2009 Kasm Anneleri

ıyyyyyyyy rutubet mi dedinizz akannehir
bizim ev gibi kimse olamaz heralde artık çimler bitmeye başladı duvarlardan yerlerden akannehir ali sami yen stadıynan yarışıyo benim ev sempatiksalakcinni
delüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende hergun bi oda yapsam olur diyorum, sonra vazgeciyorum.kaydirigubbakcemile3
benim adam hep evde olsa ev yag dok yala olur valla, hani ona hamarat gozukmek icin o evdeyken hic oturmuyorum ya.delikafadulden
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yaa siz bulguru nerden alinizzz marketlerden aldığım pilavlık bulgurlar hep dana gibi şişiyo hasssssta ediyo beniiiiiiii delikafadulden
genelde köyden falan gelüdü e bitti şimdi gelen giden de yok bende çok severun nan bulguru ne edecuuukk :bbo:
bulgur çorbası yaptıydım 2 günde bulgur pilavına dönüşmüş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hamarat gözüküyon da bi halt oliy sanki adam sana hala tatildesin diyyy bence daha çok çalışmalısın yiwrıımmm kaydirigubbakcemile3

ben bugün bi devrim yapıp yerleri sildim süpürdüm derin temizlik yaani kaydirigubbakcemile3 banyo yaptım üstüne bi de ütü yapsam kendimi aşmış olurmuyum kii sempatiksalakcinni

delüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bulgur çorbası yaptıydım 2 günde bulgur pilavına dönüşmüş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben bugün bi devrim yapıp yerleri sildim süpürdüm derin temizlik yaani kaydirigubbakcemile3 banyo yaptım üstüne bi de ütü yapsam kendimi aşmış olurmuyum kii sempatiksalakcinni

o çorbayı çok az yapacan selo bi günlük yapacan ertesi günü şişiii de şişiiiiiii
kaydirigubbakcemile3

o çorbayı çok az yapacan selo bi günlük yapacan ertesi günü şişiii de şişiiiiiii
kaydirigubbakcemile3
ben de bi yapem bi hafta yiyem dididimm kaydirigubbakcemile3
bence asmis olursun, bunye kaldirmaz.
onuda yarin yap.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 zaten akşam olmuş yaw yemek işine girişecez daha akannehir

ıyyyyyyyy rutubet mi dedinizz akannehir
bizim ev gibi kimse olamaz heralde artık çimler bitmeye başladı duvarlardan yerlerden akannehir ali sami yen stadıynan yarışıyo benim ev sempatiksalakcinni
kız ne deyun ya:1shok:
bizim ev busene oldu ama ben çıkmayı düşünüyom işte..heryerim ağrıyo romatizma filan oldum büyük ihtimalle..
hem astım yapıyomuş evdeki rutubet, bebeğimden korkuyorum o yüzdenbilmiyorumkismile
bende hergun bi oda yapsam olur diyorum, sonra vazgeciyorum.kaydirigubbakcemile3
benim adam hep evde olsa ev yag dok yala olur valla, hani ona hamarat gozukmek icin o evdeyken hic oturmuyorum ya.delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapıyon..ben evde yokkaen yapıyom hep nası yoruldumdan haberi yokk..hep anlatırım mırmırr,bugün bunu yaptım şunu yaptım die..ama tınnn tabedelikafadulden
beray siren gibi ötüyo yaaa sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:
benimkide hep kumruyla güvercin karışımı bi modda:roflol:başka ses bilmiidelikafadulden

korkuyorum o yüzdenbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapıyon..ben evde yokkaen yapıyom hep nası yoruldumdan haberi yokk..hep anlatırım mırmırr,bugün bunu yaptım şunu yaptım die..ama tınnn tabedelikafadulden

bundan sonra esin evdeyken ver bebeyi eline oyle yap canim.
oda bi ise yarasin.aklinialirimsmile

bizim o derin temizlik dediğimiz şeyiii sunways bacı dötiynen yapiiyy gafil uyan :roflol:

bizim o derin temizlik dediğimiz şeyiii sunways bacı dötiynen yapiiyy gafil uyan :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

afiyet olsun yavruşa bol bol süt olsun..opuyorumnanaktan
ben yemek yapmadım bugün,akşamdan kalanlar var,dün baya yorulmuştum yaparken..kociş gelirse ek yapıcam bişey kolayca..gelmezse yeter bancokacimcoook

sanada afiyet olsun canim.
lop lop sut olsun.kaydirigubbakcemile3

getirmiyo valla.
gecen ellemedim gunduz 4 saate yakin uyudu.
gece 2de kalkti 5de uyuduk tekrar.akannehir
kontrollu uyutcam artik.guclubacismile

hadi ya:1shok:
ama hiç yoktan iidir..gündüz kafa dinlersin..
bizimkisi sadece gece uyuyo sözde tabi..4 kez kalkıyoya,uykum o kadar bölününce hiç dinlenmiyomuşum gibi gelio..

Back
X