2009 Kasm Anneleri

uniiiiiiiiiiiiiiiiiimm tubada bugun bezoşuuu duşta yıkamış nunudan özendi zaar aklinialirimsmile

ilk koydugundada aglamadan uyudu mu?
ilk koydum mızırdanıyodu oturma odasına geldim
10 dakika sonra cok kötü bi aglama sesi nasıl odaya kostugumu bilemedim
aldım hemen kucagıma biraz dolastım öptüm yerine koydum gene mızıkladı müziğide actım gözleri yavas yavas kapandı bu arada ıhhhh ıhhh yapıyo :))) sonra uyudu işte ama cok yordum

iyi o zaman alışsın tatlara diyorum
bende mayaladım gecen gün süper oldu ama hazır sütle yaptım
benim yukarıdaki komsuya getiryolar günlük süt iyimi güvenilir mi acaba bende isterim artık ondan

yaaaaaa biz yoğurdu paket sütlemi mayalayacaz
günlük süte nasıl güzencezki

uniiiiiiiiiiiiiiiiiimm tubada bugun bezoşuuu duşta yıkamış nunudan özendi zaar aklinialirimsmile

biliyo musun o mesele aldı başını nerelere gitti ((((((((( biz ciddi ciddi ist.dan gitmeyi düşünüyoruz...(((((((((((((

yaaaaaa biz yoğurdu paket sütlemi mayalayacaz
günlük süte nasıl güzencezki

dilmuh sek'in şişe sütleri var ya...2 günde tüketmen gerekiyo...onlardan alıp her gün yarısıyla mayalıycakmışız...

masallah.
ufff nolur uyumayi bilerek dogsalar.

kızzzzzzz sende orda hala duşunuyon mu ilçe de deel misinn herşey organiktir laa bulsana ordan taze taze sütlerden yapsanaaaaaaa delüüüüü

kız güvenemiyom ne edem yoksa vardır burda ama hasta falan etmiyim allah korusun

hımmm iyi ya pastörize süt en azından güvenilir
gerçi ben mayalamayıda bilmiyomki
hazır yoğurtmu koyuyon mayalarken ayy bi tarif etsene bacııııııııııııııııım

aaa benim aklımda da bu vardıı yorumlar falan olumluydu sen de mi beğendinn bundan mı alsam kii
bide kraft idol var o da guzel

güle güle kullanın canım
ya yere yakınlığı nasıl peki
yani yükseklik ayarı
biz bu evde yerde yiyozda bizle oturabilirmi hani ayaklı sofrada

ben çok memunum güzel bi ürün
yer yakınlığı da iyi bence yani
çok aşırı inmiyo ama koltu boyunda bira yukarda

biz chicconunkini aldik.
cocuk esyalari satan bir dukkan elindeki mallari bitirmeye calisiyodu, 100tl ye aldik.sempatiksalakcinni

ama sonradan fark ettim. 0-13 kg arasi diyo.
gerci benim kiz 13 kilo olana kadar.kaydirigubbakcemile3

ben biraz araştırdım en iyisi maxi-cosi ve römer dediler ama fiyatları çok bütçeyi aştı bide illa alırsanız isofixli alın dediler aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…