karar verdim bi daha çocuk yaparsam aralarını çok açmıcam
en fazla 3 yaş dermişim sempatiksalakcinni
oğluşumun poposu pişik olmuş
ama nasıl oluyosa aynı kabarıklıklardan omuz bölgesinde bile var
bugün dr a götürecem zaten rota aşısı da vardı kontrol zamanı da geldi
canım sıkıldı bu kızarıklıklara
günaydın hatunlar
benimde oğlumun boynu kırmızı kırmızı sivilce gibi olmuş
kremde sürüyorum geçmedi bu akşam bizimde doktorda kilo kontrolümüz var o zaman bi sorayım
gunaydinlar.
sabah gittim kiza mama aldim gece yatirmadan once vermek icin.
simdi normalde ben gun icinde sagdigim sutten cikarsa 100-120ml arasi veriyodum.
mamadanda 120ml mi vereyim?
acil cevap verin bana lutfen.
gunaydinlar.
simdi normalde ben gun icinde sagdigim sutten cikarsa 100-120ml arasi veriyodum.
acaba aşımı yaptı kızlar benm oğlumunda boğazında kızarıklık var bu aşı mahvetti bbişlerii ilk kez ateşlendii düşüremedik yıkadık falan anca yine uyandı bnen kaçars
günaydın kızlar. biz gece pek uyuyamadığımızdan bu saate kadar kalkamıyoruz. ya bişi sorcam kız bebişi olanlara. benim kızın göğüslerinde hala fındık gibi şişlikler var. bunlar büyüdükçe mi geçicek acaba? şimdiye inmesi gerekmiyo mu?? acil cevaplandırırsanız sevinirim eyvahedigeldismile
günaydın wanna anne sütü ne kadar veriyosan o kadar ver enimki 105cc içiyo gece sabah 120cc öğlen 100 cc içiyo bu onun açlık durumuna bağlı
günaydın kızlar. biz gece pek uyuyamadığımızdan bu saate kadar kalkamıyoruz. ya bişi sorcam kız bebişi olanlara. benim kızın göğüslerinde hala fındık gibi şişlikler var. bunlar büyüdükçe mi geçicek acaba? şimdiye inmesi gerekmiyo mu?? acil cevaplandırırsanız sevinirim eyvahedigeldismile
wanna ilk defa veriyosan az bi dene önce
yani 120ml mi vereyim canim?
olmadi icmezse zorlamam.
bizim gozle gorulur bir sislik yok ama elledigim zaman sertler.bilmiyorumkismile
slm hatunlar
selamlar. krispi ne uyuması sabah 5 beri ayaktayım son 3 gece hiç uyumadım bakalım vucut ne zaman isyan edecekgünaydın millet bugün sakin burası ne iş herkes uyimi yoksam
gunaydinlar.
yani 120ml mi vereyim canim?
olmadi icmezse zorlamam.
bizim gozle gorulur bir sislik yok ama elledigim zaman sertler.bilmiyorumkismile
kızımda hiç olmadı doğum yaptığım zaman dok eğer şişlik olursa dokunma dedi bence şimdiye kadar geçmesi gerk dok bi sor
sagol canim.ben ilk verdiğim zaman azar azar başladım her geçen gün biraz daha artırdım ilk gün dene bence önce 50cc ver sonraki gün 70 ver sonra 100cc ver mama gaz çok yapıyo önca barsakları alışsın
120 ver içemediği kalır
bizim kızında ellediğim zaman sertler. acaba bi sorun anlamına mı geliyo??
kızıma elma suyu hazırlayam çok sevdi ağzını açıyo sabırsızlanıyo ki ağzına bırakam
Selammmm Kasımm Fıstıklarım ve Dünyanın Enn Datlu Kasım Bebekleri a.s. a.s.
Aşımızı olduk geldik:)Çok şükür bu sefer kolayca atlattık şimdi uyuyor bakalım inşallah ateşte yapmaz ilkinde yaptımı dedi doktor yok dedim bundada olmaz ozaman dedi inşallah dediği gibi olur..Uyusun uyansın atta gidicez bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?