2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlarr çok hastayımmm hofff ağzım gözüm akiyo .....beratefe bence hemen dr. git kan tahlili yap varsa da yapacak bişi yok ne yapalım cnm yaa allahın tgakdiri

ebişimmmm geçmiş olsun datlum :teselli:

beratefee o testler durunca güvenilir olmuo biliosun bence bi tane daha al 5 dk içinde silikte olsa 2.çizgi görürsen hemen kan testine git bence bişi yok inşallah yani boshayallersmile

reyhan ve edoşum size de geçmiş olsun huff şu tırnak batması ne moktan bişi ya :sinifsinif: bunun sebeplerinden biride yanlış tırnak kesimiymiş bi salaklık edipte bebişimde böle bişiye sebebiyet vercem deyi ödüm kopuyo allahım korusunn eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ebişimmmm geçmiş olsun datlum :teselli:

beratefee o testler durunca güvenilir olmuo biliosun bence bi tane daha al 5 dk içinde silikte olsa 2.çizgi görürsen hemen kan testine git bence bişi yok inşallah yani boshayallersmile

reyhan ve edoşum size de geçmiş olsun huff şu tırnak batması ne moktan bişi ya :sinifsinif: bunun sebeplerinden biride yanlış tırnak kesimiymiş bi salaklık edipte bebişimde böle bişiye sebebiyet vercem deyi ödüm kopuyo allahım korusunn eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hoff yaa bıktım valla artık bu batıktan ben mafoldumben
komple çektircem bidahada çıkmasın istemimm kaydirigubbakcemile3

toplu gusül müüüüüüüüüü :roflol: vayyyyyy cenabet behlül vaayyy :roflol:

:roflol::roflol:

gunaydinlar...

birazdan bi arkadas gelicek sabah kahvesine.
Allah'tan yalniz gelicek ve uzun kalmiycak. benimde temizlik yapmama gerek kalmadi.
gorcegi yer kadar supurdum, lavabo tuvalet temizledim, yeter.delikafadulden

gunaydinlar...

Allah'tan yalniz gelicek ve uzun kalmiycak. benimde temizlik yapmama gerek kalmadi.
nirenle yaptın nan oncacık işi poponu bilem yorduğuna deymez :roflol:

gunaydinlar...

günaydınnnn
dötün oralara mı yetti hacı :roflol:
zaten şu görülecek yerlerin temizlenmesi olayına hastayım yani yanlışlıkla yolunu şaşsa insanlar şoka gircek delikafadulden
bazen düşünüyom gelen kişi wc ye gidermi acaba diye ona göre temizlicem puhahah :roflol:

ayy şu hava güneşli olduğunda bi temizlik aşkı doğuyoki sormayın ama allahtan çabuk geçiyo kaydirigubbakcemile3

şimdi doktorum programında güzellik uzmanı selülitle ilgili karışım yapcak diye bekliodum gelen kadını görünce bütün hevesim kaçtı kadın kendi 100 kg nerdeyse kel derman olayı yani insan şuraya göze hitap eden birini çağırır yani yuh be kaydirigubbakcemile3

şimdi doktorum programında güzellik uzmanı selülitle ilgili karışım yapcak diye bekliodum gelen kadını görünce bütün hevesim kaçtı kadın kendi 100 kg nerdeyse kel derman olayı yani insan şuraya göze hitap eden birini çağırır yani yuh be kaydirigubbakcemile3

bu olay aslında cidde çok saçma yaa alsanaalsanasmile
bütün diyetisyenler şişko :roflol::roflol:

gıı dün kızı uyutmadım güya ama noldu bu gece gene 4 te kalktı allahım deli oldum resmen bi günde huy mu yaptı ki ya artık hep 4 te mi kalkcaaak yoksaaaaaaa eyvahedigeldismile len 6 ya laf ediodum şimci 6 da kalksın deyi dua ediom ohaoldumsmile
gerçi felakettt gazı vardı allahım çığlık çığlığa pırtladı pırtladı masaj bilmem ne adam gitti arabadan bunun puseti getirdi ona kodum gezdire gezdire 6 da zor uyuttum bida sora 1 saat sora gene kalktı akannehir

edoşum ne oldu bebem tırnak işi zor yaaa ablamda hala çekiyo o meretten
geçmiş olsun :teselli:

sağol fatrom yaa öle böle kötü bişey ddeğil yaa çok çekiyoyrum ben gençliğimden beri mafoldumbenmafoldumben bi tarafını aldırdımdı şimdi aynı tırnağın sağ tarafıda battı mafoldumben

