delüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ıyyyyyyyy rutubet mi dedinizz akannehir
bizim ev gibi kimse olamaz heralde artık çimler bitmeye başladı duvarlardan yerlerden akannehir ali sami yen stadıynan yarışıyo benim ev sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnibende hergun bi oda yapsam olur diyorum, sonra vazgeciyorum.kaydirigubbakcemile3
benim adam hep evde olsa ev yag dok yala olur valla, hani ona hamarat gozukmek icin o evdeyken hic oturmuyorum ya.delikafadulden
bulgur çorbası yaptıydım 2 günde bulgur pilavına dönüşmüş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yaa siz bulguru nerden alinizzz marketlerden aldığım pilavlık bulgurlar hep dana gibi şişiyo hasssssta ediyo beniiiiiiii delikafadulden
genelde köyden falan gelüdü e bitti şimdi gelen giden de yok bende çok severun nan bulguru ne edecuuukk :bbo:
hamarat gözüküyon da bi halt oliy sanki adam sana hala tatildesin diyyy bence daha çok çalışmalısın yiwrıımmm kaydirigubbakcemile3
ben bugün bi devrim yapıp yerleri sildim süpürdüm derin temizlik yaani kaydirigubbakcemile3 banyo yaptım üstüne bi de ütü yapsam kendimi aşmış olurmuyum kii sempatiksalakcinni