyo :))) sonra uyudu işte ama cok yordum
kızzzzzzz sende orda hala duşunuyon mu ilçe de deel misinn herşey organiktir laa bulsana ordan taze taze sütlerden yapsanaaaaaaa delüüüüü
biliyo musun o mesele aldı başını nerelere gitti((((((((( biz ciddi ciddi ist.dan gitmeyi düşünüyoruz... (((((((((((((
dilmuh sek'in şişe sütleri var ya...2 günde tüketmen gerekiyo...onlardan alıp her gün yarısıyla mayalıycakmışız...
aaa benim aklımda da bu vardıı yorumlar falan olumluydu sen de mi beğendinn bundan mı alsam kii
bide kraft idol var o da guzel
güle güle kullanın canım
ya yere yakınlığı nasıl peki
yani yükseklik ayarı
biz bu evde yerde yiyozda bizle oturabilirmi hani ayaklı sofrada
biliyo musun o mesele aldı başını nerelere gitti((((((((( biz ciddi ciddi ist.dan gitmeyi düşünüyoruz... (((((((((((((
biz chicconunkini aldik.
cocuk esyalari satan bir dukkan elindeki mallari bitirmeye calisiyodu, 100tl ye aldik.sempatiksalakcinni
ama sonradan fark ettim. 0-13 kg arasi diyo.
gerci benim kiz 13 kilo olana kadar.kaydirigubbakcemile3
ne ağlıyon kızımm nunudan uzaklaşta istersen van a git sende kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?