2009 Kasm Anneleri

karar verdim bi daha çocuk yaparsam aralarını çok açmıcam
en fazla 3 yaş dermişim sempatiksalakcinni

niyetin var yani?kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim.

günaydın hatunlar
benimde oğlumun boynu kırmızı kırmızı sivilce gibi olmuş
kremde sürüyorum geçmedi bu akşam bizimde doktorda kilo kontrolümüz var o zaman bi sorayım

dun benim kizinda cenesinin altinda vardi kizarikli, nasil olmus anlamadim.
aksam sutumden surdum azcik, simdi daha iyi.

gunaydinlar.

sabah gittim kiza mama aldim gece yatirmadan once vermek icin.
simdi normalde ben gun icinde sagdigim sutten cikarsa 100-120ml arasi veriyodum.
mamadanda 120ml mi vereyim?

acil cevap verin bana lutfen.

valla hiç bi fikrim yok wannacım ama istersen 100 ml ver eğer onu içerse 120 verirsin bir dahakinea.s

gunaydinlar.

simdi normalde ben gun icinde sagdigim sutten cikarsa 100-120ml arasi veriyodum.

günaydın wanna anne sütü ne kadar veriyosan o kadar ver enimki 105cc içiyo gece sabah 120cc öğlen 100 cc içiyo bu onun açlık durumuna bağlı

acaba aşımı yaptı kızlar benm oğlumunda boğazında kızarıklık var bu aşı mahvetti bbişlerii ilk kez ateşlendii düşüremedik yıkadık falan anca yine uyandı bnen kaçars

canım enfeksiyon olduğu için o kadar etkilemiştir bizim burda soruyorlar çocuk hasta mı diye hastaysa yapmıyorlar kızım amip diye gecen aşısını geç yapmışlardı

günaydın kızlar. biz gece pek uyuyamadığımızdan bu saate kadar kalkamıyoruz. ya bişi sorcam kız bebişi olanlara. benim kızın göğüslerinde hala fındık gibi şişlikler var. bunlar büyüdükçe mi geçicek acaba? şimdiye inmesi gerekmiyo mu?? acil cevaplandırırsanız sevinirim eyvahedigeldismile

kızımda hiç olmadı doğum yaptığım zaman dok eğer şişlik olursa dokunma dedi bence şimdiye kadar geçmesi gerk dok bi sor

günaydın wanna anne sütü ne kadar veriyosan o kadar ver enimki 105cc içiyo gece sabah 120cc öğlen 100 cc içiyo bu onun açlık durumuna bağlı

yani 120ml mi vereyim canim?
olmadi icmezse zorlamam.

bizim gozle gorulur bir sislik yok ama elledigim zaman sertler.bilmiyorumkismile

yaremcim burdada soruluyor gayet iyiydiii aşı baya rahatsız etti ilk defaa bu arada kızlar şu kan damlası ne kötüü kokuyoo diiiimiii

wanna ilk defa veriyosan az bi dene önce

yok canim, daha kucukkende veriyodum ama dr. verme deyince kendi sutumu sagip vermeye baslamistim. ama artik sadece emince sutum geliyo, saginca biriktiremiyorum.:sinifsinif:
bende bari mama vereyim gece yatirmadan tok tutsun biraz dedim. hemde aksama kadar sut sagicam diye strese girmem.

olmadi icmezse zorlamam.

bizim gozle gorulur bir sislik yok ama elledigim zaman sertler.bilmiyorumkismile

ben ilk verdiğim zaman azar azar başladım her geçen gün biraz daha artırdım ilk gün dene bence önce 50cc ver sonraki gün 70 ver sonra 100cc ver mama gaz çok yapıyo önca barsakları alışsın

günaydın millet bugün sakin burası ne iş herkes uyimi yoksam
selamlar. krispi ne uyuması sabah 5 beri ayaktayım son 3 gece hiç uyumadım bakalım vucut ne zaman isyan edecek
gunaydinlar.

120 ver içemediği kalır

olmadi icmezse zorlamam.

bizim kızında ellediğim zaman sertler. acaba bi sorun anlamına mı geliyo??

kızımda hiç olmadı doğum yaptığım zaman dok eğer şişlik olursa dokunma dedi bence şimdiye kadar geçmesi gerk dok bi sor

bizde hiç dokunmuyoruz. doktoruma sorduğumda ellemiyosunuz dimi dedi. yok dedim. dokunmayın göğüslerine dedi. neden ellemiyosunuz dimi dediki anlamadım....

kızıma elma suyu hazırlayam çok sevdi ağzını açıyo sabırsızlanıyo ki ağzına bırakam

Selammmm Kasımm Fıstıklarım ve Dünyanın Enn Datlu Kasım Bebekleri a.s. a.s.

Aşımızı olduk geldik:)Çok şükür bu sefer kolayca atlattık şimdi uyuyor bakalım inşallah ateşte yapmaz ilkinde yaptımı dedi doktor yok dedim bundada olmaz ozaman dedi inşallah dediği gibi olur..Uyusun uyansın atta gidicez bugün

kızıma elma suyu hazırlayam çok sevdi ağzını açıyo sabırsızlanıyo ki ağzına bırakam

opuyorumnanaktan

gecmis olsun kuzuma. Insallah rahatsiz etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…