Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dönem dönem değişiyorlar benimkide 5 gecedir uyumuyo hiç birde ağlama huyu çıktıay sinirden çatlayacam uyuyançocuk artık uyumuyo mızrdanıyo herkese günaydın
kızlar günaydın.................. çok kotüyüm kızlar moralim alt üst elim ayağım titriyor ne yapacağımı şaşırdım iyice.. ağlamakdan içim dışıma cıktı............
ben en son 31 ocakda adet oldum ilk adetimdi şubatı bekledim şubatda 28 cektiği için bekledim biracık ama hala adet olmadım. adetime yaklaştığında kazalı bir ilişkimiz oldu ama salak ben aptal ben bir şley olmaz diye düşündüm hemen kaltım yıkadım ama cünkü adet olmam gerekiyordu oyle olunca yumutlama zamanı gectim diye düşünmüştüm............. dün akşam eşimle test aldım hemen eve gelip yaptım cıkmadı bir şey .... tamam dedim yok ama atmadım cöpe cekmeceye koydum . sabah kalktığımda baktım kiiiiiiiiii çok ama çok bellisiz bir cizgi var . tuvallet ne yapacağımı şaşaırıdm içerde k.validem vardı anlamsın diye hemen evden cıktım işe geldim .......... Allahım ne olur bana yardım et ben ne yapacam ya şimdi çok kotüyüm bebeğimi emziriyyorum ben şaun olmamsı lazım...... çok kötüyüm çokkkkk netde baktım eğer hamile isim şuanda 5.5 günlük ve tam utkunun doğum gününe geliyor . ya ben ne yapacam şimdi . kime nasıl acıklayacam inşallah ben yanlış görmüşümdür ......
kızlar günaydın.................. çok kotüyüm kızlar moralim alt üst elim ayağım titriyor ne yapacağımı şaşırdım iyice.. ağlamakdan içim dışıma cıktı............
ben en son 31 ocakda adet oldum ilk adetimdi şubatı bekledim şubatda 28 cektiği için bekledim biracık ama hala adet olmadım. adetime yaklaştığında kazalı bir ilişkimiz oldu ama salak ben aptal ben bir şley olmaz diye düşündüm hemen kaltım yıkadım ama cünkü adet olmam gerekiyordu oyle olunca yumutlama zamanı gectim diye düşünmüştüm............. dün akşam eşimle test aldım hemen eve gelip yaptım cıkmadı bir şey .... tamam dedim yok ama atmadım cöpe cekmeceye koydum . sabah kalktığımda baktım kiiiiiiiiii çok ama çok bellisiz bir cizgi var . tuvallet ne yapacağımı şaşaırıdm içerde k.validem vardı anlamsın diye hemen evden cıktım işe geldim .......... Allahım ne olur bana yardım et ben ne yapacam ya şimdi çok kotüyüm bebeğimi emziriyyorum ben şaun olmamsı lazım...... çok kötüyüm çokkkkk netde baktım eğer hamile isim şuanda 5.5 günlük ve tam utkunun doğum gününe geliyor . ya ben ne yapacam şimdi . kime nasıl acıklayacam inşallah ben yanlış görmüşümdür ......
dönem dönem değişiyorlar benimkide 5 gecedir uyumuyo hiç birde ağlama huyu çıktı
umarım değilsindir. testler 15 dak. sonra güvenirliliğini yitiriyormuş benim bildiğim bi kere daha yap testi bence
sabah 6 da uyanmış anca şimdi uyatabildim saat 8 uyurdu ve yatağa bırakınca kendi kendi uyurdu şimdi mızırdanıyo ve ağlıyo bu çocuğu annemlere kaynanaya götürmeye başladıktan sonra huy değiştirdi gittiğim yerde uyumuyordu çünkü
evet canım bende hemen aklıma o geldi ama işde gördüm ya hala gözümn önünde şimdi utkuyu emzrmeye gideecem oaradan hemen eczaneye gidip alacam bir tane test ...dönem dönem değişiyorlar benimkide 5 gecedir uyumuyo hiç birde ağlama huyu çıktı
umarım değilsindir. testler 15 dak. sonra güvenirliliğini yitiriyormuş benim bildiğim bi kere daha yap testi bence
ay canım inşalah yoktur bir şey rabbim olmayanlara nasip etsin biraz daha bekle benimde leke lke geliyordu bu ay gelmedi acab dedim hamilemiyim diye akşam eşime diyom göbeğimde çıktı bu aralar ay düşüncesi bile kötü bebişlerimiz daha küçük
günaydın kızlarr çok hastayımmm hofff ağzım gözüm akiyo .....beratefe bence hemen dr. git kan tahlili yap varsa da yapacak bişi yok ne yapalım cnm yaa allahın tgakdiri
dotumuzle is yapmak bana ve cerine mahsus zaten.:roflol:
gün aşırımı yok valla ben haftada bir yıkıyoma.sa.s
selam canım nasılsıngünaydın krispiiiiiiiiiii
hayrettttttttttttt behlül nası olurda haftada bir yıkanır gııı onun hergün gusul alması gerekmiy mi :roflol::roflol::roflol: