2009 Kasm Anneleri

az önce görümcemle konuştum yarım saat..hem ek gıda konusunda..iyi oldu başka şeylerde öğrendim..
hacettepe ünv.hastanesinde o..bebeğinide oraya götürüyo dr.
mamayı az ver dedi öyle yapıyom zaten..demir ilacına 6.ayda başlatıyolarmış..hatta kanına bakıp gerek varsa başlanıyomuş..
ben zaten memnun deilim 5 gündür filan kullanıyoz şu ilacı bağırsaklarını o bozdu gibi gelio bebeğimin..bende ara vericem..CADIARZU
doğal pekmez verebilirmişiz çok az onun yerine..görümcem doğal pekmez bulmuş gönderirim dedi..
ayrıca sağlıklı bebekte kilo deil,boy önemliymiş..boyu uzuyosa iyi besleniyo demekmiş yani..
mutlu oldum biraz..bide bebeğimin kilosunu söyledim aramızda 3 ay var onunki 600 gr fazla sadece bizden..zayıf tabi ama ben üzülüyodum,saçmalama bize göre kat kat iyi dedi,moralim yerine geldi..

nbr kızlaaaaaaaaaaar

selam canim

hadi ya:1shok:
ama hiç yoktan iidir..gündüz kafa dinlersin..
bizimkisi sadece gece uyuyo sözde tabi..4 kez kalkıyoya,uykum o kadar bölününce hiç dinlenmiyomuşum gibi gelio..

tabi uykuyu gunduz kandirinca gece napicak?
aman gece uyusunlar ya.mafoldumben

az önce görümcemle konuştum yarım saat..hem ek gıda konusunda..iyi oldu başka şeylerde öğrendim..
mamayı az ver dedi öyle yapıyom zaten..demir ilacına 6.ayda başlatıyolarmış..hatta kanına bakıp gerek varsa başlanıyomuş..
ben zaten memnun deilim 5 gündür filan kullanıyoz şu ilacı bağırsaklarını o bozdu gibi gelio bebeğimin..bende ara vericem..CADIARZU
doğal pekmez verebilirmişiz çok az onun yerine..görümcem doğal pekmez bulmuş gönderirim dedi..
ayrıca sağlıklı bebekte kilo deil,boy önemliymiş..boyu uzuyosa iyi besleniyo demekmiş yani..
mutlu oldum biraz..bide bebeğimin kilosunu söyledim aramızda 3 ay var onunki 600 gr fazla sadece bizden..zayıf tabi ama ben üzülüyodum,saçmalama bize göre kat kat iyi dedi,moralim yerine geldi..

arasimin kilosuda boyuda cok iyi masallah.
sen kuruntu yapiyosun, yapma canim.opuyorumnanaktan

gördüm akannehirakannehir
ben bıraksada bulaşıkları durulasam deyu gözünün içine bakıyom o zaman bu zamandır artık durulama dan geçtim acımdan gebercem delikafaduldendelikafadulden
gııı sunwaysss bizim eve de bil atıver beeeeeeeee laelaelaelaelae
benımkııde durmuyo dogru duzgun yoksa 3 odalı ewı 3 gunemı yayardım
eşime sagolsun yarıdm edıyoda yapıyorum.sende o ısıgı goruyorum az sıkarsan sende yaparsın kaydirigubbakcemile4
bizim o derin temizlik dediğimiz şeyiii sunways bacı dötiynen yapiiyy gafil uyan :roflol:
walla dötümle yapamıyom öle bi şekil warda benmı bilmiimmboshayallersmile
onu sen eyı yapıyon hacı elın pc de dötün ew işindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam canim

tabi uykuyu gunduz kandirinca gece napicak?
aman gece uyusunlar ya.mafoldumben

arasimin kilosuda boyuda cok iyi masallah.
sen kuruntu yapiyosun, yapma canim.opuyorumnanaktan

