2009 Kasm Anneleri

selam kızlar..oglumu 10 da yatırdım sımdı yıne uyandı
karanlıkta emzırıp koydum gerı uyudu aclıktan uyanmadıgını bılıyorum ama baska turlu sakınleşmıyo benım sıpa..
bırazdan bende yatıcam derın temızlıge basladık bugun bı oda bıttı cam kapı perde yerler falan
wallah mıs mıs
halıda yıkamada
bıtınce temızlıgım ızmıte anneme kacıcammm

kızlar kızıma buğün karma aşı yapıldı şuanda ateşi 37 5saat önce şurup verdim ama şimdi yine yükselmiş ne kadar sıklıkla vermem lazım bilen varmı

kızlar kızıma buğün karma aşı yapıldı şuanda ateşi 37 5saat önce şurup verdim ama şimdi yine yükselmiş ne kadar sıklıkla vermem lazım bilen varmı

şurupdan zıyade yarım fıtıl wer canım o daha etkılı we uzun suruyo etkısı
bebekte rahat eder

rica ederım canım.panık yapma cok ates yapmaz yınede temkınlı ol kontrol et.ıyı geceler

nbr kıslar
ayyy bugün çat kapı misafirim geldi amaniiiin
zor oliii yaaaaa bide geç gittiler püfffffff

slm kızlar nasılsınız evimi taşıdım netimde anca bağlandı burayı çok özledim kasım bebişleri napıyo benim kı gece çok kalkıyo ya hala gazı var ne zaman bitecek bıktım artık...

güle güle kullanın canım
ya yere yakınlığı nasıl peki
yani yükseklik ayarı
biz bu evde yerde yiyozda bizle oturabilirmi hani ayaklı sofrada

mama sandayesinden bahsedilmiş
ben chicco polly magic aldım 0-3 yaş küçük katlanıo
2 kademe boy ayarı var az yer kaplıo şimdi dahi
oturup tv seyredio içinde aynı zamanda ana kucagı oyuncaklı falan
tavsiye ederim

oğluşumun poposu pişik olmuş
ama nasıl oluyosa aynı kabarıklıklardan omuz bölgesinde bile var
bugün dr a götürecem zaten rota aşısı da vardı kontrol zamanı da geldi
canım sıkıldı bu kızarıklıklara

günaydın hatunlar
benimde oğlumun boynu kırmızı kırmızı sivilce gibi olmuş
kremde sürüyorum geçmedi bu akşam bizimde doktorda kilo kontrolümüz var o zaman bi sorayım

acaba aşımı yaptı kızlar benm oğlumunda boğazında kızarıklık var bu aşı mahvetti bbişlerii ilk kez ateşlendii düşüremedik yıkadık falan anca yine uyandı bnen kaçars

gunaydinlar.

sabah gittim kiza mama aldim gece yatirmadan once vermek icin.
simdi normalde ben gun icinde sagdigim sutten cikarsa 100-120ml arasi veriyodum.
mamadanda 120ml mi vereyim?

acil cevap verin bana lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…