sigara içen doktor hastasına artık sigara yasak deme gibi
diyetisyene gidersin doktorun kendisi duba ama sağa akıl verecek:roflol::roflol:

anaaam zırlıyor benm oğlannn ben idare edrim kızlar hala kafam atıkkk hala konuşmuyoruz kocişle umrumda da deil şeytan diy al çocuğu çek git uzaklara ama eşyası çok veledin taşıması derttttt :roflol:

gıı dün kızı uyutmadım güya ama noldu bu gece gene 4 te kalktı allahım deli oldum resmen bi günde huy mu yaptı ki ya artık hep 4 te mi kalkcaaak yoksaaaaaaa eyvahedigeldismile len 6 ya laf ediodum şimci 6 da kalksın deyi dua ediom ohaoldumsmile
gerçi felakettt gazı vardı allahım çığlık çığlığa pırtladı pırtladı masaj bilmem ne adam gitti arabadan bunun puseti getirdi ona kodum gezdire gezdire 6 da zor uyuttum bida sora 1 saat sora gene kalktı akannehir

akannehirakannehir
bahane olmuş gııı send kaç gündür arabayı çıkartmaya çalışıyodun yaa kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın.................. çok kotüyüm kızlar moralim alt üst elim ayağım titriyor ne yapacağımı şaşırdım iyice.. ağlamakdan içim dışıma cıktı............
ben en son 31 ocakda adet oldum ilk adetimdi şubatı bekledim şubatda 28 cektiği için bekledim biracık ama hala adet olmadım. adetime yaklaştığında kazalı bir ilişkimiz oldu ama salak ben aptal ben bir şley olmaz diye düşündüm hemen kaltım yıkadım ama cünkü adet olmam gerekiyordu oyle olunca yumutlama zamanı gectim diye düşünmüştüm............. dün akşam eşimle test aldım hemen eve gelip yaptım cıkmadı bir şey .... tamam dedim yok ama atmadım cöpe cekmeceye koydum . sabah kalktığımda baktım kiiiiiiiiii çok ama çok bellisiz bir cizgi var . tuvallet ne yapacağımı şaşaırıdm içerde k.validem vardı anlamsın diye hemen evden cıktım işe geldim .......... Allahım ne olur bana yardım et ben ne yapacam ya şimdi çok kotüyüm bebeğimi emziriyyorum ben şaun olmamsı lazım...... çok kötüyüm çokkkkk netde baktım eğer hamile isim şuanda 5.5 günlük ve tam utkunun doğum gününe geliyor . ya ben ne yapacam şimdi . kime nasıl acıklayacam inşallah ben yanlış görmüşümdür ......

abowwww, insallah degilsindir canim. ama bende kizimda test yapip bi kenara koymustum. once tek cizgi vardi, ikinci cok sonra belirmisdi.

sabah 6 da uyanmış anca şimdi uyatabildim saat 8 uyurdu ve yatağa bırakınca kendi kendi uyurdu şimdi mızırdanıyo ve ağlıyo bu çocuğu annemlere kaynanaya götürmeye başladıktan sonra huy değiştirdi gittiğim yerde uyumuyordu çünkü

en az iki sene bi yere goturmiycen bunlari. hemen huylari degisiyo.akannehir

günaydın kızlarr çok hastayımmm hofff ağzım gözüm akiyo .....beratefe bence hemen dr. git kan tahlili yap varsa da yapacak bişi yok ne yapalım cnm yaa allahın tgakdiri

gecmis olsun canim.

napcan yiwrım böyle üstün özellikleri rabbim herkeşe vermiyi ama bak kartanesini unutisin o da öyle :roflol::roflol::roflol:

bak onu unutmusum ben.:roflol::roflol:

hayrettttttttttttt behlül nası olurda haftada bir yıkanır gııı onun hergün gusul alması gerekmiy mi :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

aha wannamın mesaisi başladı :roflol::roflol:
basladi valla.:roflol:
ama birazdan azcik ara vercem.
arkadas kahveye geliy.

nirenle yaptın nan oncacık işi poponu bilem yorduğuna deymez :roflol:

tirnak ucuyla yapiverdim kiz.sempatiksalakcinni

günaydınnnn
dötün oralara mı yetti hacı :roflol:
zaten şu görülecek yerlerin temizlenmesi olayına hastayım yani yanlışlıkla yolunu şaşsa insanlar şoka gircek delikafadulden
bazen düşünüyom gelen kişi wc ye gidermi acaba diye ona göre temizlicem puhahah :roflol:

ben salonun bile kizin oturacagi yerini supurdum.
kazara baska yere otursa yandim yani.sempatiksalakcinni

Back
X