sağol canım benim evet ya ben biraz kuruntu yapıyorum..neden ama topicteki diğer bebeklerin kiloları çoğunlukta 7 yi geçti..her bebek bir olmaz ama gaza mı geliorum nedirkaydirigubbakcemile3

biz yemek yemeye gıdecüz..oglumun yanına uzandım yarım saat uyumusum yawww
uyandırayım su sıpayı

nbr kızlaaaaaaaaaaar
dilmuhh nasılsın bebemŞeniz
evet sağlıklı bebeğin kilosuna değil boyuna bakılıyomuş doktorda öle dedi benimkinin boyu 66 cm iyi yane a.sa.s

ne yapıyo nazımız

iyi sukur, abisiyle tv seyrediyo.kaydirigubbakcemile3
sende yorma kendini canim, yaparsin yavas yavas.

walla dötümle yapamıyom öle bi şekil warda benmı bilmiimmboshayallersmile
onu sen eyı yapıyon hacı elın pc de dötün ew işindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dotumuzle is yapmak bana ve cerine mahsus zaten.:roflol:

sağol canım benim evet ya ben biraz kuruntu yapıyorum..neden ama topicteki diğer bebeklerin kiloları çoğunlukta 7 yi geçti..her bebek bir olmaz ama gaza mı geliorum nedirkaydirigubbakcemile3

kiz biz daha 6yi gormedik.kaydirigubbakcemile3

uyandırayım su sıpayı

hadi sende uyandir, bugun bebelere rahat yok.kaydirigubbakcemile3

uyandırayım su sıpayı
ohh iyi gezmeler afiyet olsunyerimseniben
dilmuhh nasılsın bebemŞeniz

evet sağlıklı bebeğin kilosuna değil boyuna bakılıyomuş doktorda öle dedi benimkinin boyu 66 cm iyi yane a.sa.s
aynıyız canım 66 cm bizimde..iyi gayet canımhihoyyyt
kiz biz daha 6yi gormedik.kaydirigubbakcemile3

hadi sende uyandir, bugun bebelere rahat yok.kaydirigubbakcemile3

kızlar narin ve zarif olurlar bikere gayet normaldir..ama erkek cılız olursa olmazkaydirigubbakcemile3
hem boyu önemliymiş öğrendika.s

ohh iyi gezmeler afiyet olsunyerimseniben

aynıyız canım 66 cm bizimde..iyi gayet canımhihoyyyt

kızlar narin ve zarif olurlar bikere gayet normaldir..ama erkek cılız olursa olmazkaydirigubbakcemile3
hem boyu önemliymiş öğrendika.s

seninkinin kilosu kaçtı canım
4 aylık erkek bebeklerde kilo en az 4,600 boy 57 cmmmiş
en fazla kilo 8,250 boysa 67,5 muş
buna göre bizimkilerin boyları kgayet iyi hatta sınıra yaklaşmışlara.sa.sa.s

seninkinin kilosu kaçtı canım
4 aylık erkek bebeklerde kilo en az 4,600 boy 57 cmmmiş
en fazla kilo 8,250 boysa 67,5 muş
buna göre bizimkilerin boyları kgayet iyi hatta sınıra yaklaşmışlara.sa.sa.s

canımcım benimki 6.600 dü geçen hafta..kilo alımı yavaşladı eskiden daha iyiydi emmiyo şimdi..seninki daha iidi hatırladığım kadarıylan..

herkes yemekte galibacokacimcoook
benim kociş gelmedi daha,ben yedim..
8.30 gibi banyosunu yaptırcam yavruşun..onu bekliorum..

ne yapıyonuzayşe nasıl oldu nilay ya ben elma suyu vermeye başladım iki tatlı kaşığıyla başladım bu gün 3 e çıkardım kız çok huysuzlani acaba elmadanmıdır anlamadın elmayı vermeden önce böyle yapmıyordu karnı kurul kurul

Back
X